Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Vitigrend sameie på Voksenkollen vil bestå av 20 rekkehus og 23 leiligheter i naturskjønne omgivelser, perfekt for deg som vil bo tett på både marka og byen.

Prosjektdetaljer

  • Ullveien 12, 0790 Oslo
  • Innflyttingsklart

  • 12 ledige boliger
  • Størrelse fra 125 m2 – 134 m2
  • Totalpris fra kr 13 377 370
  • Sameie

Visning

  • Mandag 11. desember kl. 16:00-18:00
  • Mandag 18. desember kl. 16:00-18:00

Visningssenter:

Ullveien 12, 0790 OsloSe kart i Google
Gå til visningspåmelding
Emblem for romjulsvisning i blå

Velkommen til romjulsvisning

Vi holder åpent i romjula og ønsker deg velkommen til å ta turen innom boligprosjektene våre over hele landet!

Se visningstider på hvert enkelt prosjekt, eller ta kontakt med selger for å avtale privatvisning.

  • 27. desember 2023 kl. 11:00-15:30

Utforsk området rundt Vitigrend

Vitigrend grenser til Nordmarka, Frognerseteren og Holmenkollen, og har Tryvann som nærmeste nabo. Vitigrend blir det et trygt og flott sted for barn å vokse opp med naturskjønne omgivelser og mange friluftstilbud og turmuligheter rett utenfor døra. En av DNTs blåmerkede stier går igjennom boligfeltet og tar deg direkte ut i marka. Du finner også flere barnehager innen gangavstand, og en liten biltur unna finner du butikker, barneskole og ungdomsskole. Voksenkollen T-banestasjon ligger kun 200 meter unna, og tar deg rett til sentrum.

Laster inn

Livet i Vitigrend

I Vitigrend kan barna leke fritt i skog og mark, og du kan trekke deg litt nærmere naturen, men fortsatt ha sentrum en T-banetur unna. Du kan velge blant to typer rekkehus; et på 120 kvadratmerter med tre soverom over to plan, og det andre på 140 kvadratmeter med loftstue og tre soverom over tre plan, med solrik privat takterrasse. Husene får en åpen og fin planløsning med store og gode rom. Her får du enten egen carport eller parkering i utvendig fellesgarasje.

Leilighetene ligger i treetasjers bygg og varierer fra to- til fireromsleiligheter på 63 60 til 140 kvadratmeter. Alle leilighetene får romslige sørvestvendte balkonger/markterrasser. Uansett hvilken leilighet du velger får du egen parkeringsplass i parkeringskjeller og selvsagt heis til alle etasjer.

I alle boligene kan du nyte en god standard med moderne og gode løsninger som gir det lille ekstra, med blant annet vannboren gulvvarme, lekkert kjøkken og delikate bad.

Skal du ha familien på besøk, eller feire bursdag? I Vitigrend kan du leie en gjesteleilighet og et felleslokale for større sammenkomster. Det kommer også en felles smørebod og sykkelmek i parkeringskjelleren under leilighetene.

Småhusdrømmen lever i Vitigrend

En kort T-banetur unna Oslo sentrum, kan du oppfylle småhusdrømmen i Oslo. Byggingen er godt i gang, og du kan flytte inn allerede før jul.

Illustrasjon av leilighetskomplekser i Vitigrend
Bilde av en møblert stue med sofa, stuebord og beigemalte vegger

Naturnært på Voksenkollen

I Vitigrend har Bohus Billingstad innredet et visningsrekkehus inspirert av omgivelsenes farger og materialer, og skapt et personlig, stilfullt hjem.

Fra tegnebrettet til rekkehus i Vitigrend

Når Nina Kindt melder overgang fra travle Majorstua til naturskjønne og sentrumsnære Vitigrend, flytter hun inn i et hus hun har tegnet selv.

Bilde av arkitekt Nina Kindt ute på en balkong med utsikt mot boligprosjektet Vitigrend

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.

Ta kontakt

Portrettbilde av Hanne Larsen

Hanne Larsen

Prosjektselger91 37 63 60Epost
Portrettbilde av Lars Kristian Hanssen

Lars Kristian Hanssen

Prosjektselger92 21 86 15Epost

Les mer om boligkjøpsmodeller