Velkommen til Hinna Park

I Stavanger fortsetter Hinna Park å vokse som en av de mest spennende bydelene i regionen. Her bor du nær sjø og fjell – og alt du trenger i hverdagen.

Nabolaget

I Hinna Park skal vi bygge cirka 1500 nye hjem, i samarbeid med Stavanger Utvikling, Entra og Camar Eiendom. Her kommer det alt fra små leiligheter for førstegangsetablerere, store familieleiligheter over to plan og boliger for deg som ønsker noe eget – et hjem for alle. Boligene får en fantastisk beliggenhet langs fjorden, med flotte turdrag, og fjell rett utenfor døra.

Illustrasjon av området til boligprosjektet Odden i Hinna Park ved fjorden.

1 av 7

Nærområdet

 1. Illustrasjon av en OBOS-bysykkel, et solcellepanel og en sol

  Transport

  Hinna Park blir et knutepunkt for tog og buss – det kommer en egen bussvei gjennom området. Ved inngangen til nabolaget blir bilveien delvis lagt under bakken med flotte grøntområder over.

 2. Illustrasjon av et nabolag med kafé, kjøpesenter, lekeplass og fotballbane.

  Barnehager og skoler

  Det tar kun ti minutter å gå til flere barnehager i området. Du finner også barneskole, ungdomsskole og videregående skole i bydelen innen gåavstand.

 3. Illustrasjon av bygninger og folk som går tur foran dem

  Butikker

  I nærheten finner du kjøpesenteret Stadionparken med matbutikk, apotek, vinmonopol og diverse interiør- og klesbutikker.

 4. Illustrasjon av operaen i Oslo

  Kultur

  Kun tre minutter unna Hinna Park ligger SR-bank arena, hjemmebanen til fotballaget Viking. Stavanger Konserthus og Stavanger domkirke er kun en kort biltur unna. Det er også et godt utvalg av museer med Stavanger museum, Stavanger Kunstmuseum og Norsk Oljemuseum i byen.

 5. Illustrasjon av en togstasjon og et tog

  Tilbud

  I umiddelbar nærhet ligger det fysioterapi, lege- og tannlegesenter. Og på Stadionparken er det flere spisesteder, frisør og treningssenter.

 6. Illustrasjon av Prekestolen med blå himmel og sol

  Friområder

  I Hinna Park utvikles det en sydvendt park som blir en trivelig møteplass for hele området. Rett utenfor døra finner du både fjord og fjell – og en badebrygge som stikker ut i fjorden. Det er også planlagt badestrand.

Kart over Hinna Park

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

I salg

I Hinna Park bor du i en levende bydel med nærhet til sjøen, kollektivtransport og alt du trenger i hverdagen.

Rund illustrasjon av boligprosjektet Odden.

Odden

Odden består av de første 190 boligene som skal bygges i Hinna Park. Her kan du velge blant alt fra mindre leiligheter til toetasjes leiligheter. Bygningene har ulik høyde – fra tre-fire etasjer og helt opp til 13 etasjer.

Bli bedre kjent

Hva skjer nå?

Hinna Park er stadig under utvikling, og det er mange spennende ting som skjer.

Aker får nytt hovedkontor

Aker får nytt hovedkontor

Det nye hovedkontoret ved det skjeve tårnet skal huse 3000 ansatte. På bakkeplan blir det et nytt restaurantkonsept – åpen for alle.

Les mer om planene

Meld interesse

Meld interesse for Hinna Park Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår