Hopp til innhold
Summer interns fra 2023 står samlet utenfor Hammersborg Torg. De smiler og ler og løfter armene i været.

Summer intern i OBOS

Få kunnskap til å bli ferdigheter – søk summer internship i OBOS! Gi deg selv en kickstart på arbeidslivet hos bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

Laster

 

 

Laster

 

 

Laster

 

 

Hvorfor bli summer intern i OBOS?

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norden, eid av over en halv million medlemmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, og OBOS vokser raskt med mange spennende utfordringer. Og du kan ta del i dette til sommeren!

Hvert år velger vi ut noen heldige kandidater innen ulike fagområder til OBOS' summer intern-program. Som intern vil sommeren bli utfordrende, lærerik og sosial. Du vil få relevante arbeidsoppgaver og verdifull erfaring, og jobbe sammen med faglig sterke og trivelige kollegaer – pluss ha det gøy sammen med andre summer interns.

Om Summer intern-programmet

Du vil få varierte arbeidsoppgaver og tett oppfølging gjennom hele programmet. Arbeidsoppgavene varierer etter hvilken avdeling du jobber i, og du vil få nødvendig opplæring og veiledning. Du vil også få din egen fadder, som vil være tilgjengelig og kan ta litt ekstra vare på deg. Ikke nok med spennende arbeidsoppgaver, du vil delta i flere møter og/eller befaringer, pluss ta del i faglige diskusjoner i avdelingen. 

Vi arrangerer fellessamlinger gjennom sommeren og et tverrfaglig prosjekt hvor du blir kjent med de andre summer internsene.

Prosjektet varierer fra år til år, og består av ulike caseoppgaver. Du og de andre summer internsene får bryne dere på problemstillinger som er aktuelle for OBOS. Det er holdt av spesifikke dager til prosjektet gjennom sommeren, og den avsluttes med en felles presentasjon for ansatte.

I tillegg til fellessamling tilknyttet det tverrfaglige prosjektet vil du også bli bedre kjent med andre summer interns gjennom forskjellige sosiale aktiviteter.

Som summer intern starter internperioden i begynnelsen av juni og slutter i midten av august. Det er totalt ni uker med moro på OBOS sine kontorer, inkludert to uker ferie. 

Du får selvsagt timelønn for det du jobber. Vi har 35 timers arbeidsuke fra mandag til fredag. 

Søknadsfristen for Summer internship i 2024 gikk ut 14. januar.

Interessert i være Summer intern i 2025? Da kan du melde interesse allerede nå.

Hva studerer du?

OBOS har virksomheter innen mange ulike fagområder, så velg ditt fagområde og finn det som passer deg best.

Flere hender samarbeider om å tegne og skrive i en workshop.

Skriv masteroppgave med OBOS

Er du opptatt av fremtidens by- og boligutvikling og vil være med på å løse aktuelle problemstillinger som kan utgjøre en forskjell? Skriv masteroppgave med OBOS!

Søk her
Emblem for mest attraktive arbeidsplass for studenter i 2024.

Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

For syvende året på rad har OBOS blitt kåret til eiendomsbransjens mest attraktive arbeidsplass blant studenter.