Velkommen til St. Jørgens vei 51!

1 av 26

St. Jørgens vei 51

Hyggelig, gjennomgående 2-roms med vest-/sydvestvendt balkong, orginale tregulv og fint utsyn. Vedovn.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 4 254 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 950 000

Fellesgjeld: kr 287 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 543

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 59 99.

 • Forsikring

  Borettslagets eiendom er forsikret i Tryg Forsikring - polisenummer 6610222. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2021:
  Som primærbolig: kr 915 707,-.
  Som sekundærbolig: kr 3 296 546,-.

 • Felleskostnader

  3 543,- pr Mnd
  nedbetaling av andel fellesgjeld, forretningsførsel, felles bygningsforsikring m.m.

  Det blir økning av felleskostander på 15 % fra 1. september.
  Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 4.075,-.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 287.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.04.2023.

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Totale kostnader

  3 950 000,- (Prisantydning)
  287 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 237 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 254 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Gjennomgående og tilbaketrukket 2-roms med gode sol- og utsiktsforhold beliggende i høy 1. etg. Borettslaget har store, grønne, friarealer rundt seg.

  Service- og kollektivtilbud:
  Kort vei til Kiwi, Rema 1000 og Hasle Torg med offentlig kommunikasjon (både buss og T-bane), diverse forretninger, vinmonopol, apotek, serveringssteder og frisør. I tillegg har borettslaget også nærbutikk.

  Tur-, rekreasjons- og treningsmuligheter:
  Store, parkmessige fellesarealer og gode muligheter for uteaktiviteter. Flotte turstier i nærområdet ved Valle Hovin, Teglverksdammen og Hovindammen, noe som gir gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Gode treningstilbud for store og små med flere treningssentre, som Sats og Fresh Fitness. I tillegg nytt treningssenter Sterkhelse på Hasle/Løren. For den fotballinteresserte har man umiddelbar nærhet til fotballbaner, Valhall Arena og nye Intility Arena.

  Område i endring / Hovinbyen:
  Hovin og Ensjø er et sentralt og attraktivt boligområde, ca. 4 km. øst for Oslo sentrum. Området er i ferd med å gjennomgå en totalforvandling: Fra å være en bydel dominert av bilforhandlere til å bli et knutepunkt hvor det er planlagt 7 000 nye leiligheter, 150 forretninger, 42 grøntområder, 450 barnehageplasser, ny grunnskole og 6 km med tur- og sykkelstier. Det skal opparbeides flere parker og bilfrie avenyer i området. Som en start på opparbeidelse av et nytt og grønnere bydelsbilde er blant annet Hovinbekken brakt frem i dagen og renner nå hele veien fra Hasle T-banestasjon til Ensjø T-banestasjon.

 • Adkomst

  Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Lavblokk på 4 etasjer, underetasje/kjeller og loft som er oppført i mur og betongkonstruksjoner med yttertak i saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Etasjeskillende dekker i armert betong. Fasader i spekket teglstein, samt paneloverflater mot balkonger. Støpt betonggulv i kjeller og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Byggegrunn er ikke kjent og det er ikke utført geotekniske undersøkelser for fastsettelse av byggegrunn.
  Alle utvendige fasader i borettslaget er rehabilitert i 1996/98, yttertak tekket om i 2022/23 og del av fasader oppgradert i 2022/23. Vinduer med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 3-lags energiglass fra 2017. Balkongdør med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 3-lags energiglass fra 2017 og entredør type B-30/db35 som er brann- og lydklassifisert.

 • Innhold

  2-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens høye 1. etasje av totalt 4 etasjer, underetasje/kjeller og loft. Gjennomgående leilighet som inneholder: entré, stue med utgang til vest-/sydvestvendt balkong, kjøkken, soverom og bad/wc.
  Leiligheten har malte veggoverflater, slipte originale tregulv og fliser på gulv.
  Praktisk flislagt entré med god plass til yttertøy.
  Romslig stue med plass til både sofagruppe og spisebord. Jøtul peisovn. Stuen har utgang til vest-/sydvestvendt balkong på 7,5 kvm. med betonggulv, markise fra 2018 og adkomst fra stue.
  Kjøkkeninnredning med originale benkeskap og høyskap med malte slette fronter, overskap med slette folierte fronter, laminat benkeplate m/fliser over, dobbel oppvaskkum, ventilator, varmtvannsbereder i benkeskap og opplegg for oppvaskmaskin.
  Flislagt bad med varmekabler. Dusjhjørne med skyvedører, servant, underskap, overskap med speilfront og overlys, wc og opplegg for vaskemaskin. Bad/wc er rehabilitert i regi av borettslaget i ca. 2000..
  Stort soverom med god plass til lagring.

