Naveed Iqbal v/OBOS Eiendomsmeglere har gleden av å presentere Sigrid Undsets vei 3

1 av 28

Sigrid Undsets vei 3

Romslig 3-roms hjørneleilighet med fantastisk utsikt | Fyring & Varmtvann Inkl. | Heis | Kort vei til "Alt" | IN-Ordning

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 4 658 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 4 290 000

Fellesgjeld: kr 351 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 6 450

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf: 22 86 55 00

 • Forsikring

  IF Skadeforsikring - Polisenummer 1167973

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2021:
  Som primærbolig: kr. 1 011 170,-
  Som sekundærbolig: kr. 3 640 210,-

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 6.450,- pr. md.
  Herav:
  Felleskostnader 4.810,-
  Radiatorvarme 500,-
  Kapitalkost. lån 1 2HAND1 1.140,-
  Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 6.459,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr. 351.000,- (avrundet til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2023

 • Totale kostnader

  4 290 000,- (Prisantydning)
  351 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 641 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 658 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger fint til i et hyggelig og attraktivt boområde på Tveita. Et sentralt område med kort vei til nærbutikk, Tveita senter, kollektivtransport, Østmarka og diverse servicetilbud. Det er store grøntarealer mellom blokkene med felles grillplass.

  Kollektivtilbud:
  Man finner det meste man trenger i umiddelbar nærhet, men hvis man trenger å komme seg rundt er det uproblematisk ved at området tilbyr ett bredt rutenettverk av offentlig kommunikasjon.
  Rett i nærheten ligger Hellerud T-banestasjon med 2 linjer og ca. 10 min til sentrum. Nærmeste bussholdeplass er Tveten gård i Tvetenveien. Her går buss nr. 76 og natt- og morgenbuss nr. N2. Fra bussholdeplass Tveita i Tvetenveien går buss nr. 58, 61A, 69, 76, 79, 61B, 2N og Flybussen til Oslo Lufthavn.

  Shopping:
  Det er få minutters gange til Tveita senter med et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (omkring 70 forretninger på senteret). I tillegg kort vei til Alnabru senter med diverse spesialforretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Fyrstikktorget på Helsfyr, Fretex Alnabru, Coop Obs, IKEA Furuset, Alna Senter og Bryn Senter.

  Fritidsmuligheter:
  Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Med lysløyper kan marka brukes både på dag- og kveldstid. Ved korte eller lengre turer finner du også Skullerudstua, Mariholtet, Rustadsaga og Nøklevann. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv. Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall. Rett ved leiligheten ligger Tveten gård som har eldre café og et variert tilbud av arrangementer.

  Skoler og barnehager:
  Sigrid Undsets vei 3 sokner og har gangavstand til Tveita skole (1.-7. kl.). Haugerud skole (8.-10.kl.) tar imot elever fra Tveita skole. Sørhellinga barnehage (1-6 år) er nærmeste barnehage ligger rett ved blokken. Det finnes også flere barnehager i området, blant annet Godlia barnehage, Vassenga FUS barnehage og Godliaskogen barnehage for å nevne noen. Skolen som ligger ca. 500 meter unna, er en god lekeplass for barn med grus- og gressbaner og ballbinge.

 • Adkomst

  Se kartskisse. Det vil bli skiltet med skilt fra OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

 • Byggemåte

  Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Yttervegger i betong. Fasader forblendet med fasadeplater samt teglforblending på gavlvegger. Utfyllende bindingsverk med liggende kledning på balkonger. Flate takkonstruksjoner i armert betong, antas tekket med papp/shingel. Støpt såle, antatt fundamentert på fast grunn (fjell) eller faste, komprimerte massr. Grunnmur i betong.

 • Innhold

  3-roms andelsleilighet beliggende i blokkens 7. etasje av totalt 10 etasjer og kjeller. Leiligheten består av entré, garderobe, vaskerom, wc, bad, 2 soverom, kjøkken og stue, samt innglasset balkong på ca. 6 m².

  Leiligheten disponerer 1 kjellerbod, samt bruk av fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler. Det er også tilgang til en flott felles takterrasse i bygget.

  Entré/gang:
  Velkommen inn i en lys og luftig hjørneleilighet! Man kommer inn i en innbydende entré med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Boligen er utstyrt med dørcalling med kamera og åpner. Flott flislignende laminat i entré/gang. Vegger er malt i 2023.

  To soverom:
  Leiligheten har to soverom, begge av god størrelse. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, garderobe og øvrig soveromsinnredning. Det er garderobeskap med glass skyvedører på hovedsoverom.Det er flott utsikt mot Lønnealléen og Tveten gård. Det andre soverommet passer fint som barnerom, gjesterom, kontor eller lignende. Fra vinduet ser man over til blant annet Godlia og Østmarka. Her er det garderobeskap med folierte fronter. Begge rom har fin skipsgulvlignende laminat på gulv og vegger er malt i 2023.

  Bad/wc:
  Lekkert og stilrent bad med varmekabler i gulvet og downligts i himling. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2016 og har et tidsriktig preg. Det er fliser på vegger og gulv.
  Badet består av servantskap og høyskap med glatte, folierte fronter og heldekkende servant. Det er speil med lysarmatur på vegg over servant. Dusjhjørne med svingdører, sluk og termostatstyrt blandebatteri.
  Flislagt separat wc består av veggmontert klosett, servantskap med glatte, folierte fronter og liten heldekkende servant.

  Vaskerom:
  I likhet med bad og wc, ble også vaskerommet pusset opp i 2016 i regi av borettslaget. Et flott og praktisk rom som inneholder skapinnredning med glatte, folierte fronter, servant i rustfritt stål, nedfelt i laminat benkeplate.Her har man opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Rommet kan fint brukes til oppbevaring og/eller tørkestativ. Vaskemaskin medfølger.

  Kjøkken:
  Et flott kjøkken med godt med benke-og skapplass. Det består av glatte, folierte fronter og vitrinedører med frostet glass og har laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Det er stålplater på vegg over benk og ledlys under overskap.Komfyrvakt er installert.
  Integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

  På den ene veggen er det fin liten bardisk som kan benyttes til hyggelige stunder på kjøkkenet. Her sitter man rett ved vindu hvor man har en fantastisk utsikt!

  Stue og balkong:
  Stor og fin stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Stuen har store vinduer som både gir godt med innslipp av naturlig lys og en helt fantastisk utsikt som kan nytes fra alle vinduer eller fra balkongen. Fin skipsgulvlignende laminat på gulv. Vegger er malt i 2023.

  Fra stuen har man utgang til en nordvestvendt balkong på ca. 6 m² med varmelampe og lysarmatur på vegg. God plass til utemøbler og det er tillatt med elektrisk grill på balkongen. Det er fine solforhold og her kan man sitte og nyte solnedgangen med utsikt mot blant annet Oslofjorden, Holmenkollen og sentrum. Det er også hyggelig utsikt mot Tveten gård.

 • Areal

  Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 72 kvm

 • Standard

  Gulv:
  Flislagt gulv på vaskerom, wc og bad.
  Flislignende laminat i entré/gang.
  Ellers skipsgulvlignende laminat.

  Vegger:
  Flissatte vegger på wc og bad.
  Ellers glatte, malte veggflater.

  Himlinger:
  Glatte, malte himlingsflater (plater og betonghimlinger).

  Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilsynsgrad 2 (TG2) i tilstandsrapport av Thomas Tandberg i Taksator AS. For utdypende informasjon, vennligst se tilstandsrapporten:

  TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Utvendig > Vinduer
  Utvendig > Dører
  Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
  Tekniske installasjoner > Andre VVS-installasjoner
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med sentralvarmeanlegg med radiatorer og elektriske varmekabler på bad.
  Avregning radiatorvarme og varmtvann: Månedlig a-konto avregnes mot faktisk forbruk pr. 31.12 hvert år. Avregning skjer normalt i april eller mai. Avlesning varmemålere fra Brunata gjøres automatisk ved flytting så man trenger ikke lese av måler. Refunderes/faktureres ved første årsavregning.

 • Tomten

  Andel i 18469 kvm. eiet tomt felles for borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet med lekeapparater, sittegrupper og grillplasser.

 • Parkering

  Borettslaget har ca. 60 parkeringsplasser utenfor blokkene som leies ut etter evt. ventelister. Ventetid kan ikke estimeres.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig

 • Borettslaget

  Lønnealleen borettslag består av 207 andelsleiligheter fordelt på 3 høyblokker.
  Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 850508852, ligger Oslo kommune Alna bydel med adresse Sigrid Undsets Vei 1, 3 og 5.
  Første innflytting skjedde 8.12.1964.
  Tomta ble kjøpt i 1986, har gårdsnr.140/bruksnr.31.

  Større vedlikehold og rehabilitering:

  2018 - Ombygging av 3 stk. lokaler til nye leiligheter
  2017-2019 - Utskifting av heiser
  2017: Utskifting av brannslukningsapparater og røykvarslere
  2015-2016: Rehabilitering av bad, stigeledninger, samt maling av korridorer og fellesarealer.
  2014 - Oppgradering lekeplass
  2013: Hoved el-tavler i alle blokker
  2011: Branndører i fellesområder
  2010: Forblendet pelletstank, lysregulering i ganger, skiftet vannkraner i kjeller.

  For fullstendig historikk, vennligst se innkallingen.

 • Dyrehold

  Se boligselskapets husordenregler.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger følgende ferdigattester:
  Oppføring av bygg datert 08.01.1971
  Utskiftning av vinduer datert 04.09.1989
  Fasadeendring datert 21.06.2001
  Endring/reparasjon av bygningstekniske installasjoner, modernisering av bad datert 29.08.2016

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705230074

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  01.06.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja

 • Lånevilkår

  Borettslaget har 2 lån:

  Lån I:
  2HAND1-93727001164
  Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
  Restsaldo: kr. 11 720 405,-
  Restsaldo andel: kr. 80 222,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Rente, flytende: 4,45%
  Rest løpetid: 6 år og 9 mnd.
  Kapitalkostnader: 1 149,- pr. mnd.
  Individuell nedbetaling: Ja

  Lån 2:
  2HAND5-93727002918
  Annuitetslån, 4 terminer pr. år.
  Restsaldo: kr. 43 374 185,-
  Restsaldo andel: kr. 270 647,- (* tilhører andelen i sin helhet)
  Rente, flytende: 4,39%
  Rest løpetid: 17 år og 11 mnd.
  Kapitalkostnader: 1 819,- pr mnd.
  Individuell nedbetaling: Nei

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Tonje Halkinrud

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål