Et par sitter i en hengekøye i en skog ved et vann i solnedgangen

Slik sparer du penger på norgesferien

Det skal lønne seg å være OBOS-medlem. Nedenfor har vi samlet en rekke tips til hva du kan gjøre i sommer – samtidig som lommeboka drar nytte av OBOS-medlemskapet. Slik kan du raskt spare inn medlemskontingenten og vel så det. God sommer!

Bergen

Bergen – byen mellom de syv fjell. Ta deg en tur med Fløibanen for den beste utsikten over byen, opplev den fargerike Bryggen eller ta beina fatt og gå til toppen av Ulriken. Gå ikke glipp av Akvariet i Bergen – her står opplevelsene i kø, og som OBOS-medlem får du god rabatt. 

Hotelltips: Clarion Collection® Hotel Havnekontoret – Her får du 20 prosent rabatt i sommerferien.

Du får også rabatt på alle Nordic Choice Hoteller i Norden, Best Western Hotels and Resorts i hele verden og Smarthotel i Norge. 

Tips: Skulle du dratt på bilferie, men mangler bil? Hos Avis får du inntil 30 prosent rabatt på leiebil i Norge.

Pingvin gaper mot kameraet

Stavanger

Vi holder oss på Vestlandet og tar turen sørover til Stavanger. Den fargerike og sjarmerende byen er som et friskt pust for deg som vil oppleve Norge. Herfra kan du oppleve både Preikestolen og noen av landets vakreste strender. Ta med familien til Kongeparken for en dag i magiske og spennende omgivelser – her får du fast OBOS-pris.

Hotelltips: Best Western Havly Hotell – Her får du 20 prosent rabatt hele året.

Oslo

Vi tar spranget til hovedstaden og byen mange av våre medlemmer kaller sitt hjem. Uansett om du er turist i egen by eller besøkende så kan en byferie være midt i blinken. Dra på øyhopping i Oslofjorden, opplev Norsk Folkemuseum, ta turen opp til Holmenkollen eller smak trendy gatemat fra alle verdens hjørner. Oslo har det meste.

Hva med en familiedag i en fornøyelsespark? på TusenFryd får du ekstra gode priser. Det samme gjelder Bø Sommarland og Hunderfossen – noen timers kjøretur unna.

Hotelltips: Clarion Hotel® The Hub – Her får du 20 prosent rabatt i sommerferien.

En familie i

Lofoten

Opplev verdens vakreste øyrike! Dramatiske fjelltopper, kritthvite strender,  turkisblått vann, midnattssol og sjarmerende rorbuer gjør Lofoten til et sted alle bør oppleve. Her finnes det også et stort utvalg av aktiviteter både til lands og til vanns. Du kan padle kajakk mellom øyene, prøve deg på surfebrettet eller legge ut på en vandretur. 

Tips: Det beste turutstyret finner du hos Oslo Sportslager.

Skal du på bilferie? Få rabatt på offentlig elbillading og drivstoff hos Circle K. Hvis du har Fortum OBOS Medlemsstrøm får du også laderabatt hos Fortum Charge & Drive.

Er det langt mellom stoppene på bilferien? La barna lese eller lytte til bøker hos Pickatale - hvor du får egen OBOS-pris.

En kvinne ytterst på en fjellvegg med fjell og sjø i bakgrunnen

Tromsø

Polarbyen Tromsø, også kjent som Nordens Paris, er det perfekte utgangspunkt for å oppleve Nord-Norge. Byen kan tilby alt fra kultur og spennende aktiviteter til storslått natur i midnattsola. Her kan du oppleve verdens største pattedyr, hvalen, i dens naturlige habitat på hvalsafari. Eller hold deg til lands og nyt smaken av norskekysten på en av de mange restaurantene.

Hotelltips: Clarion Hotel® The Edge – her får du 20 prosent rabatt i sommerferien.

Hotelltips på budsjett: Smarthotel Tromsø - her får du fast OBOS-pris.

Foretrekker du feriehus? Novasol har en rekke feriehus og hytter til leie i Norge, og som medlem får du 10 prosent rabatt.

Se alle medlemsfordeler