Hopp til innhold
IT-konsulent Wenche Kristoffersen, siviløkonom Hanne Boge og sivilingeniør Kent Olav Hovstein Nordby har søkt seg til spennende jobber hos OBOS den siste tiden.

Ble årets klatrer i Universumkåring: – Disse fant drømmejobben i OBOS

OBOS gjør et stort byks på Universums liste over mest attraktive arbeidsplasser. Møt Hanne, Wenche og Kent Olav – tre nyansatte i OBOS.

Tekst:
IT-konsulent Wenche Kristoffersen, siviløkonom Hanne Boge og sivilingeniør Kent Olav Hovstein Nordby har søkt seg til spennende jobber hos OBOS den siste tiden.
Publisert:
onsdag 2. november 2022

Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere. I år har over 10.000 personer sagt sin mening i undersøkelsen der yrkesaktive med høyere utdanning fikk spørsmålet «hvem er din drømmearbeidsgiver».

– I år er vi både eiendomsbransjens mest attraktive arbeidsplass, og den arbeidsplassen som har klatret mest på listene økonomi og ingeniør totalt sett, forteller Ellen Jorunn Bergem som ansvarlig for Employer Branding. – At det nettopp er personer med økonomi-, ingeniør- og businessbakgrunn som rangerer oss høyest, er ekstra hyggelig. Det er strategisk viktig kompetanse for oss.

Ellen Jorunn Bergem, Karl Einar Fossberg, Ørjan Hurv og Karoline Bøyesen mottok pris på vegne av OBOS.

Gode utviklingsmuligheter

Sivilingeniør Kent Olav Hovstein Nordby kom til OBOS først som innleid konsulent, og sier han stortrivdes fra første stund. Han ble kjent med mange hyggelige folk og ble involvert i spennende problemstillinger. Det gjorde at han ønsket å søke fast jobb. Nå jobber han med utvikling av by- og boligprosjekter.

– Jeg søkte meg til OBOS fordi samfunnsengasjementet og oppdraget resonerer godt med hvordan jeg selv ønsker å bidra til at folk skal ha gode steder å bo og leve. Her får jeg bidra med min kompetanse, og opplever at nye tanker og idéer blir løftet frem og heiet på, forteller Hovstein Nordby.

Kompetanse viktigere enn alder

For IT-konsulent Wenche Kristoffersen var det ikke selvsagt at hun skulle ut i arbeidslivet igjen. Hun hadde tatt sluttpakke i sin tidligere jobb og så for seg et roligere liv. Så kom pandemien, hun begynte å kjede seg og kjente at hun hadde mer å bidra med.

– Da jeg så stillingsutlysningen ringte jeg for å høre om det var noe poeng å søke. Jeg hadde allerede fylt 65 år. Hun jeg snakket med i OBOS var klar på at de så etter kompetanse – ikke alder. Derfor søkte jeg, og fikk jobben. Nå trives jeg veldig godt, forteller Wenche Kristoffersen.

Hun trekker fram et godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter som det beste ved jobben.

Et sted å utvikle seg

Hanne Boge jobber som forretningsutvikler i OBOS Eiendom. For hennes del var det interessen for eiendomsbransjen som trakk henne til stillingen, men det var mye hun ikke visste om OBOS før hun startet i jobben.

– Jeg kjente OBOS som en stor boligbygger, men det var nytt for meg at selskapet også hadde så store, spennende prosjekter knyttet til næringseiendom, sier hun.

For Boge betyr det mye å jobbe et sted der hun får utvikle seg og vokse i stillingen.

– Det er utrolig givende å ha spennende arbeidsoppgaver og prosjekter, hyggelige kollegaer og gode utviklingsmuligheter, mener Boge.

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS setter i gang bygging av 275 leiligheter i Sverige

11. juni ble det første spadetaket tatt på et nytt boligprosjekt i Tyresö kommune utenfor Stockholm. Her er OBOS Sverige AB totalentreprenør for et større boligprosjekt som skal bygges for Scandinavian Property Group (SPG).