Hopp til innhold
Mann og dame i en workshop ser på en tavle sammen.

Framtidens teknologiutvikling skjer i OBOS

I IT og digital utvikler vi nye og framtidsrettede løsninger for OBOS, skaper sømløse kundereiser og leverer stabile og effektive tjenester. Sammen er vi et sterkt teknologimiljø som deler kunnskap og heier på hverandre.

Laster

 

 

Laster

 

 

Laster

 

 

Laster

 

 

IT og Digital har som mål å bygge det digitale universet som gjør det trygt og enkelt å kjøpe bolig, å bo og leve godt. Divisjonen består av fire avdelinger som drifter og utvikler OBOS’ digitale løsninger på tvers av selskaper og markeder og har ansvaret for IT-arkitekturen. IT og digital har også ansvaret for stabil drift og infrastruktur, IT-servicedesk og IT-sikkerhet.

Divisjonen leverer arbeidsverktøy og systemer som CRM, BI dataplattform og mye mer, som støtter opp om OBOS som en attraktiv arbeidsplass og tilrettelegger for at OBOS kan bruke data for bedre beslutninger og kommunikasjon. Med over 130 ansatte er IT og digital byggebransjens sterkeste teknologimiljø.

Bli kjent med avdelingene i IT og digital

Ansattfoto av Caroline Barrefalk.

Som arbeidsgiver er OBOS både trygg og solid. De er opptatt av at ansatte har det bra, og at det er en god balanse mellom jobb og fritid. Her er ingen dager like, og det gjør alltid arbeidsdagen spennende!

Caroline Barrefalk, leder IT Servicedesk
Ansattfoto av Alexander Bjerkan.

OBOS gir meg det tekniske ansvaret jeg søkte etter! Det er givende å være med på å bygge nettstedene til Norges største boligbygger, og ikke minst er det fantastisk å jobbe i et teknologimiljø med stor trivsel, åpenhet og takhøyde.

Alexander Bjerkan, Frontend lead
Ansattfoto av Salar Ahmed.

Jeg stortrives i rollen som DevOps Lead, fordi jeg får stort spillerom og er med på å ta viktige avgjørelser som betyr mye for konsernet. Å jobbe i et av Norges fremste Dynamics-miljøer gir utviklingsmuligheter når man ønsker å fordype seg i framtidens teknologi.

Salar Ahmed, DevOps Lead
Ansattfoto av Hilde Berge Aasen.

IT-divisjonen i OBOS er stor og omfatter mange forskjellige og spennende teknologier. Vi er et av Norges råeste Microsoft-miljøer, og det er utrolig kult! Hos oss jobber du i et stort og variert fagmiljø.

Hilde Berge Aasen, CRM funksjonell konsulent
Foto av Wenche, Hanne og Kent Olav.

De fant drømmejobben i OBOS

OBOS gjør et stort byks på Universums liste over mest attraktive arbeidsplasser. Møt Hanne, Wenche og Kent Olav – tre nyansatte i OBOS.
illustrasjon av mobiltelefoner med obos appen

OBOS-appen

OBOS-appen gir deg medlemsbeviset rett i lomma og holder deg oppdatert på alt av medlemsfordeler.