Hopp til innhold

Odden

Kjøpsalternativer

DeleieBostart
I salg – ingen forkjøpsrett

På Odden i Hinna Park kommer det cirka 190 boliger. Her bor du i en levende bydel med nærhet til sjøen, kollektivtransport og alt du trenger i hverdagen.

Du kan velge mellom alt fra mindre leiligheter til toetasjes leiligheter. Nabolaget skal få et lite torg, en kai, en skog med tilknytning til sjøen og en promenade langs fjorden. I tillegg vil det komme lekeplass, badetrapper og en liten sandstrand.

Prosjektdetaljer

Adresse
Laberget 22, 4020 Stavanger
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2026
Ledige boliger
31
Størrelse
Fra 55 m2 – 246 m2
Ordinærpris
Fra 4 217 493 kr
Eieform
Borettslag

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Laberget 22, 4020 StavangerSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Odden

Odden ligger sentralt mellom Stavanger og Sandnes, med kort vei til Forus. Her kan du bo rett ved sjøen og i umiddelbar nærhet til gode kollektivforbindelser, både buss og tog. I området finner du alt du trenger i hverdagen: matbutikker, kjøpesenter, idrettsanlegg, arbeidsplasser og spisesteder. Det ligger også skoler og barnehager i nærheten, og det er flotte tur- og sykkelmuligheter rett utenfor døra.

Laster inn

Kortere vei til ny leilighet på Odden

I Stavanger fortsetter Hinna Park å vokse fram som en av de mest spennende bydelene i regionen – med boligprosjektet Odden i spissen. Nå kan du sikre deg en leilighet med OBOS Deleie eller Bostart.

Illustrasjon av en stue i boligprosjektet Odden med flott utsikt mot fjorden.
Illustrasjon av en takterrasse i Odden i Hinna Park med utemøbler på dagtid.

En utsikt de fleste drømmer om

Et lunt og grønt nabolag med fjord og fjell som nabo – og ikke minst, med vakker sjøutsikt. Den nye bydelen i Stavanger vokser fram og først ut er Odden.

Er dette Stavangers mest spennende bydel?

Nå skal siste brikke på plass i Hinna Park, et samarbeidsprosjekt mellom OBOS, Stavanger Utvikling, Entra og Camar Eiendom, og den urbane bydelen med den fantastiske beliggenheten skal bli komplett.

Illustrasjon av området til boligprosjektet Odden i Hinna Park ved fjorden.

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Hilde Marie Jensen

Hilde Marie Jensen

prosjektselger/eiendomsmegler907 78 911E-post