Laster resultat

Oksenøya

Siste sjanse – kun én leilighet igjen! Oksenøya er vårt første BREEAM-NOR-sertifiserte nyboligprosjekt med karakteren «Very Good».

Bilde av Oksenøya boligområde på Fornebu, tett på vannet.

1 av 20

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Per Waalers vei 1, 1360 Fornebu. Se kart i Google

Bilde som viser mennesker som nyter utsikten over sjøen

Livet på Oksenøya

Oksenøya ligger solrikt og lunt til vest på Fornebu, og området grenser mot Holtekilen. Hva med å ta en spasertur langs kysten etter jobb, eller ta en tur på stranden for et forfriskende bad i sjøen og spise medbragt middag i solnedgangen?

Bebyggelsen består av leiligheter i ulike tun. Med 12 kilometer strandlinje, godt etablerte gang- og sykkelstier, splitter nye boliger og nærhet til byen, vil stadig flere flytte til Fornebu. På Oksenøya bor du tett på naturen, og dette gjenspeiles i de mange leke- og oppholdsarealene du kan bevege på.

Du har alt du måtte trenge like i nærheten: barnehage, skoler, Nansenparken, naturreservater, badestrender, butikker, restauranter, kjøpesenter, treningssenter, svømmehall og idrettsanlegg.

Siste sjanse – kun én leilighet igjen

Siste sjanse – kun én leilighet igjen

Du kan fortsatt sikre deg en flott og innflyttingsklar leilighet i Oksenøya 3 Sameie. Påkostet, treroms hjørneleilighet med to soverom og to bad. Lys fra tre sider og stor, privat terrasse og fast garasjeplass med heisadkomst.

Sjekk ut leiligheten

Kontakt oss for mer informasjon om Oksenøya

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!