Hopp til innhold

Lumanders hage

Boligkjøpsmodeller

BoligbytteDeleieBostart
Illustrasjonsbilde av bygg A og gårdsrommet i Lumanders hage
I salg – ingen forkjøpsrett

I Lumanders hage på Ensjø bygger vi 216 nye boliger. Tett på de store oasene Botanisk hage og Tøyenparken, skaper vi en egen liten oase i Lumanders Hage.

Prosjektdetaljer

  • Ensjøveien 10, 0655 Oslo
  • Innflyttingsklart

  • 11 ledige boliger
  • Størrelse fra 53 m2 – 149 m2
  • Totalpris fra kr 7 240 440
  • Borettslag

Visning

  • Søndag 10. desember kl. 14:00-15:30
  • Torsdag 14. desember kl. 16:00-18:00
  • Søndag 17. desember kl. 14:00-15:30

Visningsleilighet:

Sigurd Hoels vei 6, 0655 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Livet i Lumanders hage

I Ensjøbyen bygger vi 216 nye og flotte leiligheter. De minste leilighetene blir toroms og de største fireroms. Alle leilighetene får egen balkong eller uteplass, og noen kommer også med mulighet for utleiedel. Det blir felles takterrasse på flere av byggene. Mellom byggene vil det bli et stort og åpent gårdsrom, godt skjermet fra både Ensjøveien og Sigurd Hoels vei.

Det blir tilrettelagt for bildelingsordning, elbil- og elsykkel-lading samt parkering for lastesykler. I tillegg er det satt av plass til et stort felleslokale med kjøkken og egen utleiedel forbeholdt alle i borettslaget. I dette prosjektet skal det også bygges en barnehage med fire avdelinger, denne kommer i den ene enden av prosjektet mot grøntdrag og gangvei.

Ensjøbyen blir et knutepunkt like utenfor Oslo sentrum. Her skal det bygges cirka 7000 boliger, og grøntområder, butikker og kafeer, skoler og barnehager er under etablering. Fra Ensjø T-banestasjon er det bare tre stopp til Oslo S. Nabolagene Kampen og Tøyen har et rikt utvalg av butikker og serveringssteder, og både Kampen økologiske bondegård, Botanisk hage og Kampen park ligger bare en kort rusletur unna. Her bor du tett på bylivet og alt det har å by på, samtidig som du har gode muligheter for å trekke deg tilbake og senke tempoet.

En oase midt i byen

De begynte å bli lei av pendling, hage og hekk, og ville bo stille, men sentralt i byen. Nå har Lars Iver og Nina Wiig flyttet inn i en splitter ny leilighet i Lumanders hage på Ensjø.

Bilde av Nina og Lars Iver i bakgården i boligprosjektet Lumanders hage
To kvinner går gjennom uteområdet i Lumanders hage på ettermiddagen

Bo godt på Ensjø

Lumanders hage er et helt nytt boligprosjekt på Ensjø, med kort vei til sentrum og alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.

Ta kontakt

Portrettbilde av Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger41 47 18 01Epost
Portrettbilde av Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger91 37 63 60Epost