Veien til et nytt hjem

Hva skjer egentlig når du kjøper helt ny bolig? Her er prosessen – trinn for trinn – fra du kikker på prospektet til du står med nøkkelen i hånden.

1

Din boligdrøm

Vi tilbyr nye eneboliger, rekkehus og leiligheter over store deler av landet. Noen av boligene er under planlegging, noen bygges, mens andre er klare for innflytting. Kanskje finner du akkurat din drømmebolig blant boligprosjektene våre?

2

Fra prospekt til hjem

Kjøper du bolig av oss, slipper du stressende budrunder. Våre boliger selges til fastpris. Skulle du ønske egne tilpasninger eller materialer, vil eventuelle tilvalg kunne endre sluttsummen. Du er uansett garantert at din boligdrøm vil bygges.

 

3

Boligdrømmen bygges

Den intense perioden med kjøp og tilvalg er over. Hva nå? For vår del starter selve byggeperioden ofte her, mens din hovedoppgave først og fremst er å vente.

4

Velkommen hjem!

Endelig er boligen din klar til innflytting! Ettersom nye bygg ofte har helt nye og oppdaterte løsninger på ting som varmeanlegg, energi, inneklima og ventilasjon, vil du få en grundig og god opplæring om hvordan du bruker disse og hva du bør huske på.

Bilde av åpen kjøkken og stueløsning med peis, lyse fronter og parkettgulv
5

5-års reklamasjonsrett

Som eier av et nytt hus slipper du å bekymre deg for gamle, skjulte skavanker. Du kan sove godt med tanke på at boligen din er bygget etter de nyeste forskriftene og standardene. Etter ett år kommer bygglederen tilbake og sjekker at alt fremdeles fungerer som det skal. Trengs det justeringer, vil de skje raskt og uten kostnad for deg.

Og, husk! Du har 5-års reklamasjonsrett på din nye bolig.

Illustrasjon av enebolig med to etasjer

Nye boliger over hele landet

På jakt etter bolig, eller vil du bare se hva som er til salgs? Vi bygger nye eneboliger, rekkehus og leiligheter i store deler av landet.