Velkommen til Vetlandsveien 80 A - Presenter av Henry R. Pedersen i OBOS Eiendomsmeglere.

1 av 27

Vetlandsveien 80A

Lys og fin 1(2)-roms - V.vann & fyring inkl. | Stor balkong | Nærhet til marka | God planløsning | Kort vei til off. kom

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 3 228 629

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 000 000

Fellesgjeld: kr 211 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 17 629

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 873

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS tlf. 22 86 55 00

 • Forsikring

  If Skadeforsikring - polisenummer 3529253.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2021:
  Som primærbolig: kr 729 283,-
  Som sekundærbolig: kr 2 625 419,-

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader kr. 3 873,- pr Mnd
  Herav:
  Felleskostnader 2.520,-
  Akonto varmtvann 158,-
  Kapitalkost. lån 1 OBBK01 1.195,-

  Borettslaget har avtale om fellesmåling av varmtvann (p.t. kr. 158,-) Forbruket måles individuelt iht. faktisk forbruk og avregnes en gang pr. år. Det kan derfor variere enten opp eller ned etter individuelt forbruk av varmtvann.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 210.154, pr. 01.08.2023

 • Garantiordning

  Ja

 • Totale kostnader

  3 000 000,- (Prisantydning)
  211 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 211 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  5 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  17 629,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 228 629,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Dette er en lys og gjennomgående 2-roms leilighet med en vest-nordvestvendt balkong på 8 m². Balkongen har god plass til utemøbler og gode solforhold. Leiligheten består av entré, bod, kjøkken, bad/wc fra 2017, sovealkove og en romslig stue med utgang til balkong. Noe modernisering må påberegnes. Det medfølger en stor kjellerbod på 8,6 m².

  I felleskostnadene er det bl.a. inkludert bredbånd via fiber, fyring og varmtvann.

  Leiligheten er perfekt for de som ønsker seg nærhet til Østmarka med skiløype/lysløype, kun få minutters gange unna. Ulsrudvannet ligger en gåtur unna og er kjent som Oslos varmeste badevann. Man har også kort vei til Nøklevann hvor man kan leie kajakk/kano om sommeren. Kort vei også til bussforbindelser, T-bane og nærbutikker. Ønsker man et større utvalg servicetilbud, kan man enkelt komme seg til både Oppsal, Tveita og Bryn senter.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger fint til i et hyggelig og attraktivt boområde på Oppsal. Et hyggelig område med nærhet til kollektivtransport, Østmarka og diverse servicetilbud.

  Servicetilbud:
  Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Fra boligen er det kun få minutters gange til Oppsal senter. Senteret rommer blant annet spisestedene Østensjø Havn og Sushi & Thai, MENY, frisør, apotek, bokhandel og helsetjenester. Ellers er det kort vei til Tveita senter. Her finner man et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan man dra til bl.a. Coop Obs, IKEA Furuset, Alna Senter, Bryn Senter, Manglerud senter og Bøler Senter. Det er også kort vei til Coop prix, Rema 1000 og Kiwi på Oppsal.

  Kollektivtilbud:
  Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Det er bare et par minutters gange til nærmeste T-banestasjon, Oppsal T, og med linje 3 er du i sentrum på ca. 15 min. Nærmeste busstopp, Løypeveien, ligger rett ved leiligheten med buss nr. 61B, samt 78A og B. I nærheten finner du også bussforbindelsene 76, 24, 61B og natt- og morgenbuss nr. 3N . I tillegg går flybussen til Oslo Lufthavn fra Kampheimveien.

  Fritidsmuligheter:
  Ønsker man naturopplevelser ligger Østmarka er kort gåtur unna. Det er kort vei til blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann med fine badeplasser, unike turmuligheter og lysløype året rundt. I tillegg er det verdt å nevne Østensjøvannet, som med sin fine beliggenhet byr på flotte tur og rekreasjonsmuligheter. Oppsal arena har innendørs idrettshall, kunstgressbane og friidrettsbane. Det er flere hyggelige samlingspunkt mellom blokkene på Oppsal. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur- og rekreasjonsmuligheter gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre.