  Leiligheten disponerer 2 kjellerboder på hhv. 1,5 og 3,3 kvm. og 1 loftsbod med gulvareal på 6,5 kvm (ikke måleverdig pga skråtak). I tillegg bruk av fellesboder i kjeller.

 • Areal

  Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm

 • Standard

  Følgende har fått TG3 og TG2 i Tilstandsrapport av takstmann Petter Schanke Eikum:

  Det er ingen bygningsdeler registrert med TG3, Store eller alvorlige avvik innenfor boligens omsluttende vegger.

  TG2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Innvendig > Overflater - 2 Det er påvist andre avvik: Ujevn flislegging og bom i noen fliser i entre og kjøkken. Utkraget flisfuge i entre mot stue. Eldre tregulv med noe knirk og sprekker mellom gulvbord.
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. På kjøkken er det målt ca. 16mm høydeforskjell på gulv gjennom hele rommet.
  Innvendig > Pipe og ildsted Pipevanger er ikke synlige.
  Innvendig > Innvendige dører Det er påvist andre avvik: Normal bruksfunksjon på innvendige dører og tilstandsgrad settes grunnet alder.
  Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/wc Det er påvist sprekker i fliser. Sprekk i 6 stk. sokkelfliser.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tilstandsgrad settes også grunnet alder på overflater.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/wc Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Riss/sprekk i servant. Treg oppfylling av sisterne på wc.
  Våtrom > Ventilasjon > Bad/wc Rommet har kun naturlig ventilasjon. Liten tilluftsspalte under dørblad.
  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er påvist andre avvik: Noe eldre standard på kjøkkeninnredning og tilstandsgrad settes grunnet dette. Det opplyses at oppvaskmaskin følger ved salg, men at det er en liten drypplekkasje fra avløpsslange.
  Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.
  Tekniske installasjoner > Vannledninger - 2 Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Tilstandsgrad settes grunnet alder på vannrør i benkeskap på kjøkken.
  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
  Varmtvannsbereder er tilkoblet med stikkontakt. Ifølge NEK400 er det innført krav om at varmtvannsberedere med effekt over 1500 watt ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet eller tilkoblet via en stikkontakt og plugg kombinasjon i samsvar med NEK EN 60309-serien. Tilstandsgrad settes grunnet dette.
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Automatsikringer i sikringsskap med hovedsikring på 40 Amp. som er plassert i fellesgang.
  -Det er av Infratek Elsikkerhet AS foretatt kontroll av leilighetens elektriske anlegg i 2014 og det ble funnet et avvik som i ettertid er utbedret og tilsynssak avsluttet.
  -Det er trukket ny kabel fra soverom til stue og montert ny stikkontakt i 2014, og arbeidet er utført av Økern Elektriske A/S.
  -Montert ny kjøkkenventilator og benkearmaturbelysning i 2015, og arbeidet er utført av Økern Elektriske A/S.
  -Demontert defekt stikkontakt under vindu på kjøkken, samt kabling, ny dimmer på soverom og skiftet lampe på soverom i 2020, og arbeidet er utført av GK Elektro AS.

 • Utstyr

  Hvitevarer medfølger. Det gis ikke noen garantier for disse.

 • Oppvarming

  I tillegg til peisovn er leiligheten elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc fra ca. 2000. Ellers ingen fastmonterte panelovner i leiligheten.

 • Tomten

  Andel i felles eiet tomt for borettslaget på 61435,6 kvm. Borettslagets fellesareal er opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m

 • Parkering

  Borettslaget har 216 parkeringsplasser og 6 garasjeplasser som leies ut etter venteliste. Det er også lademulighet for el-bil i borettslaget.
  Både garasjer og parkeringsplasser kan leies gjennom vaktmester etter ventelister. 1 plass er reservert bilkollektivet.
  Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
  Området har også beboerparkering. Se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/[gref for mer informasjon.

 • Borettslaget

  Borettslaget består av 540 andelsleiligheter.
  Hovin Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950142898, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: St Jørgens Vei 1-77 2-32.
  Gårds- og bruksnummer: 122/148. Første innflytting skjedde i 1955.

  Borettslaget har inngått avtale om internett levert overfiber med Homenet. Kostnadene faktureres over felleskostnadene for alle andeler.
  TV er valgfritt for den enkelte andel, og beboere som ønsker dette kan velge mellom RiksTV og Visasat.

  Borettslaget har avtale med Aqua renhold om renhold av fellesarealene.
  Vaktmester ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse.
  Borettslaget har avtale med Securitas om vakthold. Dersom andelseier har behov for assistanse kan vektertjenesten kontaktes på 916 60 465

  Større vedlikehold og rehabilitering de siste årene:
  2022 Rehabilitert tak og piper
  2020 Rehabilitert bunnledningene.
  2018 Branntettet samtlige sluk i boligselskapet.
  2017 Vindu- og balkongdørutskifting. Selve utskiftingen ble igangsatt i januar 2017 og bleferdigstilt på våren 2018.
  2016 Takbryggene på ytterpunktene av bygningene i St. Jørgens vei 1-7, 9-13, 15-21, 23-29, 31-37, 41-47 og 49-55 hadde ikke tilstrekkelig sikring. Disse fikk nye takbrygger med rekkverk.
  2016 Oppgangene i St. Jørgens vei 9, 10, 11, 12, 13, 14, 23, 25, 27 og 29 manglet takutspring, disse ble ferdigstilt februar 2016.
  2015 Utskiftning av alle avfallsbrønnene i borettslaget
  2014 Bytte av tak i nr. 67-69 og 71-73. Utbygging av fibernett.
  2013 Utskiftning av ytterdører. Branntiltak i nr 32. Tilstandsvurdering av tak.
  2012 Utskiftning av inngangsdører til leilighetene. Ny varmepumpe til fyren i nr. 32. Oppgradering av flaggstangplass og lekeplass. Fornyelse av skjøtselavtale. Utvikling av vedlikeholdsrapport. Vedlikehold avfallsbrønner
  2011 Oppgradering av heisen i nr 32. Ombygging av vaskeriet til forsamlingshus. Sikring av glasstak over øverste balkong. Brannsikring, nye røykvarslere og brannslukningsapparat til alle leilighetene, redningsliner til leilligheter over 12 meter.
  2010 Bytte av porttelefoner. Bytte til branndører til loftsrom og i kjeller. Asbestsanering i leilighetene.
  For mer utfyllende opplysninger om borettslaget og fremtidige vedlikeholdsplaner, se årsmelding med regnskap som kan lastes ned på våre hjemmesider eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne.
  Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.
  Se borettslagets husordensregler som kan lastes ned på våre hjemmesider eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Følgende ferdigattester foreligger:
  St. Jørgens vei 49 - 55 - Rehab fasade - Ferdigattest - 1997.
  St. Jørgens vei 49 - 55 - Nye balkonger - Ferdigattest - 1993.
  St. Jørgens vei 49 - 55 - Boligblokk - Ferdigattest - 1963.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Taklys kan dimmes i alle rom.
  Mulighet for å leie selskapslokalet "Vaskeriet" (rett nedenfor boligen) - tidligere fellesvaskeri bygd om til selskapslokale.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligområde, friområde og barnehageparsell.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  718230026

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Forkjøpsrett for medlemmer andelseiere i borettslaget og medlemmer av OBOS. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  06.06.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

 • Lånevilkår

  Borettslaget har følgende lån:
  OBBK01-98207575976 Annuitetslån med restsaldo kr 25.379.016,-. Restløpetid 23 år 11 md. 12 terminer pr. år. Flytende rente på 3,80%.
  OBOS02-98207933333 Annuitetslån med restsaldo kr 16.738.057,-. Restløpetid 4 år 8 md. 12 terminer pr. år. Flytende rente på 3,80%.
  OBOS03-98207933325 Annuitetslån med restsaldo kr 107.299.216,-. Restløpetid 28 år 11 md. 12 terminer pr. år. Flytende rente på 3,80%.
  OBOS04-98208025872 Annuitetslån med restsaldo kr 16.319.585,-. Restløpetid 29 år 6 md. 12 terminer pr. år. Flytende rente på 3,80%.

  Ovennevnte lån fordeler seg slik på denne leiligheten:
  OBBK01-98207575976 Restsaldo kr 43.857,-. Kapitalkostnader kr 233,- pr. mnd.
  OBOS02-98207933333 Restsaldo kr 28.927,-. Kapitalkostnader kr 573,- pr. mnd.
  OBOS03-98207933325 Restsaldo kr 185.439,-. Kapitalkostnader kr 883,- pr. mnd.
  OBOS04-98208025872 Restsaldo kr 28.207,-. Kapitalkostnader kr 133,- pr. mnd.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Wenche Bjerkestrand

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål