Prosjektleder på en byggeplass ser i kameraet og smiler.

Summer intern innen prosjektledelse

Studerer du prosjektledelse? Som summer intern i OBOS byr vi på en spennende og utfordrende sommer som vil gi deg verdifull erfaring!

Summer intern-programmet er lagt opp til å gi deg utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, slik at du skal få oppleve ulike sider av arbeidshverdagen til en OBOS-ansatt og få en innsikt i hvordan OBOS jobber. Du vil kunne få sette din kunnskap fra skolebenken i praksis, med muligheter til å være kreativ og skape noe med det tverrfaglige prosjektet.

Om Summer intern-programmet

Arbeidsoppgaver og oppfølging

Du vil få varierte arbeidsoppgaver og tett oppfølging gjennom hele programmet. Arbeidsoppgavene varierer etter hvilken avdeling du jobber i, og du vil få nødvendig opplæring og veiledning. Du vil også få din egen fadder, som vil være tilgjengelig og kan ta litt ekstra vare på deg. Ikke nok med spennende arbeidsoppgaver, du vil delta i flere møter og/eller befaringer, pluss ta del i faglige diskusjoner i avdelingen. 

Tverrfaglig prosjekt og sosiale sammenkomster

Vi arrangerer fellessamlinger gjennom sommeren og et tverrfaglig prosjekt hvor du blir kjent med de andre summer internsene. Prosjektet varierer fra år til år, og består av ulike caseoppgaver. Prosjektet går til slutten av sommerferien og avsluttes med en felles presentasjon. Du vil også bli kjent med andre summer interns gjennom forskjellige sosiale aktiviteter.

Arbeidstid, ferie og lønn

Som summer intern starter internperioden i begynnelsen av juni og slutter i midten av august. Det er totalt ni uker med moro på OBOS sine kontorer, inkludert to uker ferie. 

Du får selvsagt timelønn for det du jobber. Vi har 35 timers arbeidsuke fra mandag til fredag. 

Søknadsfrist

Klar for å søke? Fristen for neste års program er 15. januar 2023.

Hvem er vi?

Divisjonen Forvaltning og rådgivning forvalter over 230.000 boliger i landet. Vi gir råd og hjelp til borettslag eller sameier. I divisjonen har vi avdelingen OBOS Prosjekt – et av Norges største prosjekt- og byggelederfirma.

Hva kan du forvente?

 • En morsom og innholdsrik sommer.
 • Innblikk i arbeidshverdagen i OBOS og arbeidslivet.
 • Bli kjent med nye kollegaer.

Hva kommer du til å gjøre?

Tidligere summer interns har blant annet:

 • Jobbet med ulike prosjekter.
 • Vært på befaringer.
 • Analysert svar fra bærekraftsundersøkelsen.
Abel - summer intern fra 2022.

Møt tidligere summer interns!

Abel – summer intern 2022

 • Alder: 22 år.
 • Hvilken avdeling har du jobbet i? OBOS Prosjekt
 • Hva og hvor studerer du? Bygg- og miljøteknikk ved NTNU Trondheim.
 • Hva er det morsomste du har gjort i OBOS? Det morsomste jeg har gjort i sommer er alle befaringene jeg var med på. Jeg var på veldig mange forskjellige byggeplasser, og møtte mange ulike mennesker.
 • Nevn en ting som står på din bucketliste. Det som har stått på bucketlista i hele sommer er å ta stigene opp til en av kranene på byggeplassene.
  OBOS ønsket virkelig å gi oss summer interns mye frihet og ansvar som har bidratt til en unik læringskurve, samt muligheten for faglig utfoldelse Magnus Rajka – summer intern 2021