Laster resultat

Salget er i gang

Haraldåsen, hus 3

I Haraldåsen, hus 3 kan du velge blant 13 tre- og fireromsleiligheter. Her kan du nyte livet i rolige og solrike omgivelser nær Fredrikstad sentrum.

1 av 24

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
2
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 4 239 347
Kjøpsmodeller
Bostart, Boligbytte
Størrelse (P-rom)
75 m²
Planlagt innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Du kan enkelt bestille visningstid når det passer deg og dine under, eller ta kontakt med prosjektselger. Du kan alltid ha med følge, så du trenger kun å melde deg selv på visning.

Visningsleilighet:
Pettersandlia 2, 1614 Fredrikstad. Se kart i Google

Ledige leiligheter
1013 Leilighet 3 75 m² 75 m² kr 4 239 347 1 kr 3 816 747 1 innendørs plass. Elbil lader kan kjøpes
2013 Leilighet 3 75 m² 75 m² kr 4 539 347 2 kr 4 086 747 1 innendørs plass. Elbil lader kan kjøpes

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Pettersand 2, 1614 Fredrikstad. Se kart i Google

Illustrasjon av åpen stue- og kjøkkenløsning i moderne leilighet i Haraldåsen, hus 3.

Om Haraldåsen, hus 3

Hus 3 er det siste bygget i Haraldåsen borettslag. I dette salgstrinnet kan du velge blant 13 nye og moderne leiligheter, som varierer i størrelse fra 71 til 95 kvadratmeter. Leilighetene i Haraldåsen leveres med åpne, lyse rom og god standard. Alle boligene får balkong av ulik størrelse, og toppleiligheten får en romslig takterrasse med utsikt over byen og elva.

Boligene vi bygger i Haraldåsen for en skjermet beliggenhet høyt i terrenget, perfekt for deg som ønsker å nyte livet i rolige og solrike omgivelser nær Fredrikstad sentrum. Fra blokka er det gangavstand til bussholdeplassen som tar deg til Fredrikstad sentrum på bare ni minutter.

I området finner du dagligvarebutikker, apotek og flere servicetilbud. Det er kort vei til barnehager, barneskoler og idrettsanlegg, og Fredrikstadmarka har flere turstier som passer for både store og små. Fra Pettersand tar det ikke lang tid til Seutelva, som kan ta deg enten til sjøs eller på spennende oppdagerferd nedover mot Råde. Her kan du utforske et rike dyre- og fugleliv med spennende smale og grønne partier.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Haraldåsen, hus 3

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!