Hopp til innhold
Summer interns fra 2023 står samlet utenfor Hammersborg Torg. De smiler og ler og løfter armene i været.

Summer intern i OBOS

Få kunnskap til å bli ferdigheter – søk summer internship i OBOS! Gi deg selv en kickstart på arbeidslivet hos bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

Laster

 

 

Laster

 

 

Laster

 

 

Hvorfor bli summer intern i OBOS?

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norden, eid av over en halv million medlemmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, og OBOS vokser raskt med mange spennende utfordringer. Og du kan ta del i dette til sommeren!

Hvert år velger vi ut noen heldige kandidater innen ulike fagområder til OBOS' summer intern-program. Som intern vil sommeren bli utfordrende, lærerik og sosial. Du vil få relevante arbeidsoppgaver og verdifull erfaring, og jobbe sammen med faglig sterke og trivelige kollegaer – pluss ha det gøy sammen med andre summer interns.

Om Summer intern-programmet

Hva studerer du?

OBOS har virksomheter innen mange ulike fagområder, så velg ditt fagområde og finn det som passer deg best.

I bildet ser man mange hender over et bord med forskjellige skrivesaker og ark.

Skriv masteroppgave med OBOS

Er du opptatt av fremtidens by- og boligutvikling og vil være med på å løse aktuelle problemstillinger som kan utgjøre en forskjell? Skriv masteroppgave med OBOS!
Emblem fra Universum kåring 2021.

Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

Fjerde året på rad har OBOS blitt kåret til eiendomsbransjens mest attraktive arbeidsplass blant studenter. I underkant av 14 000 studenter fra 24 utdanningsinstitusjoner har svart på årets undersøkelse.

Til topps i Universum 2021