 • Byggemåte

  Boligblokk på 4 etasjer, kjeller og kaldtloft som er oppført med bærende konstruksjon i mur og betong og innvendig trappeoppgang med adkomst til leilighetene. Leilighetenes etasjeskillere er i betong og yttertak i saltakkonstruksjon tekket med profilerte takplater. Fasader er kledd med en kombinasjon av liggende og stående profilerte stålplater som er lakkert. Støpt betonggulv i kjeller og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Byggegrunn er ikke kjent og det er ikke utført geotekniske undersøkelser for fastsettelse av byggegrunn. Vinduer med malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 2-lags energiglass fra 2016. Balkongdør med malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 2-lags energiglass fra 2016 og entredør type B-30/db40 som er brann- og lydklassifisert.

 • Innhold

  2-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens 2. etasje av totalt 4 etasjer og kjeller. Leiligheten består av entré, sovealkove, kjøkken og stue med utgang til vest-nordvestvendt balkong på 8 m².

  Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på hele 8,6 m², felles sykkelbod, samt bruk av fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler.

  Entré:
  Romslig entré med god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Der er innhuk til garderobeløsning og en praktisk innvendig bod i tilknyttning til entréen. Det er oppheng for klær og dørcalling med åpner.

  Sovealkove:
  Leiligheten har en sovealkove med plass til dobbelt seng. Plass til garderobeskap eller kommode. Godt med oppbevaring under fastmontert seng.

  Bad/wc:
  Leiligheten har et flott og delikat flislagt bad/wc med varmekabler i gulv. Badet ble rehabilitert av borettslaget i 2017 og består ellers av vegghengt wc, servant med underskap, speil med lys og dusj. Et praktisk rom med gode oppbevaringsmuligheter. Det er downlights i himling. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene med akonto-løsning.

  Kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med slette folierte fronter, heltre benkeplate, dobbel oppvaskkum og opplegg for oppvaskmaskin. Frittstående hvitevarer på kjøkkenet.

  Stue og balkong:
  Det er en lun og fin stue med både plass til sofa og spisebord. Godt med lysinnslipp fra både vinduer og balkongdør fra 2016. Telenor er leverandør av kabel-tv og bredbånd. Fyring/varme fra radiatorer er inkludert i felleskostnadene.

  Fra stuen er det utgang til en balkong på 8 m². Balkongen ligger vest-nordvestvendt og har gode solforhold. Her er det plass til flere møbleringsmuligheter. Det er tillatt med elektrisk- og gassgrill på balkongen.

  Det er mulig å bygge om leiligheten til en 2-roms leilighet ved å flytte dagens kjøkken ut i stuen. Ref. alternativ planløsning. Dette krever godkjenning fra styret og plan -og bygningsloven slik det er skissert opp. Omgjøring av S-rom (sekundærrom) til P-rom (primærrom) er søknadspliktig, ref. Plan- og bygningsloven. Det er flere boliger i borettslaget som har gjort denne løsningen.

 • Areal

  Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 39 kvm
  Leiligheten består av: entré, bod, kjøkken, bad/wc, sovealkove, stue og balkong.
  Leiligheten disponerer også en bod i kjeller.

 • Standard

  Gulv:
  Tynnparkett i bod, stue og alkove og fliser på bad, entré og kjøkken.

  Vegger:
  Malt overflater i bod, malt tapet på kjøkken og malt strie i stue og alkove.

