Hopp til innhold
En person holder et skilt oppe. Den har en veske rundt seg med en hund oppi.

Så enkelt hjelper du noen med boligdrømmen

Skal du i dåp eller konfirmasjon? Det er mange gode grunner til å gi et OBOS-medlemskap i gave. Det viktigste er at medlemskapet vokser i verdi.

Medlemskap i OBOS

Et OBOS-medlemskap er en investering i egen, eller andres, framtid. Du stiller foran i boligkøen og kan realisere boligdrømmen gjennom ulike boligkjøpsmodeller. I tillegg får du rabatt på produkter og tjenester innen bolig, bank, forsikring, kultur og fritid.

Mer om OBOS-medlemskap

Bli medlem eller gi et medlemskap i gave

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du 500 kroner. 300 kroner er en lovpålagt andelskapital og 200 kroner for årskontingenten.

Ikon i blåsjatteringer som skal symbolisere et finansieringsbevis

Fakturaopplysninger

Finn betalingsinformasjon for medlemskapet ditt på Min side på obos.no og i OBOS-appen. Hvis betalingsinformasjonen mangler på Min side eller i appen, er det fordi fakturaen ikke er sendt ut enda. Fakturaer for årskontingenten sendes ut puljevis fram til 1. juni. Har du ikke mottatt faktura etter 1. juni, ta kontakt med medlemsservice.

En hånd som bruker mobilen sin til å betale med Apple Pay

Som medlem får du gode betingelser i banken

I OBOS-banken får du som medlem gratis bankkort med støtte for Apple Pay og Google Pay – og selvfølgelig både nettbank og mobilbank.
Alle våre medlemmer får også våre beste betingelser, med 1,5 % rente på brukskonto fra første krone og inntil 4,62 % rente på sparing.

Derfor bør du velge OBOS-banken

Som OBOS-medlem får du mange gode fordeler

Du finner over 80 ulike fordeler med gode rabatter og tilbud på alt fra strøm, forsikring, bank, reise, kulturliv, interiør, til strømmetjenester. Spar penger i hverdagen ved å bruke fordelene dine.

Se alle fordeler
Elon logo
En kjøkkenbenk står det ulike produkter på. En kaffemaskin, vannkoker, brødrister og en vase med ulike kjøkkenutstyr. Det ligger også et kjøkkenhåndkle på benken.

Elon

12 % rabatt på utvalgte varer i nettbutikken.

DFDS – Cruise og båtreiser logo
En man holder en jente i armene. De står på dekk i en båt. Jenta har en is i hånda.

DFDS – Cruise og båtreiser

15 % fast helårsrabatt på alle lugartyper ved bestilling av MiniCruise til København. 10 % fast helårsrabatt på båtreise på rutene Oslo-København og Oslo-Frederikshavn.

Medlemsservice

Har du behov for hjelp med medlemskapet ditt? Vi hjelper deg gjerne.

Få hjelp med medlemsskapet

Våre mest stilte spørsmål akkurat nå

Fakturaen for årskontingenten blir sendt ut innen 1. juni. Har du ikke mottatt faktura etter 1. juni kan du ta kontakt med medlemsservice. Eier du en OBOS-bolig per 31. desember blir årskontingenten for medlemskapet fakturert gjennom borettslaget.

Mottar du papirfaktura og ikke e-faktura kan det være at du ikke har valgt "alltid e-faktura" i nettbanken din. Vi har avviklet noe som kalles faktura 1.0 og dermed kan dette skje. Har du spørsmål eller trenger hjelp med e-faktura må du kontakte banken din.

Man kan overføre medlemskap eller bytte ansiennitet med nær familie så lenge den ikke er knyttet til en OBOS-bolig.

Du kan også overføre en OBOS-bolig til nær familie. Medlemskapet vil da følge med boligen.

Når et medlem går bort kan medlemskap overføres til nær familie.

Du finner Min side i OBOS-appen, hvor du enkelt kan administrere medlemskapet ditt. Appen kan du laste ned fra App Store
 eller Google Play.

På obos.no trykker du på Logg inn-knappen øverst til høyre på nettstedet, eller du kan trykke her Min side.