På innsiden av MIDT

Bli med prosjektselger Marius på innsiden av boligprosjektet MIDT i Lørenskog – et samarbeid mellom OBOS og AF Eiendom. Gjennom fire episoder blir du bedre kjent med prosjektet, boligene og området.

1

Episode 1

I første episode møter Marius prosjektleder Tormod i AF Eiendom, som forteller om utviklingen av prosjektet, og Luke fra Arcasa Arkitekter som har tegnet boligprosjektet. 

2

Episode 2

I andre episode forteller arkitekturhistoriker i OBOS, Anne-Kristine, om utfordringen med befolkningsstrømmen til Oslo og tidligere Akershus, og om OBOS' historie på Lørenskog. BREEAM-ansvarlig i AF Eiendom, Anastasia, gir deg et innblikk i hvordan MIDT vil bygges på en mer miljøvennlig måte.

3

Episode 3

I denne episoden er Marius på Skårersletta for å fortelle mer om kommunen sine planer for det nye sentrumsområdet i Lørenskog. Du får også høre mer om bygulvet i boligprosjektet fra prosjektlederassistent Christoffer i AF Eiendom.

4

Episode 4

I fjerde og siste episode treffer du Gro, ansvarlig for tilvalg i AF Eiendom, som forklarer hvilke muligheter du har for endring av boligene i MIDT og tilvalgsprosessen.