Laster resultat

Salget er i gang

Vitigrend

Vitigrend sameie på Voksenkollen er et unikt prosjekt som grenser til Nordmarka og Holmenkollen. Her kan du bo i naturskjønne omgivelser rett ved marka, kun en T-banetur unna sentrum.

Illustrasjon av leilighetskomplekser i Vitigrend

1 av 15

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
15
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 13 377 370
Størrelse (P-rom)
125–134 m²
Planlagt innflytting
Fra 4. kvartal 2023
Eieform
Sameie

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Du kan enkelt bestille visningstid når det passer deg og dine under, eller ta kontakt med prosjektselger. Du kan alltid ha med følge, så du trenger kun å melde deg selv på visning.

Visningssenter:
Ullveien 12, 0790 Oslo. Se kart i Google

Byggingen er i gang

Vi har gleden av å fortelle at byggingen av trinn 1 og 2 er i gang på Vitigrend. Ved kjøp av bolig etter vedtatt byggestart betaler du 10 prosent av totalprisen med en gang.

Vitigrend har 15 ledige boliger

28 boliger er allerede solgt

Her kan du gjøre deg kjent med ledige boliger i dette boligprosjektet.

I salg nå

Salget er i gang Salgstrinnside for Vitigrend, salgstrinn 2.

Vitigrend, trinn 2

  • 15 fireromsleiligheter
  • Fra kr 13 377 370 til kr 15 557 370
  • Planlagt innflytting: Fra 4. kvartal 2023
  • Fastpris – ingen forkjøpsrett

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ullveien 12, 0790 Oslo. Se kart i Google

Fasaden til Vitigrend, sett fra lekeplass og treningsområde.

Livet på Vitigrend

På Voksenkollen kommer boligprosjektet Vitigrend med 20 rekkehus og 23 leiligheter, perfekt for deg som ønsker å bo rett ved marka og tett på byen. Her kan barna leke fritt i skog og mark, og du kan trekke deg litt nærmere naturen, men fortsatt ha sentrum en T-banetur unna.

Rekkehusene i Vitigrend kommer i to ulike versjoner: Den ene er på 120 kvadratmeter med tre soverom over to plan, og den andre er på 140 kvadratmeter med loftstue og tre soverom over tre plan. Rekkehusene får en åpen og fin planløsning med store og gode rom. Her får du enten egen carport med bod eller parkering i utvendig fellesgarasje.

Leilighetene varierer fra to- til fireromsleiligheter på 63 til 140 kvadratmeter. Alle leilighetene får romslige sørvestvendte balkong/markterrasse. På toppen av byggene blir det bygget en toppleilighet på 140 kvadratmeter. Uansett hvilken leilighet du velger får du egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Og du kan nyte en god standard med moderne og gode løsninger som gir det lille ekstra.

Bekymret for å ikke ha plass til besøk? Eller hvor du skal feire bursdag? Vitigrend byr på en gjesteleilighet som beboerne kan leie til familien og et felleslokale hvor du kan arrangere bursdager, juletrefest og annet gøy. Det kommer også en felles smørebod og sykkelvask i parkeringskjelleren under leilighetene.

Vitigrend grenser til Nordmarka, Frognerseteren og Holmenkollen, og Tryvann er den nærmeste naboen med flott alpinanlegg, Tryvann skiskole og fine turmuligheter. Her blir det et trygt og flott sted for barn å vokse opp med naturskjønne omgivelser og mange friluftstilbud. En av DNTs blåmerkede stier går igjennom boligfeltet og tar deg direkte ut i marka. Her kan du plukke blåbær og høre skogens ro. Du finner også flere barnehager innen gangavstand, og en liten biltur unna finner du butikker, barneskole og ungdomsskole. Og Voksenkollen T-banestasjon er kun 200 meter unna som tar deg rett til sentrum.

Bli med på videovisning av Vitigrend

Ta en titt på solforholdene

Ta en titt på solforholdene

I Vitigrend bor du i naturskjønne omgivelser på Voksenkollen. Her kan du se solforholdene gjennom hele året til ulike tidspunkt, slik at du vet akkurat hvor du kan nyte solen og naturen.

Se solforholdene her
Småhusdrømmen lever i Vitigrend

Småhusdrømmen lever i Vitigrend

En kort T-banetur unna Oslo sentrum, kan du oppfylle småhusdrømmen i Oslo. Byggingen er godt i gang, og du kan allerede flytte inn om ett års tid.

Oppdag mer om Vitigrend
Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Vitigrend

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!