Hopp til innhold

Velkommen til OBOS-banken

Hos oss får OBOS-medlemmer et enkelt og trygt banktilbud. Du får gode betingelser på sparing, lån og daglig bruk. Gratis bankkort som støtter Apple- og Google Pay, og en nett- og mobilbank som er enkel å bruke, er bare tre av flere gode grunner til å bruke OBOS-banken.

Jente som viser frem apple pay på telefonen sin

Gratis bankkort og lønnskonto med rente

I de aller fleste banker betaler du årsgebyr for bankkort, men OBOS-medlemmer slipper det hos oss. Penger spart er penger tjent!

Du får også rente på brukskontoen, noe du sjeldent får hos andre. I dag er renten 1,50 % fra første krone. Dette er noen av fordelene som gjør at OBOS-banken ligger blant de beste i Finansportalens sjekk av dagligbanker.

Ta testen selv på Finansportalen

Illustrasjon av bankkort

Full oversikt i mobilbank og nettbank

Bruk banken hvor som helst, og når det måtte passe deg. I mobilbanken og i nettbanken har du det du trenger for å ha full oversikt over økonomien din, med alle tjenester samlet på ett sted.

Mobilbanken din er klar til bruk på 2 minutter. Last ned appen og aktiver mobilbanken med BankID eller kodebrikke.

Les mer om nettbankløsningen vår

Smartklokke, mobiltelefon og datamaskin, alle tre med skjermbilder som viser en innlogget versjon av OBOS-bankens nettbank

Åpne prislister og ingen skjulte gebyrer

Hos oss er prislisten åpen og ligger tilgjengelig for alle. Vi har ingen skjulte gebyrer. Det betyr at du kan være trygg på at du har de beste betingelsene vi kan gi deg, og at du kan bruke tiden på hyggeligere ting enn å forhandle på pris.

Når vi gjør endringer i prisene våre gjelder det for alle, ikke bare noen.

Opptil 4,62 % sparerente

Spar trygt på konto enten du sparer til bolig, barna eller en buffer. Hos oss finner du en sparekonto som passer behovet ditt.

Se alle priser, renter og gebyrer

Illustrasjon av en sparegris

Gir tilbake til samfunnet

I OBOS-banken har vi ingen aksjonærer. Det betyr at alt overskuddet vi skaper går til å bygge flere boliger for medlemmene våre. Når du er kunde hos oss, bidrar du derfor til å bygge flere boliger, og er med på å skape et bedre samfunn!

Vi hjelper både førstegangskjøpere og de som er på utkikk etter noe nytt med finansiering til å skaffe seg drømmeboligen.

Illustrasjon av en boligbygning, en benk og et grønt tre

Betal raskt med Apple- og Google Pay

Du kan fikse alt du trenger i mobilbanken eller nettbanken, akkurat når og hvor det passer deg. Det skal være enkelt å betale, og glemmer du bankkortet hjemme en dag, er det null stress. Da kan du enkelt tæppe med Apple Pay eller Google Pay. Sjekk ut filmen som viser hvor enkelt du kommer i gang, og hvordan det fungerer.

Hyggelig og lett tilgjengelig kundeservice

Hos oss er god kundeservice førsteprioritet. Det skal være lett å få svar på det du lurer på, enten om det er på nettsiden eller om du tar kontakt med oss på telefon eller e-post. Og når du først tar kontakt skal du få raskt svar.

;