Hopp til innhold
Vinterbilde av en mann som kjører slalom i skogen.

Anton Sport

Dra innom en av Norges råeste sportsbutikker. Hos Anton Sport finner du et stort utvalg av klær og utstyr innenfor de beste merkevarene.

Anton Sport

Juletilbud til OBOS-medlemmer

Fra 1.-24. desember får du 20 prosent medlemsrabatt på alle småvarer* i Anton Sports butikker. Det vil si at du får en veldig hyggelig pris på varer som undertøy, sokker, hodeplagg, votter og hansker.

* Tilbudet gjelder kun i Anton Sports fysiske butikker og gjelder ikke produkter fra Amundsen Sports. Tilbudet kvalifiserer ikke til bonusopptjening.

Medlemsfordel:

  • 20 % bonus på alle ordinære priser. Kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Bonus gjelder for kjøp både på nett og i fysiske butikker.
  • NB! Under Min profil i Anton Club vil det fremkomme at du er på 10 % bonus-nivå når du registrerer deg, men dette vil oppdateres til 20 % bonus i løpet av 24 timer fra registrering.

For å få bonus må du registrere deg i Anton Club og legge til OBOS som forening. Registrer deg for klubbmedlemskap her. Ordningen fungerer slik at du får bonus for hvert kjøp som gjøres enten om du kjøper vare i butikk eller på nett.

Ukjent med bonus? Dette er noe Anton Sport gir medlemmene sine tilbake for alle kjøp av varer til ordinær pris. Bonusen du samler opp kan du bruke som betalingsmiddel i butikk og på nett. 100 bonuspoeng tilsvarer 100 kroner.

Besøk nettbutikken til Anton Sport

Relaterte fordeler