Hopp til innhold
En kvinne holder en baby i armene. Hun smiler, er kledd i svart genser og et svart skjørt. Hun og babyen er i en Kid-butikk.

6 måter å spare inn årskontingenten

Medlemmene i OBOS sparte til sammen over 200 millioner kroner på medlemsfordeler i 2023. Med en årskontingent på 200 kroner, er det enkelt å forstå at OBOS-medlemskapet raskt kan lønne seg.

Medlemskap i OBOS

Et OBOS-medlemskap er en investering i egen, eller andres, framtid. Du stiller foran i boligkøen og kan realisere boligdrømmen gjennom ulike boligkjøpsmodeller. I tillegg får du rabatt på produkter og tjenester innen bolig, bank, forsikring, kultur og fritid.

Mer om OBOS-medlemskap

Bli medlem eller gi et medlemskap i gave

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du 500 kroner. 300 kroner er en lovpålagt andelskapital og 200 kroner for årskontingenten.

Utsendelse av faktura

Du kan forvente å motta faktura for medlemskontingenten på 200 kroner innen 30. april. Har du ikke mottatt faktura innen 30. april ta kontakt med medlemsservice.

En hånd som bruker mobilen sin til å betale med Apple Pay

Som medlem får du gode betingelser i banken

I OBOS-banken får du som medlem gratis bankkort med støtte for Apple Pay og Google Pay – og selvfølgelig både nettbank og mobilbank.
Alle våre medlemmer får også våre beste betingelser, med 1,5 % rente på brukskonto fra første krone og inntil 4,62 % rente på sparing.

Derfor bør du velge OBOS-banken

Som OBOS-medlem får du mange gode fordeler

Du finner over 80 ulike fordeler med gode rabatter og tilbud på alt fra strøm, forsikring, bank, reise, kulturliv, interiør, til strømmetjenester. Spar penger i hverdagen ved å bruke fordelene dine.

Se alle fordeler
Maxbo
En jente maler veggen blå og smiler mot kameraet. Familien står i bakgrunnen og smiler fornøyd.

Maxbo

15 % rabatt på maling og malerverktøy og 10 % rabatt på øvrige varer i alle Maxbo-butikker.

Strim
En kvinne ligger i badekaret og strømmer en serie. Hun smiler og har badehette på seg

Strim

Prøv Strim gratis i 30 dager og få 10 % rabatt etter prøveperioden.

Medlemsservice

Har du behov for hjelp med medlemskapet ditt? Vi hjelper deg gjerne.

Få hjelp med medlemsskapet

Våre mest stilte spørsmål akkurat nå