Tine Henriette Daler og sønnen William på kjøkkenet til Tines mor.

Gleder seg til å bo MIDT i Lørenskog

Etter mange år på boligjakt fant Tine Henriette Daler (33) og sønnen William (8) endelig leiligheten de lette etter. Med OBOS Bostart ble boligdrømmen oppfylt i MIDT i Lørenskog.

– Det er sentralt, barnevennlig og vi får alt vi trenger utenfor døren. Vi gleder oss stort til å flytte inn, sier Tine Henriette Daler.

Sammen med sønnen William skal hun flytte inn i en splitter ny treromsleilighet i boligprosjektet MIDT, sentralt i Lørenskog.

For William på åtte år tror Tine at det vil bli ekstra fint å ha flere aktiviteter i nærheten. Det planlegges parker og grøntarealer i området, og på Triaden Storsenter, som ligger rett ved, kommer det et nytt trampoline- og aktivitetssenter på hele 2800 kvadratmeter.

Selv gleder hun seg til å få butikker og kaféer som nærmeste nabo, og samtidig ha skogen i umiddelbar nærheten.

 

Tine Henriette Daler og sønnen William tegner i en bok i stuen.

 

Hjelp i et vanskelig boligmarked

Som alenemor og lærerstudent har det vært vanskelig å komme inn på boligmarkedet, forteller Tine.

Sammen med sønnen William har hun de siste syv årene bodd hjemme hos moren på Vardeåsen ved Skedsmokorset. Med OBOS Bostart fikk hun mulighet til å kjøpe bolig til lavere markedspris. Derfor kan hun og sønnen snart kalle seg lørenskauinger.

– Endelig får vi vår egne leilighet. Det virker også som at det er mye som skjer i Lørenskog for tiden, så det blir veldig spennende, forteller Tine.

Dette er OBOS Bostart

  1. illustrasjon av et nøkkelknippe

    Med OBOS Bostart kjøper du boligen til en lavere pris enn ordinær markedspris. Du eier likevel hele boligen.

  2. Illustrasjon av et kakediagram

    I bytte har OBOS rett til å kjøpe tilbake boligen hvis du skal selge – og salgsomkostningene betaler du til OBOS.

  3. Illustrasjon av mange gullmynter stablet oppå hverandre

    Er det en prisøkning i boligmarkedet er det du som får overskuddet.

Alt man trenger utenfor døren

Deres nye hjem er en av 295 nye leiligheter i boligprosjektet MIDT på Skårersletta. Her vil den lille familien bo i frodige omgivelser midt i Lørenskogs nye sentrum, med kort vei til butikker, skoler og barnehager.

For Tine som til daglig jobber på en barneskole i Lørenskog ved siden av studiene var det et stort pluss å kunne kjøpe leilighet nær jobb. 

– Men det viktigste for oss var å få to soverom. Og at ikke kjøkkenet tar opp hele stua, sier hun.

Tine er svært fornøyd med romløsningen i leiligheten, og at det følger med parkeringsplass for el-bilen. I tillegg disponerer borettslaget en felles takterrasse og et ekstra rom, som kan lånes om man skal arrangere bursdagsselskap eller får gjester på overnattingsbesøk.

 

Illustrasjon av fasaden til bygg B sett fra gårdsrom i MIDT i Lørenskog.

 

Det å kunne flytte inn i noe helt nytt var nok en bonus, ifølge Tine, som har benyttet seg av de ulike tilvalgsmulighetene som kommer med leiligheten. Hun har blant annet valgt å gå for messing på bad og kjøkkeninnredningen, i stedet for sølv som var standard.

– I tillegg elsker jeg at leiligheten ligger i første etasje. Med både hund og barn er det veldig praktisk med egen uteplass, sier Tine. 

Illustrajon av en dame som sykler forbi et boligkompleks med røyk ut av pipa.

Se leilighetene i MIDT

MIDT vil bestå av totalt 295 leiligheter med en fin og sentral beliggenhet. Her vil du bo i midt i Lørenskogs nye sentrum med kort vei til alt. Kanskje du finner en leilighet med OBOS Bostart?