Hopp til innhold
Dame sitter på sofa i et fargerikt rom med maling fra Flügger.
Flügger farve logo

Flügger farve

På jakt etter å kjøpe maling med den beste kvaliteten? Eller ute etter litt inspirasjon og farger? Flügger farve har produkter med profesjonell kvalitet og utdannede fargekonsulenter som kan hjelpe deg med fargeanalyse for det beste resultatet.

Til nettbutikken
En eldre dame sitter i en brun skinnstol i et fargerikt rom. Hun lener seg framover og ser noe alvorlig ut.

Medlemsdager hos Flügger farve

Kampanje

På tide med et strøk maling? Fra 20. juni – 22. juni får du som OBOS-medlem 30 % rabatt på alle Flügger- og Fionaprodukter.

Les mer og se rabattkode

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på produkter fra Flügger og Fiona.
  • 20 % rabatt på fargekonsultasjoner (gjelder kun i Flugger sin egeneide butikker).
  • Medlemsfordelen gjelder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.
  • Bruk rabattkoden når du handler på flugger.no. Du får de samme gode medlemsfordelene på nett som i butikk.
  • Du må vise medlemsbeviset ditt når du handler i butikk – du finner det i OBOS-appen.

Fargevalg

Et strøk maling kan gjøre mye for atmosfæren og opplevelsen av rommet, pluss ha en påvirkning på sinnet vårt. Farger kan få kreativiteten til å blomstre, kan påvirke søvnen vår og gjøre boligen til et hjem. Og det er ikke bare maling som kan gi hjemmet ditt et løft, tapet og stukkatur kan gi et historisk preg med en moderne tvist.

Hos Flügger farve finner du alt du trenger til ditt neste prosjekt. På nettsiden eller i din lokale butikk kan du kjøpe maling til vegg, tak og gulv, tapet og sparkel, pluss finne verktøyene du trenger til prosjektet ditt.

Fargekonsulenter

Med tusenvis av forskjellige fargenyanser å velge mellom, kan det være utfordrende å velge den perfekte fargen til hjemmet – ikke minst å sette sammen flere farger. For å gjøre det enkelt har Flügger egne fargekonsulenter som kan hjelpe deg!

Fargekonsulentene er utdannet innen fargesammensetning og fargepsykologi, og har god produktkompetanse og følger nøye med på trendene. De vet hvordan farger kan påvirke oss, hva lyssetting gjør med fargene og hvordan du bør tenke på hele boligen når du velger farger.

Du kan også se Flüggers fargekart for inspirasjon og hjelp til å finne riktig farge til akkurat ditt prosjekt.

Om Flügger farve

Flügger farve har butikker i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina – med røtter som strekker seg helt tilbake til 1890. Flügger utvikler og produserer et bredt sortiment innenfor maling, sparkel, tapet og verktøy i profesjonell kvalitet.

Her finner du utelukkende produkter som gir deg det aller beste resultatet. Våre dyktige medarbeidere står alltid klare til å gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for.

Relaterte fordeler