Laster resultat

Salget er i gang

Røakollen, hus E

I hus E kan du velge blant 69 to- til fireromsleiligheter, midt mellom Røa senter og Gardeleiren på Huseby.

1 av 6

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
1
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 15 933 768
Kjøpsmodeller
Boligbytte
Internt bruksareal (BRA-i)
112–124 m²
Planlagt innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Lyst til å ta en titt? Du er hjertelig velkommen til å besøke vår møblerte visningsleilighet for hus D og E. Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning.

Visningsleilighet:
Aslakveien 22B, 0753 Oslo. Se kart i Google

Ledige leiligheter
E7002 Leilighet 4 124 m² kr 15 933 768 7 1 innendørs plass

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Aslakveien 20 A-C, 0753 Oslo. Se kart i Google

Balkong med barn som leker i Hus E i Røakollen på sommeren.

Om Røakollen, hus E

I det aller siste salgstrinnet i Røakollen kommer det 69 to- til fireromsleiligheter i hus E. Leilighetene varierer i størrelse og utforming, fra cirka 31 til 112 kvadratmeter. Her kan du puste i frisk luft, lytte til fuglesangen og ta turen ut i de unike nærområdene på ski, til fots eller på sykkel.

Alle leilighetene får store vinduer, en takhøyde på 260 centimeter og tilgang til felles takterrasse. De fleste leilighetene får private balkonger/terrasser, sykkel- og smørebod og underjordisk parkeringsanlegg med direkte heisadkomst til alle etasjeplan. Det følger med en sportsbod på fem kvadratmeter i kjelleren til hver leilighet.

Totalt vil det bli bygget 381 nye leiligheter i Røakollen, som blir liggende på toppen Aslakveien i et trygt og godt etablert boligstrøk. Leilighetene vil bli fordelt på fem bygg med et stort og luftig tun i midten. Hus A, B og C er ferdigstilt og innflyttet, og etter planen blir hus D og E ferdigstilt høsten 2023. Hus D og E blir organisert som borettslag.

Fra Røakollen er det 300 meter til dagligvarebutikk og buss. T-banen ligger cirka 15 minutter unna og den tar det til Oslo sentrum og byens fasiliteter på 15 minutter. Her vil din nærmeste nabo være Mærradalen, hvor alt ligger til rette for fine turer i skog og mark – sommer som vinter. I Røakollen bor du tett på naturen, samtidig som det er kort vei til det urbane bylivet.

Bli med på videovisning av Røakollen Hus E!

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Røakollen, hus E

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!