Velkommen til visning i Vestveien 5B!

1 av 35

Vestveien 5B

Sjarmerende rekkehus o/3 plan med prima beliggenhet. Flotte, solrike uteområder. Ny fasade

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 5 972 491

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 5 510 000

Fellesgjeld: kr 452 331

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 10 160

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 5 920

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  USBL

 • Forsikring

  If Skadeforsikring NUF - polisenummer SP587395

 • Felleskostnader

  Totalt inneværende måned: kr 5 920,-
  5 920,-
  Inkluderer kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, kabel-TV Telia, drift, forretningsførsel, kapitalkostnader fellesgjeld

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Kr 452 331,- pr 15.05.2023.

 • Garantiordning

  Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

 • Totale kostnader

  5 510 000,- (Prisantydning)
  452 331,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 962 331,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  300,- (Medlemsskap BRL)
  --------------------------------------------------------
  10 160,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 972 491,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Boligen er ervervet av selger som del av OBOS sin boligbytteordning. Selger har derfor ikke bebodd boligen som er lagt ut for salg og kjenner derfor ikke denne utover beskrivelser i tilstandsrapport og salgsoppgave. Av samme grunn kan selger i begrenset grad supplere og kontrollere opplysningene i tilstandsrapport og salgsoppgave. Kjøper oppfordres derfor til å gjøre en særlig grundig undersøkelse. Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men det gjøres oppmerksom på at det er tegnet boligselgerforsikring knyttet til overdragelsen fra tidligere eier til selger. Kjøper kan fremme eventuelle mangelskrav direkte mot boligselgerforsikringsselskapet med grunnlag i avhendingsloven, dog forutsatt at det foreligger en mangel i avtaleforholdet. Se vedlagte egenerklæring fra tidligere eier og tilstandsrapport for mer informasjon.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Her får du et familievennlig rekkehus med sentral og idyllisk beliggenhet på Nesoddtangen. Fra boligen er det kort gangavstand til senter med et godt utvalg forretninger og servicetilbud, skole og barnehage, kommunehus og buss som korresponderer med båtavgang til Aker Brygge (7 min) og Lysaker (23 min). Kort vei til flere fine badestrender, idrettspark og fine turområder langs sjøen og i marka

  Boligen går over tre plan og inneholder bl.a. luftig stue, separat kjøkken, tre soverom og bad. Kjeller med takhøyde på ca. 2,9 meter med kjellerstue og bodareal. Solrik beliggenhet med flott utsikt. Pent opparbeidet uteareal. Mulighet for etablering av parkeringsplass.

  Ny fasade kommer sommer 2023. Dette er allerede finansiert med fellesgjeld/felleskostnader.

 • Beliggenhet

  Vestveien 5B ligger skjermet til innerst i stikkvei sentralt på Tangen. Herfra er det gangavstand til det meste, som Nesoddtangen barneskole, Tangenåsen ungdomsskole og barnehager. Det er kort gangavstand til Tangen sender med flere forretninger som vinmonopol, apotek, matbutikk, velvære og klær. Her ligger også treningssenter. Kommunesenteret er Tangenten med bl.a. bibliotek, helsestasjon, kulturskole og kommuneadministrasjon.

  Området byr på flotte badeplasser med bl.a. Oksval og Hornstranda. Det er flotte turområder langs sjøen med kyststien som strekker seg rundt.

  Det er kort vei til Nesodden idrettspark. Her finnes fotballbaner, friidrettsbane og tennisbaner. Området byr også på slalåmbakke, turstier og lysløyper. Oppkjøte skiløyper vinterstid.

  Nesodden har flere spisesteder som Flasken, Taste/View, Galleri Vanntårnet, Hellviktangen kunstkafé, Pizzabakeren, Viva Napoli.

  Fra boligen er det gangavstand til Nesoddbåten. Nærmeste busstopp er på Granholt. Buss til Nesoddtangen brygge korresponderer med båtavganger. Båtene tar deg til Lysaker på 9 min. og til Aker brygge på 23 min.

  Bilavstander:
  Vinterbro Senter - ca. 35 min.
  Drøbak - ca. 30 min.
  Ski ca. 40 min.
  Oslo S - ca. 45 min.

