Hopp til innhold

OBOS-konto

Vi liker å gjøre det enkelt, trygt og lønnsomt for våre kunder. OBOS-konto er en brukskonto for OBOS-medlemmer med rente fra første krone og gratis bankkort.

Dette er OBOS-konto

  • Brukskonto som tilbys OBOS-medlemmer.
  • Du får rente på 1,50 % fra første krone.
  • Opprett flere kontoer med egne navn til ulike behov.
  • Bestill gratis bankkort til en eller flere av kontoene.

Enkelt bankliv med brukskonto i OBOS-banken

Når du registrerer deg som kunde i OBOS-banken, får du automatisk en OBOS-konto. Denne kan du bruke til alle dine daglige behov: Til lønn, regninger, brukskonto, felleskonto, buffer og mer.

Det koster selvfølgelig heller ingenting å ha flere kontoer.

I andre banker er renten på brukskonto tilsvarende null. Hos oss får alle rente på OBOS-kontoen. Uavhengig om du er barn, ungdom eller voksen – eller hvor mye penger du har på kontoen. Det er en av flere fordeler som gjør at OBOS-banken ligger blant de beste i Finansportalens sjekk av dagligbanker.

Det er mulig å opprette inntil 9 OBOS-kontoer.

Få gratis bankkort til flere kontoer

Når du har fått OBOS-konto, kan du bestille bankkort i nettbanken, og få kortet i posten. Bankkortet er gratis, har kontaktløs betaling, og ingen gebyrer når du handler varer i innland eller utland. Trenger du flere kort eller nytt bankkort? Det koster heller ingenting.

Det er også enkelt å sperre kortet i nettbanken.

Gratis bankkort for OBOS-medlemmer

Du kan føle deg trygg

Vi er medlem av Bankenes Sikringsfond, og alle innskudd er garantert med inntil 2 millioner kroner. Pengene dine er derfor trygge hvis det skulle skje noe uforutsett med banken.

Priser

Renter og gratis bankkort forutsetter OBOS-medlemskap. Er du ikke medlem enda melder du deg enkelt inn her.