Hopp til innhold

Derfor bør du velge OBOS-banken

Vi jobber for å gi deg som medlem et godt og trygt banktilbud. Som kunde i banken får du de beste betingelsene på lån, sparing og daglig bruk, som gratis bankkort, god rente på lønnskonto og tjenester som Apple Pay og Google Pay. I tillegg topper vi Finansportalens test av dagligbanker.

Gutt som står på byggeplass og smiler til en jente

Apple Pay, Gratis bankkort og lønnskonto med god rente

I de aller fleste banker betaler du årsgebyr for bankkort, men OBOS-medlemmer slipper det hos oss. Penger spart er penger tjent!

Du får også rente på brukskontoen, noe du sjeldent får hos andre. I dag er renten 1,50% fra første krone. Dette er noen av fordelene som gjør at OBOS-banken topper Finansportalens sjekk av dagligbanker.

Ta testen selv på Finansportalen

Illustrasjon av bankkort

Åpne prislister og ingen skjulte gebyrer

Hos oss er prislisten åpen og ligger tilgjengelig for alle. Vi har ingen skjulte gebyrer. Det betyr at du kan være trygg på at du har de beste betingelsene vi kan gi deg, og at du kan bruke tiden på hyggeligere ting enn å forhandle på pris.

Når vi gjør endringer i prisene våre gjelder det for alle, ikke bare noen.

Se alle priser, renter og gebyrer

Trygg og forutsigbar sparing

Spar trygt på konto enten du sparer til bolig, barna eller en buffer. Hos oss finner du en sparekonto som passer behovet ditt.

Illustrasjon av en sparegris

Hjelpen du trenger for å oppfylle boligdrømmen

Vi hjelper deg med råd, tips og veiledning på veien mot drømmeboligen – enten boligen er ny eller brukt, stor eller liten, OBOS-bolig eller ikke.

I OBOS-banken er vi spesialister på å finne en finansieringsløsning som passer for deg. Mangler du egenkapital er kanskje OBOS Deleie eller OBOS Bostart noe for deg? Som spesialister på alternative former for boligkjøp, hjelper vi enda flere inn på boligmarkedet.

Illustrasjon av en tankeboble med et hus i

OBOS' viktigste samfunnsoppdrag er å skaffe boliger til medlemmene. I OBOS-banken hjelper vi både førstegangskjøpere og de som er på utkikk etter noe nytt med finansiering til å skaffe seg drømmeboligen. Vi har også et enkelt banktilbud med gode betingelser og trygge digitale løsninger.

Ønsker du å snakke med oss?

Ring oss mellom klokken 09.00 og 16.00 mandag til torsdag, eller fredag mellom klokken 09.00 og 15.00, så får du snakke med en av rådgiverne på kundesenteret. Da får du hjelp til det du måtte lure på.

Hyggelig og lett tilgjengelig kundeservice

Hos oss er god kundeservice førsteprioritet. Det skal være lett å få svar på det du lurer på, enten om det er på nettsiden eller om du tar kontakt med oss på telefon eller e-post. Og når du først tar kontakt skal du få raskt svar.

Det er ikke uten grunn at vi kom på tredjeplass i kategorien "Bank" i undersøkelsen Kundeserviceprisen i 2022. Det er vi stolte av!

Forenkler bankhverdagen din

Du kan fikse alt du trenger i mobilbanken eller nettbanken, akkurat når og hvor det passer deg. Det skal være enkelt å betale, og glemmer du bankkortet hjemme en dag, er det null stress. Da kan du enkelt tæppe med Apple Pay eller Google Pay. Sjekk ut filmen som viser hvor enkelt du kommer i gang, og hvordan det fungerer.

Illustrasjon av medlemsskap og mobil

Er du ikke OBOS-medlem i dag, er det enkelt å bli det

I tillegg til gode betingelser i OBOS-banken får du som OBOS-medlem flere goder. Forkjøpsrett, rabatter og tilbud på interiør, kulturliv, strøm og forsikringer er bare noen av medlemsfordelene. Det du betaler for et OBOS-medlemskap, er mindre enn mange betaler i årsgebyr for bankkortet sitt.