Hopp til innhold
En person holder en telefon i hånda og ser på den.

KUTTeco fra OBOS

Bli med og test ut hvor mye Co2 leiligheten din slipper ut i form av strøm, fyring, varmtvann og internett. Med appen KUTTeco får du enkel oversikt i ditt eget og naboens klimaavtrykk.

KUTTeco klimautslipp

Vi vet at de aller fleste ønsker å gjøre tiltak for klimaet, men at det kan være vanskelig å vite hvordan. I OBOS har vi en ambisjon om å kutte klimautslipp fra eksisterende og nye bygg som vi forvalter. I samarbeid med klimatjenesten KUTTeco er målet vårt å gjøre det enklere for deg å få oversikt over klimautslippet fra boligen din.

Det foregår så enkelt som datainnhenting av forbruket ditt, som strøm, fyring, varmtvann og internett. Det morsomste av alt er at du kan sammenligne klimaavtrykket ditt med andre beboere for å se hvordan du ligger an i forhold til naboen.

Fordeler som testperson

Du har kanskje allerede et bevisst forhold til eget energiforbruk hjemme. Som testperson får du innsikt av data på telefonen din om hva leiligheten din faktisk slipper ut av Co2. Vi tror at informasjonen vil overraske deg, men også motivere for bevisste valg i hverdagen.

Testperioden foregår i 12 måneder, helt gratis. Det eneste du behøver å gjøre er å laste ned KUTTeco-appen, som er tilgjengelig for iPhone og Android.

Tilgjengelig for disse borettslagene

KUTTeco er foreløpig tilgjengelig for beboere i OBOS Living Lab, Kløverhumla Borettslag og Enghumla Borettslag. Bor du ikke i disse borettslagene, men ønsker at ditt boligselskap skal delta, ta kontakt med kutt@obos.no. Har du ellers problemer med innlogging eller andre spørsmål rundt KUTTeco send oss mail, så skal vi være behjelpelige.

Last ned fra AppstoreLast ned fra Google Play

Relaterte fordeler