Et par holder rundt hverandre mens de er ute på tur.

Fordeler og goder

OBOS er en stor organisasjon, med lange tradisjoner og solid økonomi. Vi er opptatt av å være skikkelige. Dette er en av våre verdier, og den gjelder selvsagt også i ansattforholdene.

Pensjons- og forsikringsordninger

I tillegg til å ha alt det grunnleggende i orden, er vi opptatt av trygghet både for de ansatte og deres familier. Dette gjenspeiles i de gode forsikrings- og pensjonsordningene vi har. Som ny blir du automatisk meldt inn i vår innskuddsbaserte pensjonsordning.

Personallån

Som ansatt i OBOS har du mulighet til å få ekstra gode vilkår på både boliglån og sparing i OBOS-banken. Det gunstige personallånet er en fin mulighet som gis til fast ansatte i OBOS og heleide datterselskaper.

Privatforsikring

Tryg Forsikring gir deg 30% rabatt på private forsikringer. Du får fri kjørelengde og ingen egenandel eller bonustap under tjenestekjøring. Du blir en del av fordelsprogrammet Tryg Pluss fra første produkt.

Avtaler og rabatter

OBOS-ansatte har flere faste fordeler, som for eksempel gratis inngang på Skimuseet i Holmenkollen og Norsk Folkemuseum på Bygdøy, rabatt på elsykkel og leiebil. Det dukker også stadig opp tilbud og kampanjer som gjør det mulig for ansatte å oppleve nye ting til en billig penge, særlig på kulturfronten.

Sommerleir for ansattes barn

Hver sommer arrangerer vi en ukes sommerleir i Oslo for ansattes barn i alderen seks til tolv år. Sommerleiren foregår på dagtid, i samarbeid med Abildsø gård. Her får barna en variert og aktiv uke, og prøve seg på alt fra dyrestell, filmproduksjon, snekring og masse lek og moro.