Hopp til innhold
En person sykler over et vann i skogen. Sollyset glimter gjennom.

Anton Sport

Dra innom en av Norges råeste sportsbutikker. Hos Anton Sport finner du et stort utvalg av klær og utstyr innenfor de beste merkevarene.

Anton Sport

Anton Sport består i dag av rundt 25 sportsbutikker i hele Sør-Norge, med hovedvekt i området Oslo, Akershus, og Buskerud. Ta turen innom en av Anton Sports fysiske butikker og få hjelp av ansatte med høy fagkunnskap og lidenskap.

De gir deg ekspertisen du trenger for å finne riktig sportsutstyr. Foruten god service, finner du kjente merkevarer blant annet innen friluft, sykkel, løp og ski. 

Medlemsfordel:

  • 20 % bonus på alle ordinære priser. Kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Bonus gjelder for kjøp både på nett og i fysiske butikker.
  • NB! Under Min profil i Anton Club vil det fremkomme at du er på 10 % bonus-nivå når du registrerer deg, men dette vil oppdateres til 20 % bonus i løpet av 24 timer fra registrering.

For å få bonus må du registrere deg i Anton Club og legge til OBOS som forening. Registrer deg for klubbmedlemskap her. Ordningen fungerer slik at du får bonus for hvert kjøp som gjøres enten om du kjøper vare i butikk eller på nett.

Ukjent med bonus? Dette er noe Anton Sport gir medlemmene sine tilbake for alle kjøp av varer til ordinær pris. Bonusen du samler opp kan du bruke som betalingsmiddel i butikk og på nett. 100 bonuspoeng tilsvarer 100 kroner.

Slik registrerer du deg i Anton Club

Hvis du ikke allerede er medlem i Anton Club må du registrere deg for å få bonus. Dersom du allerede er medlem logger du bare inn og trykker bekreft.

Når du har gjort dette, sørger Anton Sport for at bonus blir automatisk registrert når du handler varer – enten du er innlogget som medlem på nett eller om du sier telefonnummeret ditt i kassa i en fysisk butikk.

Meld deg inn i Anton Club.

Relaterte fordeler

Stabæk Fotball
En gruppe jenter i stabæk fotballdrakt som løper på rekke ut på fotballbanen mens supportere tar hight five med dem.

Stabæk Fotball

25 % rabatt på billetter til Stabæk Fotballs hjemmekamper i Eliteserien.

Hafjell og Kvitfjell
To barn med ski i vinterlandskap, sammen med stor grønn maskott.

Hafjell og Kvitfjell

5–10 % rabatt på 1–3 dagers heiskort.

Landskamper i fotball
Norske landslagsspillere feirer på Ullevål stadion

Landskamper i fotball

20 % på herrelandslagets kamper på Ullevaal Stadion.