Hopp til innhold
En jente feirer konfirmasjonen og har på seg bunad. Hun takker en annen dame for gaven.

En gave med mening

Det er mange gode grunner til å gi et OBOS-medlemskap i gave. Den viktigste grunnen er at medlemskapet vokser i verdi. Derfor mener vi at det er den fineste gaven du kan gi.

Så enkelt hjelper du noen med boligdrømmen

Årskontingent

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du 300 kroner i andelskapital. Dette er et lovpålagt engangsbeløp som gjør deg til medeier i OBOS. Du betaler i tillegg 200 kroner for årskontingenten.

Velg gavens verdi

Du kan velge å gi bort et OBOS-medlemskap for 5, 10, 15, 20 eller 25 år. Du kan også velge årlig fakturering. Når du ikke lengre ønsker å betale for medlemskapet gir du bare beskjed til medlemsservice.

Alle kan bli medlem

Alle som er over 18 år kan gi bort et medlemskap, og du trenger ikke å være medlem selv for å melde noen inn i OBOS.

Tre gode grunner til å bli medlem

Forkjøpsrett

Som medlem får du forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte OBOS-boliger i Norge og Sverige. Forkjøpsretten kan også brukes på boliger med OBOS Deleie og OBOS Bostart.

Illustrasjon av drømmeboble med et hus i

Medlemsfordeler

Nyt godt av rabatter innenfor fritid, reise, hjem og forsikring, og få gode tilbud på en rekke opplevelser som teaterforestillinger, konserter og fornøyelsesparker.

Illustrasjon av en grønn tommel opp

Bank

Få ekstra gode fordeler i en av landets beste dagligbanker. OBOS-banken har konto for barn, med sparerente fra første krone, og egne lån for medlemmer.

Illustrasjon av en sparegris

Fire anledninger til å gi en gave med mening

Dåp og navnefest

Et OBOS-medlemskap er en populær gave til dåp og navnefest, som gir barnet en verdifull fordel senere livet. Jo lengre ansiennitet, desto større sjanse er det for å kapre drømmeboligen med forkjøpsrett.

Bursdag

Er du på jakt etter den perfekte bursdagsgaven? Kanskje til et familiemedlem eller en venn? Et medlemskap i OBOS gir tilgang til fordeler man kan benytte umiddelbart og til forkjøpsrett på over 90 000 boliger.

Konfirmasjon

Gi konfirmanten en flyvende start på boligdrømmen! Ved å bygge ansiennitet år for år, og få gode renter på sparekonto og BSU, ligger mye til rette når drømmeboligen skal kapres. Dette er gaven som varer etter at andre gaver er åpnet.

Julegave

Julegaven til en som har alt? Et medlemskap i OBOS tar ikke unødvendig plass i skapet eller boden, men gir mange medlemsfordeler med gode rabatter og tilbud på kulturarrangementer, reise, oppussing, hjem, bolig og forsikring.

Illustrasjon av et kort med et design av en blokk, konvolutt og en gaveeske med nøkkelring.

Gjør gaven mer personlig

Når du gir bort et OBOS-medlemskap kan du i tillegg kjøpe en nøkkelring og et pent kort. Nøkkelringen representerer veien inn på boligmarkedet, og kommer i en flott gaveeske. På det doble kortet får du mulighet til å skrive en personlig hilsen, og det kommer med egen konvolutt.

Etter bestilling av medlemskap får du mulighet til å kjøpe nøkkelring og kort. Varene du kjøper vil bli levert innen to til fem virkedager og sendt direkte til deg som bestiller."

Bestill gave