Hopp til innhold

7 gavetips til farsdag

En far er en som hjelper deg opp når du ramler og lar deg prøve en gang til. Søndag 10. november er det farsdag. Det gir deg mulighet til å gjøre ekstra stas på han.

Familie på fire sitter rundt et bord og spiller brettspill. De smiler og er glade.

«Min pappa er sterkere enn din pappa»! Hørt det før? For mange er pappa en superhelt, og verdens sterkeste. Farsdag er den perfekte anledningen til å vise at du setter pris på superhelten din. Og kanskje har du flere farsfigurer i livet ditt? Lurer du på hva du kan gjøre for å markere? Vi gir deg våre beste tips – med OBOS-rabatt, selvfølgelig!

1. La far spare strøm med Wi-Fi-ovn

Nå som strømmen er rekorddyr, hva med en Wi-Fi-ovn? La far styre gradene med mobilen. Eller er han av den handy typen og trenger en ny drill? Hos Maxbo finner du alt som far trenger på ett sted, og som OBOS-medlem får du rabatt på maling og øvrige varer i alle Maxbo-butikker.

2. Opplevelse i skisportens hjerte

Alle med et hjerte for skisport anbefales å oppleve den unike folkefesten i Kollen. Som OBOS-medlem får du nå halv pris på billetter til Holmenkollen Skifestival. På programmet finner du blant annet 5-mila for herrene og ikke minst den første 5-mila for kvinner i World Cup-historien! La far oppleve Kollen-brølet.

Foto og illustrasjon av en mann og dame som ser på TV. Mannen sitter i sofa og kvinnen rører i en bolle

3. Strøm han bort med egentid

Med Strim kan far følge med på sport, og ta seg en velfortjent pause med Norges mest komplette strømmetjeneste. Og er han av typen som er glad i lydbøker eller podcast kan Podimo kan være et populært alternativ. Som OBOS-medlem får du prøveperiode hos begge og fast rabatt på abonnement.

4. Til den sporty faren

Har du en farsfigur som elsker å være utendørs og i aktivitet? Gi en gave som inspirerer til en sporty hverdag! Hos Anton Sport finner du det han trenger med gode OBOS-rabatter.

5. Del en opplevelse

Kulturopplevelser er det mange som setter pris på, fedre som mødre. Visste du at OBOS-medlemmer får rabatt hos flere av de største teatrene og museene i landet?

Ta med far og få god julestemning med Julegalla i Operaen. Eller dere kan oppleve en forestilling på Det Norske Teatret, Den Norske Opera & Ballett, Rogland Teater eller Den Nationale Scene. Det er ekstra hyggelig å gjøre noe sammen, og få kvalitetstid i lag.

Foto av LSK sin keeper i grønn drakt med LSK supportere som heier fra tribunen i bakgrunnen

6. Til fotball-entusiasten

Det er mange fedre som setter pris på noen timer “ute med gutta” for å se på fotball. Som OBOS-medlem får du en rekke rabatter på Vålerengas hjemmekamper i Eliteserien, til Skeid sine hjemmekamper, til landskamper for herrene på Ullevaal Stadion, til HamKam sine kamper i Eliteserien.

7. Overrask han med favorittkaka

Det er kos å nyte en deilig kake i lag. Hos Christiania Glasmagasin finner du alt du trenger til kjøkkenet, og som OBOS-medlem får du rabatt på varer til ordinær pris. Kanskje du finner noe fint til far også?

Publisert 27.07.2023

Sist oppdatert 18.01.2024 kl. 15:16