 • Bebyggelse

  Området består hovedsaklig av rekkehus, småhus og villaer.

 • Adkomst

  Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisning.
  Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

 • Byggemåte

  Fundamentert med støpt såle. Kjellervegger i betong. Øvrig veggkonstruksjonen i trebindingsverk, kledd med liggende panel. Saltak i treverk, tekket med betongstein. Etasjeskiller er trebjelkelag.

 • Innhold

  Vestveien 5B er et familievennlig rekkehus med sentral beliggenhet på Nesoddtangen. Rekkehuset går over tre etasjer.

  Uteområder:
  Utearealet tilhørende rekkehuset er frodig og pent opparbeidet. Forsiden av boligen har innkjørsel, busker, beplantning og skjermet sitteplass. Utearealet har formiddagsol. Her er det mulig å etablere biloppstillingsplass.

  På bakisden av boligen, med utgang fra stue i 1. etasje, er det frodig hage med gressplen, busker og beplantning. Fra stuen er det direkte adkomst til skjermet terrasse med utsikt mot fjorden. Utearealet har fin ettermiddag- og kveldssol.

  1. etasje:
  Vindfang
  Det første møtet med boligen er vindfang med plass til yttertøy og sko.

  Stue:
  Stuen er luftig med gode lysforhold fra store vindusflater. I stuen er det gode innredningsmuligheter med plass til bl.a. sittegruppe, spisebord, skjenk og mediemøbel. Fra stuen er det fin utsikt over frodig hage.

  Separat kjøkken:
  Leilighetens kjøkken er separat og vender mot frodig område. Kjøkkeninnredningen har god skap- og benkeplass. Det er plass til kjøkkenbord under vindu med hyggelig utsikt.

  2. etasje:
  Soverom
  Boligen disponerer totalt 3 soverom som alle er luftige og med fin utsikt.

  Baderom
  Boligens bad er flislagt. Badet inneholder badekar med dusj, servant med skap, speil, veggskap, toalett. Fra badet er det flott utsikt.

  Kjeller:
  Boligens kjellerareal er totalt på 30 kvm. BRA. Takhøyden er målt til ca. 2,09 meter. Kjellerarealet består av kjellerstue og 2 boder. Det gjøres oppmerksom på at det er etablert felles rømningsvei igjennom kjellerstue.

 • Areal

  Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 124 kvm

 • Standard

  Følgende forhold har TG2 i tilstandsrapport:

  Drenering: Det ble registrert fuktforskjeller, samt saltutslag i kjellergulv og nederst på kjellervegger. Over halvparten av forventet levetid på drenering er
  nådd.

  Radonsikring: Det er utført målinger som viser at verdier i boligen er litt over tiltaksgrense på 100 Bq/m³. Kjeller, årsmiddel, 110 Bq/m³. Øvrige målinger ligger under tiltaksgrense.

  Rom under terreng: Det er enkelte riss/små sprekker i kjellergulv i bod. Fuktforskjeller i gulv og nederst på vegger må ses i sammenheng med punkt
  "Drenering".

  Vinduer/dører: Enkelte vinduer subber noe i karm. Glass i et kjellervindu er sprukket. Balkongdør er fuktskadet.

  Yttervegger: Ny panel (fasaderehabilitering) i sluttfase august 2023.


  Ildsted: Det er små riss/sprekker i pipe. Erfaringsmessig ser man at teglsteinspiper ofte har et behov for rehabilitering etter ca 50 år.

  Kjøkken: Kjøkkeninnredningen er slitt.

  Trapp: Det mangler håndløpere og rekkverk i trapp.

  Avløpsrør: Over halvparten av forventet levetid på opprinnelige avløpsrør er nådd. TG 2 settes på grunn av alder.

  Vannledninger: Over halvparten av forventet levetid på opprinnelige kobberrør er nådd. TG 2 settes på grunn av alder. Hovedstoppekran stenger ikke vann på bad.

  Varmtvannsbereder: Varmtvannsbereder er ikke lekkasjesikret med avrenning til avløp.

