Foto av parsellhagen i Kvarteret i Lillestrøm.

Townhouse-idyll i Lillestrøm

Ønsker du et romslig hjem med grønne utearealer og storbyfølelse? Da kan en townhouse-leilighet bli ditt nye drømmehjem.

En kjapp gåtur fra togstasjonen i Lillestrøm bygger OBOS det nye nabolaget Kvarteret. Her reises det fem boligkvartaler som skal omkranses av store torg og grøntarealer.

Nabolaget blir blomstrende, trygt og nærmest bilfritt. Varierte boligtyper og uteområder skal bidra til å skape liv mellom husene.

– Så er vi litt ekstra stolte av å kunne tilby townhouse-leiligheter i Parsellen, som er helt perfekte for familier som liker å bo urbant og moderne, men samtidig trenger et hjem som fungerer for hele familiens behov, sier prosjektselger Mariell Veinan.

Se leilighetene i boligprosjektet Parsellen her

Rekkehus-følelsen

– Townhouse-leilighetene er leiligheter over to plan, men hvor du får mange rekkehuskvaliteter selv om du bor i en boligblokk. Leilighetene har to baderom og familievennlig planløsning, forklarer prosjektselger Linn Helsten.

 

Illustrasjon av Townhouse-leilighet i Kvarteret kvartal 2.

 

Du får et eget inngangsparti med forhage på bakkeplan, og en markterrasse med en hageflekk vendt inn mot et rolig og barnevennlig gårdsrom.

– I bakgården vil det være grønt og bilfritt. Trenger du parkeringsplass kan du kjøpe plass i det oppvarmede garasjeanlegget under bakken, sier Veinan.

Hun tror boligene vil passe for flere kundegrupper.

– Vi ser for oss at den typiske kjøperen av en townhouse-leilighet er en barnefamilie, men det kan også være unge par, eller voksne par som drømmer om å bo i noe annet enn en standard to- eller treromsleilighet.

– Eller kanskje et voksent par som flytter fra en enebolig?

 

Soverom med balkongdører i townhouse i Kvartal 2 i Kvarteret.

 

Alt du trenger

Som prosjektselgere har både Helsten og Veinan brukt mye tid i området, og de kan melde om et yrende byliv i kort gangavstand til Kvarteret.

Lillestrøm er blitt både en kulturby og et kulinarisk skattekammer med et rikt og variert utvalg av restauranter. Ved togstasjonen huser Nitja senter for samtidskunst flere spennende internasjonale utstillinger. Dessuten er det flere naturperler i nærheten.

– Her har du alt du trenger, både skoler og barnehager. Det skal også bygges en barnehage i Kvarteret på sikt, sier Veinan.