Hopp til innhold

Bli medlem

Et OBOS-medlemskap er en investering i egen, eller andres, framtid. Du stiller foran i boligkøen og kan realisere boligdrømmen gjennom ulike boligkjøpsmodeller. I tillegg får du rabatt på produkter og tjenester innen bolig, bank, forsikring, kultur og fritid.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital. Du betaler derfor 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner i året.

Bli medlem

Fødselsnummer brukes for sikker identifisering. Hvordan vi behandler persondata kan du lese mer om i OBOS' personvernserklæring
+47

Å betale

ProduktPris
Andelskapital Medlem300 NOK
Medlemskontingent200 NOK
Totalt å betale500 NOK
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Les mer om våre vilkår

OBOS' personvernreklæring

OBOS BBL («OBOS») er eid av medlemmene. OBOS' hovedmål er å skaffe medlemmene bolig og forvalte disse eiendommene. Samtidig utvikler og administrerer OBOS et fordelsprogram for medlemmene, der medlemmene kan ta del i ulike tjenester, tilbud og fordeler fra både selskap i OBOS-konsernet samt OBOS’ samarbeidspartnere. OBOS har også flere datterselskap som yter tjenester både til forbrukere og næringslivet.

All vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt norsk personvernlovgivning. Personvern er også viktig for OBOS, våre OBOS-medlemmer og kunder/brukere av OBOS sine tjenester. For alle parter er det viktig at personopplysninger behandles på en sikker og trygg måte. Et medlemskap i OBOS kan eksempelvis være avgjørende for muligheten til å kjøpe seg bolig. Det kan dreie seg om rettigheter som er bygget opp gjennom mange års medlemskap. Dette innebærer blant annet sterkt behov for sikkerhet og kontroll knyttet til registrering og behandling av personopplysninger om medlemmene.

Samtidig med at det er nødvendig å registrere og lagre persondata om deg for å kunne yte våre tjenester, jobber vi kontinuerlig for å beskytte og respektere ditt personvern på best mulig måte. Gå til OBOS' personvernerklæring

OBOS' Medlemsvilkår

Gå til OBOS' Medlemsvilkår