Hopp til innhold
Et par holder rundt hverandre mens de er ute på tur.

Fordeler og goder

OBOS er en stor organisasjon, med lange tradisjoner og solid økonomi. Vi er opptatt av å være skikkelige. Dette er en av våre verdier, og den gjelder selvsagt også i ansattforholdene.

Pensjons- og forsikringsordninger

I tillegg til å ha alt det grunnleggende i orden, er vi opptatt av trygghet både for de ansatte og deres familier. Dette gjenspeiles i de gode forsikrings- og pensjonsordningene vi har. Som ny blir du automatisk meldt inn i vår innskuddsbaserte pensjonsordning.

Personallån

Som ansatt i OBOS har du mulighet til å få ekstra gode vilkår på både boliglån og sparing i OBOS-banken. Det gunstige personallånet er en fin mulighet som gis til fast ansatte i OBOS og heleide datterselskaper.

Privatforsikring

Tryg Forsikring gir deg 30% rabatt på private forsikringer. Du får fri kjørelengde og ingen egenandel eller bonustap under tjenestekjøring. Du blir en del av fordelsprogrammet Tryg Pluss fra første produkt.

Avtaler og rabatter

OBOS-ansatte har flere faste fordeler, som for eksempel gratis inngang på Skimuseet i Holmenkollen og Norsk Folkemuseum på Bygdøy, rabatt på elsykkel og leiebil. Det dukker også stadig opp tilbud og kampanjer som gjør det mulig for ansatte å oppleve nye ting til en billig penge, særlig på kulturfronten.

Sommerleir for ansattes barn

Hver sommer arrangerer vi en ukes sommerleir i Oslo for ansattes barn i alderen seks til tolv år. Sommerleiren foregår på dagtid, i samarbeid med Abildsø gård. Her får barna en variert og aktiv uke, og prøve seg på alt fra dyrestell, filmproduksjon, snekring og masse lek og moro.