  Bad: Det er for liten høydeforskjell fra overkant slukrist til overkant gulvflis ved terskel på bad. Det ble observert enkelte små riss i flisfuger
  (vegg), i dusjsonen. Det er enkelte riss/sprukne veggfliser på bad. Det er enkelte hull etter tidligere sanitærutstyr i veggfliser. Vindu er
  plassert i våtsone.

  Anbefalte tiltak overflater:
  Det bør etableres en oppkant ved dør med en høydeforskjell fra topp sluk til tettesjikt ved dør på minimum 25 mm. Hull etter tidligere
  sanitærutstyr bør fuges igjen. Baderomsvindu bør vurderes utskiftet med et vindu i f.eks. PVC.

  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk:
  Rørføringer gjennom gulv har ikke synlig membran/mansjetter. Sluket er et støpejernsluk fra byggeår uten klemring for god tetting av
  membran i sluket. Rørføringer gjennom vegg og gulv er ufagmessig utført.

  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk:
  Sluk bør skiftes ut i forbindelse med oppussing av bad. Rørføringer gjennom vegg og gulv bør utbedres. Badet bør vurderes oppusset.

  Totalvurdering av sanitær og ventilasjon:
  Badet har kun naturlig ventilering. Det er for liten luftespalte under dørblad til bad.

  Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon:
  Det bør monteres en elektrisk vifte på bad. Det bør etableres bedre tilluft på bad.

  Overflater på innvendige gulv: Parkett i entré er noe fuktskadet.

  Innerdører: Enkelte innerdører subber noe i terskel/karm.

  Taktekking og beslag: Bygningsdelen er ikke kontrollert pga snø.

  Følgende forhold har TG3 i tilstandsrapport:
  Terrasse: Det mangler rekkverk.

  Kaldtloft: Det er mangelfulle luftespalter mellom gulvisolasjon og undertak på kaldtloft. Det ble observert muggsopp/svertesopp i undertak på kaldtloft.
  Det ble målt fukt (26,4 % WME) i undertak ned mot takfot/raft. I forbindelse med fasaderehabiliteringen er det satt tiltak for lufting på loft.

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: komfyr, oppvaskmaskin. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner.

 • Tomten

  Eiet tomt på 13 372,9 kvm som tilhører borettslaget. Stor disponibel del av eiendommen er opparbeidet med gressplen, hekker, prydbusker og diverse beplantning. Gruslagt innkjørsel og steinlagte gangstier.

 • Parkering

  Borettslaget har 7 garasjer og ved salg av leilighet med garasje følger denne leiligheten. Garasjeplass medfølger ikke denne leiligheten.

 • Vei/vann/avløp

  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

 • Borettslaget

  Tangen 4 Borettslag er et frittstående borettslag med organisasjonsnummer 951 344 737.

  Borettslaget har fellesvaskeri som kan benyttes av andelshavere. Vaskeriet ligger i Enerveien, i det lave huset innerst i stikkveien mellom Enerveien 10 og Enerveien 8. Vaskeriet har to vaskemaskiner og to tørketromler.

 • Dyrehold

  Det er bare lov å holde dyr i leiligheten etter godkjenning fra borettslaget og de øvrige boretshaverne i samme hus.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Boligen selges som ledd i boligbytte. Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for 2018-2042 avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål samt veg.

  Kommuneplaner under arbeid
  Navn: Kommuneplan 2022-2046
  Status: Planlegging igangsatt
  Plantype: Kommuneplanens arealdel

  Reguleringsplaner
  Navn: FV 157 Flaskebekk - Granholt
  Plantype: Detaljregulering
  Status: Endelig vedtatt arealplan

  Reguleringsplaner under arbeid
  Navn: Tangenåsen 4/268 (Omregulering O/P/K)
  Status: Planlegging igangsatt
  Plantype: Detaljregulering.

  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716230060

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja

 • Lånevilkår

  Lånenummer: 16366651083, DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 15.05.2023: 4.05% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 118
  Saldo per 15.05.2023: 24 000 000
  Andel av saldo: 452 332
  Neste termin/avdrag: 30.06.2023 (siste termin 30.09.2052 )

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Niklas Røed Antonsen

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål