Bilfri lekeplass ved inngangen til nr 85

1 av 48

Skøyenveien 85

Stor toppleilighet, takterr. Området er et bilfritt paradis for barn. Gode skoler. Vvann og oppvarming i leien. Carport.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 11 406 701

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 11 200 000

Fellesgjeld: kr 189 197

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 504

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 9 141

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBS Eiendomsforvaltning

 • Forsikring

  Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 60836051. Kjøper må selv påse at egen innboforsikring etableres senest ved innflytting.

 • Felleskostnader

  9 141,- pr Mnd
  Lån og avdrag fellesgjeld, carport, Open net, tv-internett, oppvarming og varmt vann, eiendomsskatt, ordinært vedlikehold/drift, trappevask, styrehonorar, forretningssførsel, deltid vaktmester

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Totale kostnader

  11 200 000,- (Prisantydning)
  189 197,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  11 389 197,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 504,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  11 406 701,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Søderbeg og Partners

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Sjelden sjanse. Hele etasjen kan bli din. Boligen ligger i byggets topp etg. og er såkalt "gjennomgående" - strekker seg gjennom hele etasjen fra gavl til gavl. Dette gir noe klare fordeler ved at man ikke har beboelse over og også at man har lys fra fire sider.

  Boligen er ideell for en familie i vekst og har en fin planløsning, men også lette vegger som gjør det enkelt å lage andre romløsninger, da med tanke på soverom/tv-stue. Det er vedlagt en alternativ planløsning for å vise et eksempel på mulighetsrom. Boligen fikk sitt store løft i 2007 og har i hovedtrekk enstavs eikeparkett på gulvet, helfliset bad/wc med gulvvarme, i tillegg separat wc og lyse vegger.

  En god entre med porttelefon. Skyvedør til stor garderobe rett forut. Boligen er naturlig oppdelt i en sone med bad, soverom og TV-stue. Den andre delen av leiligheten utgjør kjøkken, spisestue og hovedstue samt takterrassen.

  Her er plass til en stor spisestue og reolsystem langs knevegg som gir økt lagringsplass. Spisestuen er mellom kjøkken og stue. Det er satt inn glass i vegg mot terrasse som gir en pen dimensjon til rommet.

  Kjøkkenøy med barkrakk, heltre benkeplater, hvit/stål innredning og et stort vinskap. Integrert induksjon, stekeovn og oppvaskmaskin. Gode lysforhold fra de store vinduene i skråtaket.

  Stuen er i nordenden av leiligheten. Store vinduer åpner utsikten over takterrassen, og vindu både i endevegg og i tak gir

  Utgang til 13 kvm nord/vest takterrasse med hellelagt gulv. Her er veldig gode solforhold, og plass til gode utemøbler. Markisen på terrassen på tar av for de varmeste dagene.

  Selger har i dag tre soverom og et lite rom for hjemmekontor/bod/hobby Et stort "master bedroom" med god garderobe kan enkelt lages ved å endre på noen lettvegger. I tillegg er området ved soveromsfløy benyttet som tv-stue. To av soverommene er mot endevegg og det tredje er langs sidevegg. Se alternativ plantegning.

  Det store helfliste badet har i tillegg til hjørnedusj også innmurt badekar. Her er dobbel vask med speil og gode underskap på en "ØY": Bak på denne øya finner vi innebygd vaskemaskin og tørketrommel, en praktisk løsning. Vegghengt toalett for enkelt renhold og downlights i tak. Varmekabler. Separat helfliset ekstra wc vegg i vegg, også her varmekabler.

  Boligen er godt tilpasset en familie som ønsker noen soner for de ulike aldersgruppene og har fungert helt supert. Stor fordel med en såpass lang leilighet. Gjør at barna kan oppholde seg trygt på egne rom, litt unna stue/kjøkken, samtidig som de er på samme plan.

  Slike toppleiligheter selges ikke så ofte så mulig det er denen sjansen man skal benytte.

 • Beliggenhet

  Borettslaget Øvre Silkestrå ligger i Skøyenveien, rett vest for Frognerparken og like i nærheten av Skøyen kirke. Området er fredelig og barnevennlig. Kun en kort tur til Majorstuen. Skøyen og Karenslyst allé ligger også kun en kort tur unna. Rett sørøst for borettslaget ligger den engelske park. Oslo tennisklubb ligger heller ikke langt unna.

  Skøyen skole har bilfri atkomst og er den nærmeste skolen for trinn 1-7, få minutters gange fra borettslaget. Attraktiv skolekrets. Smedstad skole fra 1-7 klasse, Ris, Ullern, Persbråten og Majorstuen til 10 klasse er de andre skolene i nærheten. Når beboerne svarer på hva de setter pris på, trekker de frem kvalitet på skolene, opplevd trygghet og godt naboskap som prisverdige verdier. Mange velger å bo her lenge og blir en del av et godt naboskap.

  Øvre Silkestrå barnehage, Monolittveien barnehage og Nordjordet barnehage er de nærmeste barnehagene, alle i kort gangavstand fra borettslaget. Borettslaget eier nærmatbutikken ligger rett ved siden av leilighetene. Butikken er pt utleid til Gondal Nærmat via Norgesgruppen. Svært praktisk for travle barnefamilier.

  Ta gjerne en tur i nærområdet før visning for å bli mer kjent.

 • Adkomst

  Enkleste adkomst med bil vil være fra Smestad og ned Monolittveien for da å ta inn til høyre i Skøyenveien som følges til endes. Eller når man kommer fra Majorstuen, tar man til venstre i lyskrysset der hvor Vestre Gravlund slutter og inn i Skøyenveien, som da følges til endes. Man kan jo enkelt også komme til fots og med sykkel gjennom parkene og også fra Skøyensiden. Gå gjerne inn på på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Oppført 1983. Bærende konstruksjoner i betong. Fasader med malt/beiset panel og malt mur. Tak med takstein. Hovedsakelig skjulte takkonstruksjoner. Vinduer med 2-lags isolerglass og trekarmer. Takvinduer med isolerglass. Malt entrédør. Brann- og lydklassifisert. Ny terrassedør med isolerglass og nye betongheller på terrassen i 2016/2017. Den vestvendte terrassen er på ca. 13 m². Nytt bad i 2007. For innvendig beskrivelse se i vedlagte tilstandsrapport.

 • Innhold

  4. etg: Entre, tre soverom, tv-stue/mellomgang, innredet rom/hjemmekontor/bod, garderobe, stue, spisestue og kjøkken. Privat takterasse. Privat innebod og i tillegg fellesbod i kjeller. Parkering under tak i carport.

 • Areal

  Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 118 kvm

 • Standard

  TG 3 INGEN

  TG 2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK

  Utvendig > Vinduer
  Det er påvist noen glassruter som er punktert eller
  sprukne
  Noe eldre vinduer. Stedvis slitte/fuktpåvirket karmer.
  Utvendig > Dører
  Det er avvik:
  Noe bruksslitasje på entrédør.
  Innvendig > Overflater
  Det er avvik:
  Stedvis noe bruksslitasje. Stedvis noe manglende
  belistning.
  Innvendig > Innvendige dører
  Det er avvik:
  Noe bruksslitasje. Baderomsdør er noe påvirket av
  fukt i nederkant.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/WC
  Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under)
  Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav
  i forskrift på byggetidspunktet.
  Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til
  gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre
  enn 25 mm.
  Stedvis fall mot sluk på under 1:100. Ukjent om
  membran er trukket opp minimum 15 mm ved
  dørterskel.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/WC
  Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på
  slukløsningen.
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
  på membranløsningen
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/WC
  Det er påvist skader på innredning.
  Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å
  synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  Noe fuktsvelling på servantskap.
  Våtrom > Ventilasjon > Bad/WC
  Rommet har kun naturlig ventilasjon.
  Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks.
  spalte/ventil ved dør.
  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
  Det er avvik:
  Noe bruksslitasje. Benkeplate er slitt.
  Spesialrom > Overflater og konstruksjon > WC
  Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å
  synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS
  3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
  Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks.
  spalte/ventil ved dør.
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
  Sikringsskap med skrusikringer og automatsikringer
  plassert i entré.
  Kostnadsestimat : Under 10 000


  TG 2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK

  balkonger
  Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til
  rekkverkshøyder.
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele
  rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i
  standardens krav til godkjente måleavvik.
  Ved tilfeldige stikkprøver ble det målt helningsavvik
  på ca. 3 cm i stue.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/WC
  Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
  på innvendige vannledninger.
  Tekniske installasjoner > Avløpsrør
  Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med
  bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet
  brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå
  ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær
  oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
  Tekniske installasjoner > Vannbåren varme
  Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg
  for vannbåren varme er oppbrukt.

  Tilstanden på boligen vurderes etter ulike tilstandsgrader. Tilstanden gir uttrykk for en gitt forventet tilstand, blant annet vurdert ut fra alder og normal bruk. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader og hvilke tilstandsgrader som er gitt for gjeldende bolig, se vedlagt tilstandsrapport fra bygningssakkyndig.

  TG0: Ingen avvik
  TG1: Mindre eller moderate avvik
  (TG0 og TG1 gjengis ikke i salgsoppgaven)
  TG2: Avvik som kan kreve tiltak
  TG2: Avvik som ikke krever tiltak
  TG3: Store eller alvorlige avvik

  TG2: Betyr at konstruksjonen enten har feil utførelse, en skade eller tegn på skade, sterk slitasje eller nedsatt funksjon. Vedlikehold eller tiltak trengs i nær fremtid. Det er grunn til å varsle fare for skader på grunn av alder, eller overvåke bygningsdelen spesielt på grunn av fare for større skade eller følgeskade.

  TG3: Denne tilstandsgraden brukes ved kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid. Det er påvist funksjonssvikt eller sammenbrudd.

 • Utstyr

  Hvitevarer, foruten vinskap på kjøkken, medfølger som fremvist også på bad. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen.

 • Oppvarming

  Varmekabler i badegulv og wc rom. Oppvarming via varmtvannsradiatorer.

 • Tomten

  Eiet tomt på 25.035,6 m². Tomten er flat og er opparbeidet med plen og beplantning. Asfalterte internveier og biloppstillingsplasser.
  Eiendommen er konsesjonsfri.
  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen

 • Parkering

  Fast plass i carport. Ellers parkering i offentlig gate. Styret investerte i 2018 i en felles infrastruktur for tilkobling av ladestasjoner ZAPTEC.Anlegget dekker samtlige 143 faste plasser og 11 plasser i fellesparkeringen. Uavhengig om du har fast plass ta kontakt med styret for å få montert en ladestasjon fra ZAPTEC.
  .

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig

 • Borettslaget

  Borettslaget Øvre Silkestrå ble ferdigstilt i 1983. Den er organisert rundt 4 tun og foruten 167 boenheter er der også parsellhager, en nærbutikk og et garasjeanlegg. Adressen er Skøyenveien 51 - 99 og ligger på Gnr 3 og Bnr 499 i Oslo kommune.

 • Dyrehold

  I følge husordensreglene er Hund og katt tillatt forutsatt at fastsatte bestemmelser følges. Hunder skal alltid holdes i bånd på borettslagets eiendom. Katter skal være under oppsyn slik at de ikke er til sjenanse for andre beboere.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Borettslaget eier nærmatbutikken som pt er utleid til Gondal Nærmat via Norgesgruppen. Egen Parsellhageforening. Grilling er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for naboene. Bygningsmessige endringer og fasadeendringer skal godkjennes av styret før igangsetting. Borettslaget er medeier i Skøyen Vest Søppelsug Sameie. Borettslaget har et fellesvaskeri i Skøyenveien 71. Dette er utstyrt med 4 vaskemaskiner, 1 tørketrommel og 1 avfukter. Borettslaget er også knyttet til fjernvarme fra Fortum Oslo Varme for levering av tappevann. Varmeanlegget ble oppgradert med monteringen av en såkalt automatisk påfylling. Tiltaket skal sikre at leiligheter i øverste etasjer ikke mister varme.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til Bolig.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  701220124

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko. Styret kan påberope seg inntil 20 dager for å avklare denne. Kjøper kan ikke overta boligen før denne er på plass.

 • Lånevilkår

  Lån 1:
  Andel restgjeld: kr 87 230,-
  Total restgjeld: 12 694 636,-
  Kapitalkostnader kr 512,-
  Restløpetid: 21 år og 2 mnd.
  Rente: 3,85 % flytende pr. 01.11. 22
  Type: Annuitet.
  Antall terminer: 12.
  Avdragsfrihet: Nei.

  Lån 2:
  Andel restgjeld: kr 74 890,-
  Total restgjeld: 10 560 841,-
  Kapitalkostnader kr 1 152,-
  Restløpetid: 6 år og 2 mnd.
  Rente: 3,85 % flytende pr. 01.11. 22
  Type: Annuitet.
  Antall terminer: 12.
  Avdragsfrihet: Nei.

  Lån 3:
  Andel restgjeld: kr 32 048,-
  Total restgjeld: 4 482 261,-
  Kapitalkostnader kr 776,-
  Restløpetid: 16 år og 3 mnd.
  Rente: 3,85 % flytende pr. 01.11. 22
  Type: Annuitet.
  Antall terminer: 12.
  Avdragsfrihet: Nei.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Asbjørn Myrstøl

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål