Hopp til innhold

Tips til aktiviteter i vinterferien

Høyfjell, Syden, cruise eller hjemmeferie? Vi har medlemsfordelene som gjør vinterferien komplett! Les våre tips til aktiviteter i vinterferien – og se hva du kan spare av penger som OBOS-medlem.

En dame kjører nedover på ski. Det er blå himmel og mye snø.

Vinterferien 2023 står for tur, og for mange assosieres det med puddersnø og skikjøring, mens for andre betyr det soling, kritthvite strender og bading.

Sail away, sail away

Som de kjente strofene av artisten Enya «Sail away, sail away, sail away», ønsker du kanskje å seile vekk i vinterferien? Du får fast helårsrabatt på båtreise med DFDS på rutene Oslo-København og Oslo-Frederikshavn. Nå er det januarsalg på MiniCruise til København med DFDS for OBOS-medlemmer. I vinterferien får du en seiltur til 99 kroner per person.

Med Strawberry får du gode rabatter på overnatting i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Hvis du vil lenger sydover får du rabatter hos Apollo.

En vinterkledd familie på dekk

Gode priser på transport og opphold

Med NOVASOL kan du leie hytter, leiligheter og feriehus i Norge og i Europa – med faste rabatter. Du trenger ikke å bekymre deg for bil. Med AVIS kan du leie bil helt fram til hytta. Kanskje du trenger en firehjulstrekker for å komme fram på vinterføre?

I så fall byr AVIS på hele 30 prosent rabatt på leie av bil. Fram til 31. mars kan du leie bil en hel måned med rabatterte priser. Dra innom Circle K underveis og fyll opp bilen med rabatterte priser på drivstoff, og leier du eller eier en el-bil får du rabatter på lading. 

Gratis skiforsikring

Vinterferien og påsken er høysesong for skityverier i hyttefelt og skianlegg. Tryg Forsikring gir nå gratis tyveriforsikring for ski til deg som er OBOS-medlem. Forsikringen er gyldig fra 15. februar til 15. mars 2023.

To barn med ski i vinterlandskap, sammen med stor grønn maskott.

Spar penger på skiaktiviteter og utstyr

Som OBOS-medlem får du rabatt på heiskort i anleggene til Hafjell og Kvitfjell. Dersom været skulle svikte kan SNØ, Norges råeste anlegg for skimoro, friste med et helårs skianlegg med rabatterte priser på inngang. Mangler du utstyr kan du stikke innom Oslo Sportslager, der får du rabatt på varer, også på nett.

Varm opp til vinterferie med Holmenkollmarsjen lørdag 18. februar. Du får rabatt på startkontingenten, og kan nyte Oslo-marka på sitt beste. 

Kulturmoro for deg som er hjemme

OBOS har fast rabatt på mange av de store kulturarenaene. Hva med en kinotur i vinterferien? Få en unik kinoopplevelse hos ODEOEN Kino, eller opplev den fantastiske musikalen «Matilda» på Folketeateret. Som OBOS-medlem får du rabatt på billetter. Det gjør du på Latter også.

Dagfinn Lyngbø på Latter

Få med deg «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars» med Dagfinn Lyngbø på Latter sin hovedscene. I tillegg har du alltid fast rabatt på Standup på Klubbscenen på Latter. Det er flere forestillinger i vinterferien, så vær rask med å bestille billetter. 

Uansett om du ferierer i Norge eller utenbys, under et pledd i sofaen eller susende nedover en alpinbakke, har vi medlemsfordeler som gjør vinterferien litt billigere, og morsommere.