Hopp til innhold
par som smiler og holder rundt hverandra foran et obos bygg

En gave med mening

Det er mange gode grunner til å gi et OBOS-medlemskap i gave. Den viktigste grunnen er at medlemskapet vokser i verdi. Derfor mener vi at det er den fineste gaven du kan gi.

Tre gode grunner til å bli medlem

Forkjøpsrett

Som medlem får du forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte OBOS-boliger i Norge og Sverige. Forkjøpsretten kan også brukes på boliger med OBOS Deleie og OBOS Bostart.

Medlemsfordeler

Nyt godt av rabatter innenfor fritid, reise, hjem og forsikring, og få gode tilbud på en rekke opplevelser som teaterforestillinger, konserter og fornøyelsesparker.

Bank

Få ekstra gode fordeler i en av landets beste dagligbanker. OBOS-banken har konto for barn, med sparerente fra første krone, og egne lån for medlemmer.

Fire anledninger til å gi en gave med mening

Dåp og navnefest

Et OBOS-medlemskap er en populær gave til dåp og navnefest, som gir barnet en verdifull fordel senere livet. Jo lengre ansiennitet, desto større sjanse er det for å kapre drømmeboligen med forkjøpsrett.

Bursdag

Er du på jakt etter den perfekte bursdagsgaven? Kanskje til et familiemedlem eller en venn? Et medlemskap i OBOS gir tilgang til fordeler man kan benytte umiddelbart og til forkjøpsrett på over 90 000 boliger.

Konfirmasjon

Gi konfirmanten en flyvende start på boligdrømmen! Ved å bygge ansiennitet år for år, og få gode renter på sparekonto og BSU, ligger mye til rette når drømmeboligen skal kapres. Dette er gaven som varer etter at andre gaver er åpnet.

Julegave

Julegaven til en som har alt? Et medlemskap i OBOS tar ikke unødvendig plass i skapet eller boden, men gir mange medlemsfordeler med gode rabatter og tilbud på kulturarrangementer, reise, oppussing, hjem, bolig og forsikring.

Illustrasjon av et kort med et design av en blokk, konvolutt og en gaveeske med nøkkelring.

Gjør gaven mer personlig

Når du gir bort et OBOS-medlemskap kan du i tillegg kjøpe en nøkkelring og et pent kort. Nøkkelringen representerer veien inn på boligmarkedet, og kommer i en flott gaveeske. På det doble kortet får du mulighet til å skrive en personlig hilsen, og det kommer med egen konvolutt.

Etter bestilling av medlemskap får du mulighet til å kjøpe nøkkelring og kort. Varene du kjøper vil bli levert innen 2-5 virkedager og sendt direkte til deg som bestiller.

Ønsker du å melde inn egne barn?

Du trenger ingen anledning til å melde inn egne barn i OBOS. Det er rett og slett bare en smart ting å gjøre! Foruten å legge til rette for boligdrømmen med tidlig opparbeidelse av ansenitet gir du også barnet ditt tilgang til mange fordeler som for eksempel gode sparebetingelser i OBOS-banken.

Så enkelt hjelper du noen med boligdrømmen

  1. Årskontingent

    Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Fram til nyttår spanderer vi årskontingenten på 200 kroner. Ved innmelding betaler du kun 300 kroner i andelskapital. Dette er et lovpålagt engangsbeløp som gjør deg til medeier i OBOS.

  2. Velg gavens verdi

    Du kan velge å gi bort et OBOS-medlemskap for 5, 10, 15, 20 eller 25 år. Du kan også velge årlig fakturering. Når du ikke lengre ønsker å betale for medlemskapet gir du bare beskjed til medlemsservice.

  3. Alle kan bli medlem

    Alle som er over 18 år kan gi bort et medlemskap, og du trenger ikke å være medlem selv for å melde noen inn i OBOS.