Hopp til innhold

OBOS-bladet – et av Norges største magasin

Seks ganger i året blir et rykende ferskt OBOS-blad levert i postkassene til medlemmene våre. I bladet kan du lese om aktuelle tema innen byutvikling, medlemsfordeler, bolig, interiør, og bli bedre kjent med spennende folk.

Stue med et bord, maleri, stuebord, sofa

Dette er OBOS-bladet

75 år gamle OBOS-bladet sendes gratis i posten til nye og gamle medlemmer, og er et av Norges største og mest leste magasiner med godt over en halv million lesere fra hele landet. Redaksjonen i OBOS-bladet har som mål å lage inspirerende, informerende og aktuelt innhold som vi vet medlemmene våre forventer og ønsker seg.

  • Opplag: Cirka 410 000
  • Lesere: 574 000
  • Leservekst 2022: 9,7 prosent
  • Troverdighet 2022: 75 prosent
  • Design og layout: Bielke & Yang
  • Redaktør: Agneta Soleim
mann som står foran et bakeri

Les OBOS-bladet digitalt

Visste du at du også finner OBOS-bladet på nett? På Mellom husene leser du de nyeste sakene fra OBOS-bladet og OBOS. Her ønsker vi å gi tips, råd og inspirasjon til deg som vil leve godt i, mellom og utenfor husene. Du kan også laste ned og lese utgavene som PDF.

Mellom huseneAlle utgaver som PDF
bilde av masse forskjellige magasiner på et bord

For mange OBOS-blader i postkassa?

Alle som blir OBOS-medlem får tilsendt OBOS-bladet i posten. Du har mulighet til å takke nei til bladet når du melder inn deg selv, egne barn eller ved aktivering av et medlemskap fått som gave.

Mottar samme husstand flere utgaver av bladet? Da kan du enkelt avbestille på «Min side» i OBOS-appen, under «abonnementer».

Flytter du? Husk å oppdatere adressen din på «Min side» i OBOS-appen, eller ved å logge inn på obos.no og oppdater kontaktinformasjon, slik at du får tilsendt bladet til riktig adresse.

Kontakt redaksjonen

Vil du annonsere i OBOS-bladet?

Kontakt HS Media ved Mona Kalvatn

Del tips og meninger med oss

Skriv til obosbladet@obos.no

Ønsker du å frilanse for OBOS-bladet?

Kontakt redaktør Agneta Soleim