Illustrasjon av området til boligprosjektet Odden i Hinna Park ved fjorden.

En utsikt de fleste drømmer om

Et grønt nabolag med fjord og fjell som nabo – og ikke minst, med vakker sjøutsikt. Den nye bydelen i Stavanger vokser fram og du kan sikre deg drømmeboligen allerede nå.

– Jeg kan ikke tenke meg et mer attraktivt boligprosjekt her i Stavanger, sier Espen Ekeland.

Ekeland er prosjektsjef i OBOS Rogaland, som nå skriver neste kapittel i sagaen om Hinna Park med boligprosjektet Odden.

Det tidligere industriområdet mellom Stavanger og Sandnes blir til en helt ny bydel. I løpet av de neste årene skal det bygges 1500 hjem i Hinna Park – et samarbeid mellom OBOS, Stavanger Utvikling, Entra og Camar Eiendom. Bydelen vil bli et knutepunkt med skoler, barnehager, butikker og godt tilbud med kollektivtransport.

Mange bor her allerede, og har blant annet kjøpesenteret Stadionparken, pub, flere spisesteder og treningssentre i umiddelbar nærhet.

Og nå er kronjuvelen i den nye bydelen i salg: Odden med 190 leiligheter.

Salget er i gang

  1. Illustrasjon av en blokk med et tre og en benk.

    Odden skal bestå av totalt 190 boliger – alt fra små leiligheter til store leiligheter over to plan. Her får du et grønt nabolag med sjøen tett på, flotte turområder, og fjord og fjell rett utenfor døra.

  2. Illustrasjon av en grønn dør med nøkkel.

    Boligene selges til fastpris – alle kan kjøpe, men OBOS-medlemmer har forkjøpsrett og velger bolig først. 

  3. Illustrasjon i grønt av medlemsbevis.

    Ikke OBOS-medlem ennå? Som medlem får du forkjøpsrett på boligene på Odden, og med kun én times ansiennitet kan du kapre drømmeboligen før alle andre.

Gandsfjorden rett utenfor inngangsdøra

For veldig mange er det en drøm å bo i sjøkanten. Kjenne den salte sjøluften, høre bølgenes evige skvulping, la blikket gli og tankene vandre. Det gir en egen ro å bo ved sjøen, og vakker utsikt blir man aldri lei.

– Sjøen trumfer alt! Siden dette ligger på en odde, får du tilgang til sjø på tre sider, sier Ekeland.

Odden har nærhet til absolutt alt. Til natur og turområder. Til servicetilbud, arbeidsplasser og kollektivtransport. Til Sandnes, Stavanger og Stavanger lufthavn.

 

Illustrasjon av takterrasse i bygg A i Odden på dagtid.

 

– Det er kort vei til det nye sykehuset, universitetet og arbeidsplassene på Forus. Det tar åtte minutter med tog til Stavanger, og sju minutter til Sandnes sentrum. Området er i vekst. Blant annet satser Aker videre i Hinna Park med sitt kommende hovedkontor, sier Hilde Marie Jensen, prosjektselger i OBOS Rogaland.

Sprekinger vil sette pris på sykkelveien som går langs sjøen og helt inn til sentrum av Stavanger. Den som liker bedre å se andre svette, har kort vei å rusle til SR-Bank Arena, Vikings hjemmebane.

Også et lite stykke oljehistorie er på plass: Skråtårnet, et vernet minnesmerke over oljebyen og norsk innovasjon, er en integrert del av Odden.

– Arkitekturen er tilpasset Skråtårnet, slik at det ikoniske landemerket får skinne, sier Jensen.

Meld interesse for Odden

 

Illustrasjon av en stue i boligprosjektet Odden med flott utsikt mot fjorden.


– Kan velge og vrake

For å gi arkitekturen liv og dynamikk, får de ulike bygningene ulik høyde – fra tre-fire etasjer og helt opp til 13 etasjer. Odden er tegnet av Brandsberg-Dahls Arkitekter.

– Vi har mindre leiligheter, større leiligheter – og toetasjes leiligheter. Her kan folk velge og vrake. Det er et område som det blir godt å leve i, sier Ekeland.