Ung kvinne med hvit lue og jakke smiler til kamera foran mørk bygning

Natalie flytter fra Barcode til Løren

Parken, beliggenheten og en splitter ny bydel fristet Natalie Le Nguyen til å kjøpe leilighet i Løren botaniske.

– Jeg har alltid hatt sansen for nybygg, og det kommer til å bli deilig å flytte inn i noe som er helt nytt, sier Natalie Le Nguyen (30), som nettopp har kjøpt en leilighet på 75 kvadratmeter med tre soverom i Løren botaniske.

Jeg syns Løren botaniske så ut som er veldig spennende prosjekt i et nytt, men likevel godt utviklet område, sier Nguyen.

Grønn hverdag

Løren botaniske består av totalt 390 leiligheter fordelt på syv hus. Det er to grønne gårdsrom mellom byggene, og hvert gårdsrom får et eget drivhus. I Løren botaniske kommer også grønne tak med felles takterrasser og felter med sedum og blomstereng. På takene blir det også lagt til rette for plantekasser, for beboere som har lyst til dyrke selv, og ikke minst blir det en fantastisk utsikt over hele byen.

Les også: Fem grunner til å besøke Løren

Sentralt, men tilbaketrukket

I dag bor Nguyen i sentrum, like ved Barcode, og jobber på Tjuvholmen. Når hun flytter til Løren, får hun litt andre omgivelser.

Natalie lener seg inntil et bygg i Barcode

— På Løren har du fortsatt nærhet til det meste, men det er likevel roligere enn å bo midt i byen. Jeg liker å gå, og tror det kan bli fint å gå fra Løren og ned til sentrum på fine dager, samtidig som det bare er å ta banen når man trenger det.

Nguyens leilighet skal etter planen være innflyttingsklar på senhøsten 2022.

Jeg vet faktisk om flere som har kjøpt i dette området, og Løren begynner å bli et etablert boligområde. Det blir veldig spennende å flytte hit, sier Nguyen.

Kunne du tenke deg å flytte til Løren? Her ser du hva OBOS bygger i området.