  Himling:
  Malte overflater i alle rom

  Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapport utført av bygningssakkyndig Petter Schanke Eikum:
  TG2 - Innvendig > Overflater - Riper i tynnparkett og 1 stk. sår i stue. Skjolder i flisfuger og bom (hulrom under) i en flis mot bad/wc og entredør.
  TG2 - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  TG2 - Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Ikke foretatt måling siden 2015.
  TG2 - Innvendig > Innvendige dører - Stedvis bruksslitasje i karmer og på dørblader.
  TG2 - Innvendig > Hyller og oppheng i bod - Tilstandsgrad settes grunnet alder på bygningsdel.
  TG2 - Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Kun 2mm fall fra et hjørne i dusjsone mot sluk, og tilstandsgrad 2 settes grunnet dette. Krav på denne avstand er på 5mm.
  TG2 - Våtrom > Servant > Bad/wc - Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. - Krakilering i servant.
  TG2 - Våtrom > Ventilasjon > Bad/wc - Rommet har kun naturlig ventilasjon.
  TG2 - Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken - Det er påvist fuktskjolder/svelling i bunnplate i benkeskap. Noe slitasje på benkeskap og svelling i skap under oppvaskkum. Det opplyses at det kan forekomme drypplekkasje mellom kjøkkenkran og oppvaskkum.
  TG2 - Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken - Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet.
  TG2 - Tekniske installasjoner > Vannbåren varme - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på anlegg for vannbåren varme. Tilstandsgrad settes grunnet alder på radiatorer og røropplegg til disse.
  TG2 - Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg - Automatsikringer i sikringsskap med hovedsikring på 40 Amp. som er plassert i trappeoppgang og innvendig elektrisk anlegg er en kombinasjon av skjult og åpent anlegg. -Det er av Elektro-Sivert Installasjon AS i 2017 lagt ny varmekabel, downlights, dimmer, stikkontakter og kursopplegg til bad/wc i forbindelse med våtromsrehabiliteringen.

 • Oppvarming

  Leiligheten er elektrisk oppvarmet med sentralvarmeanlegg med radiatorer og varmekabler på bad/wc. Fyring fra radiatorer er inkludert i felleskostnadene.

 • Parkering

  Borettslagets andelseiere kan leie p-plass ved å henvende seg til styret. Borettslaget har totalt 181 parkeringsplasser som leies ut etter venteliste. Borettslaget har også egne p-plasser de leier ut med lader for elbil. Det er et garasjelag, Vetlandsveien garasjelag, med 25 garasjer, hvor man kan sette seg på venteliste. Det er offentlig ladeplass for elbiler i blant annet Kampheimveien. Ellers gateparkering i området med gjeldende bestemmelser.

 • Borettslaget

  Vetlandsveien Borettslag - http://www.vetlandsveien.no

  Borettslaget består av 15 blokker med 388 andelsleiligheter med overvekt av 2-roms og 4-roms leiligheter. Første innflytting i borettslaget var i 1954 og tomten ble kjøpt i 1986. Borettslaget ligger i bydel Østensjø i Oslo kommune og har adresse: Bjartveien 1-2, Kampheimveien 22, Løypeveien 1-2, Vetlandsveien 81-87, 93-97 og 78-82.

  - Telenor er leverandør av kabel-tv og bredbånd.
  - Vaktmestersentralen er leverandør av felles vaktmestertjenester. Borettslaget er også medeier i sentralen.
  - Ansvarlig for nøkkel/skiltbestilling er Oppsal Vaktmestersentral. Skjema for bestilling kan lastes ned fra borettslagets hjemmeside.
  - Styret har i samarbeid med Vaktmestersentralen leid inn komprimatorbil for fjerning av avfall. Dette gjøres to ganger i året, og ordningen blir benyttet av et stort flertall.

  Informasjon fra styret:
  - Det har kommet inn flere innspill til styret om å tilby andre løsninger enn den kollektive avtalen fra Telenor. Styret har innhentet tilbud fra Telenor om fiberløsning, og Telenor vil legge frem sitt tilbud for beboerne på årets generalforsamling. Det ble vedtatt på generalforsamlingen den 3. mai 2023 at styret skal jobbe videre med valg av fiberløsning. Alternativene fremlegges for senere avtstemming via Vibbo (hjemmesiden).
  - Borettslaget har mottatt miljøtilskudd fra OBOS, som er øremerket tiltak i borettslaget. En del av midlene kommer til å bli benyttet til utvidet infrastruktur til felles ladeanlegg for biler. Styret ønsker å opprette en arbeidsgruppe for innspill på løsninger til trivselstiltak. I innkallingen til årsmøte 2023 er det utarbeidet en liste over aktuelle tiltak.
  - Siste året har styret hatt fokus på å holde kostnadene nede, og utsatt noe planlagt vedlikehold på fasaden (murarbeid) og trapper. Dette er arbeid som er høyt prioritert, men som forutsetter at vi har midler nok til å gå i gang. Etter en lengre periode med høyt tempo på rehabilitering og utskifting; rør og bad, oppganger og utskifting av dører, har vi nå sett oss nødt til å sette på bremsene litt, og bygge opp til kapital igjen. Dersom vi kan unngå det, så ønsker vi å unngå å ta opp mer lån.
  - Styret har innhentet tilbud på ombygging av dagens ventilasjonssystem i hele borettslaget etter klager på røyk- og matlukt fra andre leiligheter. Dette arbeidet ser vi ikke som mulig å gjennomføre uten låneopptak og økning av felleskostnadene, og vi har derfor vedtatt å inntil videre legge dette tiltaket på is.

  Større vedlikehold og rehabilitering:
  2020-2021: Oppussing av alle oppganger: Maling av tak og vegger, sliping/utbedring/impregnering av terrazzogulv, nye branndører i kjeller, nye inngangsdører, nytt callinganlegg og nytt låssystem. Etablering av fem sykkelskur. Bytte av utgangsdører i fireromsleiligheter.
  2018-2019: Etablering av to sykkelskur. Rens av alle ventilasjonskanaler.
  2017-2019: Totalrehabilitering av vann- og avløpsrør og bad. Omlegging til felles varmtvannsleveranse (tilkoblet fjernvarmen).
  2016: Utskiftning av vinduer og balkongdører. Fasadevask.
  2015: Oppgradering av lekeplasser. Etablering av barnevognparkering i tidligere søppelsjaktrom. Forprosjektering av våtrom, nye vinduer.
  2014-2015: Nye inngangspartier, oppganger og uteareal i Løypeveien 2, asfaltering og oppmerking av uteareal.
  2013: Inspeksjon av vann- og varmekoblinger i alle leiligheter. Drenering Løypeveien 2.
  2012: Reparasjon av tak, mur i Løypeveien, takskier, reparasjon av pipe, utskifting av enkelte vinduer, nye søppelcontainere, tilkopling til fjernvarme og utskifting av radiator-kraner.

 • Dyrehold

  Normalt husdyrhold tillates, men er søknads- og registreringspliktig hos styret. Eget skjema på hjemmesiden skal benyttes: http://www.vetlandsveien.no/nyttig-a-vite/dyrehold/

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Løypeveien 2 A-C - Vaaningshus - Arkivkort (attestert) - 1960
  Løypeveien 2 A-C - Fasadeendring - Ferdigattest - 1988
  Løypeveien 2 A-C - Brannalarmanlegg og innvendig ombygging - Ferdigattest - 2001
  Løypeveien 2 A-C - Rehabilitering inngangspartier - Ferdigattest - 2015
  Løypeveien 2 A-C - Rehabilitering av våtrom - Ferdigattest - 2019

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boligformål.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 13.09.23 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716230107

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Ja
  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  21.09.2023

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja, 20 dagers styregodkjennelse

 • Lånevilkår

  Borettslaget har ett lån i OBOS-banken

  OBBK01-98207536806
  Type: Annuitetslån
  Restsaldo: 104 603 674,-
  Restsaldo andel: 210 154,-
  Restløpetid: 23 år 8 mnd
  Kapitalkostnad: 1 283,-
  Terminer i året: 12
  Rente: 4,8%
  Type: Flytende

  IN-ordning: Borettslaget har IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld) på lånet i OBOS banken.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Henry Ryberg Pedersen

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål