Laster resultat

Utsolgt

Ulvenparken

I Ulvenparken borettslag bor du i en helt ny bydel, tett på grønne uteområder og med kort vei til det meste. På Ulven planlegger vi å bygge cirka 1600 boliger.

Finn fram på siden

Illustrasjon på fasade på bygg i Ulvenparken.

1 av 18

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ulvenveien 89, 0581 Oslo. Se kart i Google

Livet i Ulvenparken

På Ulven bor du i en moderne, grønn bydel med nærhet til både flotte turområder og til sentrum. Ulven er en del av Oslos største framtidige byutviklingsområde, og OBOS planlegger å bygge cirka 1600 nye boliger for folk i alle livsfaser.

Rundt boligene på Ulven blir det grønne gårdsrom med trær og busker, samt flere samlingssteder og lekeplasser rundt omkring. Veien er også kort til andre flotte turområder, slik som idylliske Hovindammen ved Valle Hovin, der det også er fotballbaner og fine rekreasjonsområder.

Ulven er mer sentralt enn mange tror. På bare 10 minutter er du i bykjernen med t-banen. T-banestasjonen på Økern er også et knutepunkt for Oslo fra øst til vest, med flere bussruter. Vi skal også legge godt til rette for sykkelveier. Det tar faktisk bare et lite kvarter å sykle til sentrum. Ingen grunn til å la sykkelen stå, med andre ord.

Det finnes allerede flere skoler og barnehager i nærområdet, men når vi bygger en helt ny bydel må selvsagt tilbudet også utvides. I dag finner du Løren skole, Teglverket skole, Bryn skole og Kuben videregående skole i nærheten av Ulven. Det er også planlagt å bygge barnehager, slik at de aller minste også får kort reisevei.

Det nye livet på Ulven

Det nye livet på Ulven

De grønne omgivelsene er viktige for oss. Derfor har det første borettslaget som står ferdig på Ulven fått et frodig og solfylt uterom, tilrettelagt for lek, fellesskap og ro.