Laster resultat

Utsolgt

Kvartal 1 – Nestunet

I Kvartal 1 – Nestunet i Lillestrøm kan du nyte det gode liv alene eller sammen med naboer og venner.

Illustrasjon av balkong og bakgård i Kvarteret.

Takterrassen i hus D er et perfekt samlingspunkt, hvor man kan nyte den flotte panoramautsikten. Her kan man nyte varme sommerdager til de blir til sene sommerkvelder.

1 av 16

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Ikke avklart
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

I salg nå

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Nesgata 19, 2004 Lillestrøm. Se kart i Google

Bilde av grønt fellesareale med lekeplass og boligblokker

Livet i Kvartal 1 – Nestunet

Kvartal 1 – Nestunet er det første byggetrinnet i Kvarteret i Lillestrøm. De 206 leilighetene i dette kvartalet er borettslagsleiligheter. Fellesarealene utendørs er det fine gårdsrommet mellom de fire husene og en solfylt felles takterrasse i Hus D. Her kan du nyte det gode liv alene eller sammen med naboer og venner – og veien er heller ikke lang til turområder og aktiviteter.

Kvarteret blir det nye nabolaget i Lillestrøm med cirka 1000 leiligheter. Høsten 2020 startet vi byggingen og i 2022 flyttet de første kjøperne inn. Fra Kvarteret er det kort vei kollektivtransport og alt som skjer i kulturbyen Lillestrøm: Konserter, teater, restaurantliv og Byfesten. I Kvartal 3 på Kvarteret vil det bli etablert en større barnehage og noe næringsvirksomhet.

Lillestrøm ligger tett inn mot Nitelva, og har et moderne og kompakt sentrum. Småhussjarmen er i behold, og Kvarteret blir en forlengelse av villabebyggelsen. Du får et grønt nabolag i akkurat passe avstand fra et summende sentrum og samtidig nær de gode opplevelsene langs elva.

I Kvarteret får du en fin kombinasjon av naturskjønne omgivelser og et pulserende byliv – i umiddelbar nærhet til alt Lillestrøm kan tilby: Shopping, kunst, kultur, uteliv, sport og fritidsmuligheter. Åråsen er hjem for LSK, men internasjonale toppklubber som Barcelona kjemper også på gresset her.

Det beste fra to verdener

Det beste fra to verdener

Rolig og grønt, men samtidig sentralt og urbant. Boligprosjektet Kvarteret i Lillestrøm blir så frodig og grønt at du har lyst til å være masse ute.

Les mer om prosjektet
Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.