Hopp til innhold

Odden

Boligkjøpsmodeller

DeleieBostart
I salg – ingen forkjøpsrett

På Odden i Hinna Park kommer det cirka 190 boliger. Her bor du i en levende bydel med nærhet til sjøen, kollektivtransport og alt du trenger i hverdagen.

Prosjektdetaljer

  • Laberget 22, 4020 Stavanger
  • Planlagt innflytting fra 1. kvartal 2026

  • 33 ledige boliger
  • Størrelse fra 55 m2 – 246 m2
  • Totalpris fra kr 4 217 493
  • Borettslag

Visning

  • Søndag 3. mars kl. 13:00-14:00
  • Tirsdag 5. mars kl. 11:00-13:00

Visningssenter:

Laberget 22, 4020 StavangerSe kart i Google
Gå til visningspåmelding

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Odden

Laster inn

Livet på Odden

Odden består av de første 190 boligene vi skal bygge i Hinna Park – her kan du velge blant alt fra mindre leiligheter til toetasjes leiligheter. Totalt vil Hinna Park i Stavanger bestå av 1500 nye leiligheter og rekkehus, som skal bygges i samarbeid med Stavanger Utvikling, Entra og Camar Eiendom.

Odden ligger sentralt mellom Stavanger og Sandnes, med kort vei til Forus. Her kan du bo rett ved sjøen og i umiddelbar nærhet til gode kollektivforbindelser, både buss og tog. I området finner du alt du trenger i hverdagen: matbutikker, kjøpesenter, idrettsanlegg, arbeidsplasser og spisesteder. Det ligger også skoler og barnehager i nærheten, og det er flotte tur- og sykkelmuligheter rett utenfor døren.

Området er i stor utvikling og vil bli en levende bydel ved fjorden. Nabolaget skal få et lite torg, en kai, en skog med tilknytning til sjøen og en promenade langs fjorden. I tillegg vil det komme lekeplass, badetrapper og en liten sandstrand.

Kortere vei til ny leilighet på Odden

I Stavanger fortsetter Hinna Park å vokse fram som en av de mest spennende bydelene i regionen – med boligprosjektet Odden i spissen. Nå kan du sikre deg en leilighet med OBOS Deleie eller Bostart.

Illustrasjon av en stue i boligprosjektet Odden med flott utsikt mot fjorden.
Illustrasjon av en takterrasse i Odden i Hinna Park med utemøbler på dagtid.

En utsikt de fleste drømmer om

Et lunt og grønt nabolag med fjord og fjell som nabo – og ikke minst, med vakker sjøutsikt. Den nye bydelen i Stavanger vokser fram og først ut er Odden.

Er dette Stavangers mest spennende bydel?

Nå skal siste brikke på plass i Hinna Park, og den urbane bydelen med den fantastiske beliggenheten skal bli komplett.

Illustrasjon av området til boligprosjektet Odden i Hinna Park ved fjorden.

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Hilde Marie Jensen

Hilde Marie Jensen

prosjektselger/eiendomsmegler90 77 89 11Epost