Hopp til innhold
Tre gutter står ved hver sin kule sykkel i rødt og grønt. De har på seg hjelm. Det er varmt i været.
Anton Sport logo

Anton Sport

Dra innom en av Norges råeste sportsbutikker. Hos Anton Sport finner du et stort utvalg av klær og utstyr innenfor de beste merkevarene.

Medlemsfordel:

  • 20 % bonus på alle ordinære priser. Kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Bonus gjelder for kjøp både på nett og i fysiske butikker. Ordningen fungerer slik at du får bonus for hvert kjøp som gjøres enten om du kjøper vare i butikk eller på nett.

For å få bonus må du registrere deg i Anton Club og legge til OBOS som forening:

1. Registrer deg for klubbmedlemskap i Anton Club

2. Legg til OBOS som forening i Anton Club

NB! Under Min profil i Anton Club vil det framkomme at du er på 10 % bonus-nivå når du registrerer deg, men dette vil oppdateres til 20 % bonus i løpet av 24 timer etter registrering.

Ukjent med bonus? Dette er noe Anton Sport gir medlemmene sine tilbake for alle kjøp av varer til ordinær pris. Bonusen du samler opp kan du bruke som betalingsmiddel i butikk og på nett. 100 bonuspoeng tilsvarer 100 kroner.

Ekspertisen du trenger

Anton Sport består av 32 butikker med hovedvekt i området Oslo, Akershus, Buskerud, Trondheim, Kristiansand og Stavanger. Ta turen innom en av Anton Sports fysiske butikker og få hjelp av ansatte med høy fagkunnskap og lidenskap.

De gir deg ekspertisen du trenger for å finne riktig sportsutstyr. Foruten god service, finner du kjente merkevarer blant annet innen friluft, sykkel, løp og ski.

Relaterte fordeler