Laster resultat

Utsolgt

Lumanders hage, salgstrinn 2

Andre salgstrinn i Lumanders hage byr på 49 leiligheter i varierende størrelse i hus A og B. Området opplever en spennende utvikling og med 15 minutter unna alt er livet godt å leve i Ensjøbyen.

1 av 12

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Fra 4. kvartal 2023
Eieform
Ikke avklart

Dette skjer nå

Byggingen er i gang

Vi har gleden av å fortelle at byggingen er i gang for Lumanders hage, og vil ferdigstilles høsten 2023. Ved kjøp av bolig etter vedtatt byggestart betaler du 10 prosent av totalprisen med en gang.

Lumanders hage, salgstrinn 2 har ingen ledige boliger

54 boliger er allerede solgt

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ensjøveien 10-12, 0655 Oslo. Se kart i Google

Gårdsrom med mennesker i Lumanders hage

Om Lumanders hage, salgstrinn 2

Det andre salgstrinnet i Lumanders hage består av 49 to- til fireromsleiligheter i hus A og B. Størrelsen på leilighetene i dette trinnet vil variere fra 29 til 95 kvadratmeter. Her får du arealeffektive leiligheter over to plan, mange med balkong eller egen uteplass og utleiemuligheter. 

Totalt bygges det 216 leiligheter i Lumanders hage på Ensjø. Variasjon i leilighetsstørrelser og planløsninger gjør at man kan bo her gjennom flere av livets faser – med eller uten barn, alene eller sammen med andre.

Lumanders hage vil være en liten grønn bylunge med parseller, lekeplasser, to takhager og felleshage. I nærmiljøet finner du alle de tjenester du trenger, enten det er barnehage, skole, matbutikk kultur- eller fritidstilbud, en liten rusletur unna. Når Ensjøbyen står ferdig kommer området til å romme 7000 boliger totalt. Bo sentralt, grønt og godt i Lumanders hage!

 

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Miljøhensyn i boligene

OBOS har en ambisjon om at alle nye boliger skal miljøsertifiseres. Vi jobber for at det nye hjemmet ditt bygges etter en rekke miljøkrav.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår