Illustrasjon av Vitigrend i kveldssola.

Småhusdrømmen lever i Vitigrend

En kort T-banetur unna Oslo sentrum, kan du oppfylle småhusdrømmen i Oslo – med gode solforhold og et mylder av turmuligheter.

På idylliske Voksenkollen, på toppen av Oslo, har vi bygd et helt spesielt boligprosjekt. 

– Vitigrend er midt i blinken for deg som ønsker å bo i naturskjønne omgivelser, men samtidig tett på̊ alt det hovedstaden tilbyr. Du kan spenne på deg skiene ved utgangsdøra, og Voksenkollen T-banestopp ligger kun 200 meter unna, sier prosjektleder Morten Brørby.

– Området gir i tillegg et trygt og godt oppvekstmiljø, som er helt perfekt for barnefamilier. 

Se leilighetene og rekkehusene i Vitigrend →

– Ski-in ski-out 

Vitigrend grenser til Nordmarka, Holmenkollen og Frognerseteren. Området er kjent for sine gode turløyper på både sommer- og vinterstid. Dessuten er Tryvann nærmeste nabo med en flott klatrepark og alpinanlegg. 

Her kan du enkelt benytte deg av alt marka har å by på. Det kommer en felles sykkel- og smørebod, og en tursti tar deg rett fra boligfeltet og ut i marka – enten med ski eller sko på beina. 

– Tomten ligger i tillegg perfekt vendt mot sørvest. Alle boligene har flotte uteområder og gode solforhold, sier prosjektlederen.

 

Bilde av en møblert stue med sofa, stuebord og beigemalte vegger

 

En sjelden mulighet 

Vitigrend består av rekkehus og leiligheter. Gjenstående rekkehus strekker seg over 140 kvadratmeter fordelt på tre plan med tre soverom, romslig kjøkken med plass til hele familien, loftstue og solrik takterrasse. I tillegg følger det med garasje og egen utebod.

– Dette er store rekkehus. Vi har valgt å legge til litt ekstra areal for å gjøre det til skikkelig gode boliger for familier, forteller Brørby.

De usolgte leilighetene ligger i all hovedsak i toppetasjen. Toppleilighetene er 140 kvadratmeter og har oppgradert standard. Disse har fin planløsning med adskilt stue og kjøkken, to bad, gjestetoalett, vaskerom og privat balkong på over 25 kvadratmeter.