Summer intern i eiendomsmegling.

Summer intern innen eiendomsmegling

Studerer du eiendomsmegling? I OBOS kan du bli summer intern i OBOS Eiendomsmeglere. Vi byr på en utfordrende sommer som vil gi deg en verdifull erfaring!

Summer intern-programmet er lagt opp til å gi deg utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, slik at du skal få oppleve ulike sider av arbeidshverdagen til en OBOS-ansatt og få en innsikt i hvordan OBOS jobber. Du vil sette din kunnskap fra skolebenken i praksis, med muligheter til å være kreativ og skape noe med det tverrfaglige prosjektet.

Om Summer intern-programmet

Arbeidsoppgaver og oppfølging

Du vil få varierte arbeidsoppgaver og tett oppfølging gjennom hele programmet. Arbeidsoppgavene varierer etter hvilken avdeling du jobber i, og du vil få nødvendig opplæring og veiledning. Du vil også få din egen fadder, som vil være tilgjengelig og kan ta litt ekstra vare på deg. Ikke nok med spennende arbeidsoppgaver, du vil delta i flere møter og/eller befaringer, pluss ta del i faglige diskusjoner i avdelingen. 

Tverrfaglig prosjekt og sosiale sammenkomster

Vi arrangerer fellessamlinger gjennom sommeren og et tverrfaglig prosjekt hvor du blir kjent med de andre summer internsene. Prosjektet varierer fra år til år, og består av ulike caseoppgaver. Prosjektet går til slutten av sommerferien og avsluttes med en felles presentasjon. Du vil også bli kjent med andre summer interns gjennom forskjellige sosiale aktiviteter.

Arbeidstid, ferie og lønn

Som summer intern starter internperioden i begynnelsen av juni og slutter i midten av august. Det er totalt ni uker med moro på OBOS sine kontorer, inkludert to uker ferie. 

Du får selvsagt timelønn for det du jobber. Vi har 35 timers arbeidsuke fra mandag til fredag. 

Søknadsfrist

Klar for å søke? Fristen for neste års program er 15. januar 2023.

Hvem er vi?

OBOS Eiendomsmeglere har samlet ekspertene på å selge bolig. Totalt har vi 11 kontorer spredt i Sør-Norge, med over 60 lokalkjente meglere.

Hva kan du forvente?

  • En morsom og innholdsrik sommer.
  • Innblikk i arbeidshverdagen i OBOS og arbeidslivet.
  • Bli kjent med nye kollegaer.

Hva kommer du til å gjøre?

Tidligere summer interns har blant annet:

  • Innhentet opplysninger.
  • Utarbeidet salgsoppgaver.
  • Forberedt dokumenter til kontrakt og befaring.
  • Bistått meglere i deres arbeidshverdag.
Foto av Anders Strand Helberg, summer intern i 2021.

Møt tidligere summer interns!

Anders – summer intern 2021

Det beste med å være intern er å få et innsyn i arbeidshverdagen til en eiendomsmegler og se hvordan jobblivet er i praksis, når det er mye teori i studiehverdagen. Det har også vært spennende å delta på det tverrfaglige prosjektet, og høre hva de andre internene fra de ulike studieretningene jobber med.

    OBOS ønsket virkelig å gi oss summer interns mye frihet og ansvar som har bidratt til en unik læringskurve, samt muligheten for faglig utfoldelse Magnus Rajka – summer intern 2021