Velkommen til Kvarteret

Kvarteret i Lillestrøm kommune – det nye nabolaget der tilbud og opplevelser ikke er mer enn et kvarter unna. Livet er enklere med kort vei til det du trenger.

Nabolaget

Kvarteret vil bestå av fem kvartaler knyttet sammen med store torg- og grøntarealer. Det blir lagt stor vekt på å skape et nærmest bilfritt nabolag, med varierte boligtyper og uteområder som bidrar til liv mellom husene.

Illustrasjon av fasadene til hus G og H med grønt uterom i Parsellen.

I Kvarteret finner du leiligheter i alle størrelser. Her er det muligheter for sosiale sammenkomster, lek og moro for alle aldersgrupper.​ Illustrasjonsbilde, avvik vil forekomme.

1 av 15

Blått emblem for visningshelg

Velkommen til visningshelg

Helgen 23.–24. september utvider vi åpningstidene og ønsker deg velkommen til visning av boligprosjektene våre over hele landet. Finn mer informasjon og se visningstider på hvert enkelt boligprosjekt, eller ta kontakt med prosjektselgerne våre.

  Nærområdet

  1. Illustrasjon av en elsykkel som lader på en OBOS-ladestasjon

   Transport

   Bare 15 minutters gange fra Kvarteret ligger Lillestrøm Stasjon, og med toget tar det kun 10 minutter inn til Oslo sentrum og Gardermoen.

  2. Illustrasjon av et nabolag med kafé, kjøpesenter, lekeplass og fotballbane.

   Barnehager og skole

   Du finner både barneskoler og ungdomsskoler i nærheten av Kvarteret, blant annet Vigernes barneskole, Volla barneskole og Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes også et godt utvalg av barnehager.

  3. Illustrasjon av en staselig bygning ved siden av en murbygning

   Butikker

   Bare en kort gåtur unna Kvarteret ligger Lillestrøm Torv, hvor du finner flere spisesteder, dagligvarebutikker, sportsbutikker og klesbutikker. Med bil er det heller ikke langt til Strømmen Storsenter, med sine nærmere 200 butikker å velge mellom.

  4. Illustrasjon av operaen i Oslo

   Kultur

   På Lillestrøm Kultursenter er det konserter, musikaler og forestillinger året rundt. Lillestrøm huser blant annet NITJA, et nyåpnet galleri for samtidskunst. Odeon kino er heller ikke langt unna, der kan du få de store filmopplevelser servert.

  5. Illustrasjon av en togstasjon og et tog

   Tilbud

   Fra Kvarteret er det kort avstand til flere treningssentre. Lillestrøm har også en egen treningspark. Der finner du et godt utvalg av treningsapparater og kan trene ute i frisk luft. Litt forbi Lillestrøm Torv finner du Volla folkebad. Lillestrøm huser også Nebbursvollen Friluftsbad, et badeanlegg med tre bassenger, perfekt for familier.

  6. Illustrasjon av en kvinne foran en humpete vei og en snødekt fjelltopp i horisonten.

   Friområder

   Lillestrøm er en by for alle, også firbeinte. På hundejordet i Lillestrøm kan både fire- og tobeinte løpe fritt. Kun 10 minutter unna Kvarteret finner du Sørumsparken, en av de eldste parkene i Lillestrøm kommune.

    

  Kart over Kvarteret

  Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

  I salg

  Nå er de første to salgstrinnene i Kvarteret, Nestunet og Parsellen, i salg. Her får du en god balanse mellom byliv og naturskjønne omgivelser, og nyte av alt Lillestrøm har å tilby.

  Illustrasjon fasade Kvartal 1

  Nestunet

  Kvartal 1 – Nestunet i Lillestrøm kan du velge blant 206 leiligheter – de fleste innflyttingsklare – i hus A, B, C og D.  Her kan du nyte det gode liv alene eller sammen med naboer og venner.

  Livet i Kvarteret

  Hva skjer nå?

  Kvarteret er stadig under utvikling, og det er mange spennende ting som skjer.

  Dyrk grønnsaker og naboskap

  Dyrk grønnsaker og naboskap

  Mellom blokker og byggeplass skal Kvarteret samdyrkelag slå rot. Her kan både nåværende og fremtidige boligkjøpere være med å dyrke sine egne grønnsaker.

  Les mer og bli med å dyrke

  Utvikling av Kvarteret

  Nå bygger vi Kvarteret

  Nå bygger vi Kvarteret

  Et stort byggeprosjekt som Kvarteret involverer mange mennesker. Vi opptatt av å ta hensyn til både deg som skal flytte inn og du som bor i nabolaget. Følg med når Kvarteret bygges.

  Les om byggingen av Kvarteret

  Meld interesse

  Meld interesse for Kvarteret Gjennomført Ikke utfylt

  Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut dette skjemaet og meld interesse her- å sørger vi for at du får med del alle viktige nyheter og frister.

  (+47)
  Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
  Vilkår