Illustrasjon av Vitigrend i kveldssola.

Småhusdrømmen lever i Vitigrend

En kort T-banetur unna Oslo sentrum, kan du oppfylle småhusdrømmen i Oslo – med gode solforhold og et mylder av turmuligheter. Byggingen er godt i gang, og boligkjøperne kan glede seg til å flytte inn allerede om ett års tid.

På idylliske Voksenkollen, på toppen av Oslo, bygger vi nå et helt spesielt boligprosjekt. 

– Vitigrend er midt i blinken for deg som ønsker å bo i naturskjønne omgivelser, men samtidig tett på̊ alt det hovedstaden tilbyr. Du kan spenne på deg skiene ved utgangsdøra, og Voksenkollen T-banestopp ligger kun 200 meter unna, sier prosjektlederassistent Inga Salvesvold. 

– Området gir i tillegg et trygt og godt oppvekstmiljø, som er helt perfekt for barnefamilier. 

Se leilighetene og rekkehusene i Vitigrend →

– Ski-in ski-out 

Vitigrend grenser til Nordmarka, Holmenkollen og Frognerseteren. Området er kjent for sine gode turløyper på både sommer- og vinterstid. Dessuten er Tryvann nærmeste nabo med en flott klatrepark og alpinanlegg. 

Her kan du enkelt benytte deg av alt marka har å by på. Det kommer en felles sykkel- og smørebod, og en tursti tar deg rett fra boligfeltet og ut i marka – enten med ski eller sko på beina. 

– Tomten ligger i tillegg perfekt vendt mot sørvest. Alle boligene har flotte uteområder og gode solforhold. 

 

Stue med peis og lenestol i hjørnet på stuen i rekkehus i Vitigrend.

 

En sjelden mulighet 

På grunn av de midlertidige byggeforbudet i småhusplanen, vil det bygges færre rekkehus og eneboliger i Oslo i årene som kommer, forklarer Salvesvold. Men det er fortsatt mulighet til å oppfylle småhusdrømmen i Vitigrend.  

Vitigrend består av rekkehus og leiligheter. Gjenstående rekkehus strekker seg over 140 kvadratmeter fordelt på tre plan med tre soverom, loftstue og privat takterrasse. 

De usolgte leilighetene ligger i all hovedsak i toppetasjen. Toppleilighetene er 140 kvadratmeter og har oppgradert standard. Disse har fin planløsning med adskilt stue og kjøkken, to bad, gjestetoalett, vaskerom og privat balkong på over 25 kvadratmeter.