Far holder barnet sitt

Gi et gavemedlemskap i dåpsgave

Skal du i dåp eller navnefest? Gi et OBOS-medlemskap i gave, og gi barnet en smart start på voksenlivet.

Mange velger å gi tradisjonelle gaver som sølvskjeer, smykker og barneservise til dåpen eller navnefesten. Hva med å heller gi bort en flott gave som barnet kan ha glede av i framtiden? Ved å gi et OBOS-medlemskap i dåpsgave kan du gi en du er glad i lang ansiennitet og en fordel i jakten etter bolig senere i livet. Et medlemskap kan bli uvurderlig den dagen han eller hun skal kjøpe sin første bolig.

Et barn med sine foreldre, som smiler mot kamera

En gave dåpsbarnet får glede av

Et gavemedlemskap er en populær gave å gi for familie og venner, og antallet gavemedlemskap øker for hvert år. I fjor ble det gitt bort nesten 8000! Mange velger å gi bort et medlemskap i gave tidlig, for eksempel i navnefest eller dåpsgave til fadderbarn, eller som bursdagspresang. 

Alle som er over 18 år kan gi bort et medlemskap, og du trenger ikke å være medlem selv for å gjøre det.

Forkjøpsrett på boliger

Med et medlemskap får barnet forkjøpsrett på over 90 000 boliger. Som OBOS-medlem opparbeider barnet ansiennitet fra den datoen innbetalingen for medlemskapet blir registrert på OBOS sin bankkonto. Dette er en kjempefordel når barnet skal på boligjakt som voksen.

Ikke bare gir du barnet en smart start på voksenlivet, som OBOS-medlem får han eller hun også rabatter og fordeler på alt fra maling og interiør, til tilbud på reiser, kultur, strøm- og forsikringsavtaler

Les mer om alle fordelene ved å bli OBOS-medlem

Illustrasjon av hender som holder hverandre, med et hjerte i midten

Gi et OBOS-medlemskap i gave

Dette er gaven som kan gjøre veien til egen bolig litt enklere. I tillegg har OBOS-medlemmer over 60 faste rabattavtaler. 

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.