Uteområdene mellom husene i Kvartal 2 i Kvarteret.

Et nabolag for alle

Kvarteret er et nabolag der det er lett å trives og slå rot – rolig og tilbaketrukket, men likevel praktisk og sentralt.

Det er et mangfoldig bomiljø som tar form i Kvarteret i Lillestrøm. Dette blir et sted for den sosiale, den sjenerte, den unge og den gamle.

– Her kan alle slags mennesker trives, sier Sindre Fredsvik, prosjektleder i OBOS. 

– Alt fra førstegangskjøperen, single og småbarnsfamilien til eldre par som flytter fra enebolig til et nytt og mer praktisk hjem. Kvarteret kan tilby noe for alle, sier han. 

 

Bilde av en jente som smiler og spiser ferske bringebær på et kjøkken

 

Kvarteret er et helt nytt nabolag med åpne og grønne fellesarealer. Det kommer en egen park som er tilgjengelig for alle, i tillegg til et felles torg med hyggelige sitteplasser. Nabolaget vil være skjermet for biltrafikk, så her er det rolig og trygt å ferdes for store og små. 

Det kommer en ny barnehage i tilknytning til Kvarteret. Du vil også ha kort vei til barne- og ungdomsskolen, i tillegg til at det er flere organiserte idretts- og kulturtilbud i nærmiljøet.

Flytt rett inn 

Det er noe eget med å flytte inn i et helt nytt hjem uten å tenke på oppussing i mange år framover. Her har du alt du trenger fra dag én. 

– Dette blir flotte, moderne boliger i et rolig boligområde i nærheten av Lillestrøm sentrum, sier Fredsvik. 

 

Stue med utgang til terrasse i ettromsleilighet i Kvartal 2 i Kvarteret.

 

– Her kommer det varierte boliger, alt fra townhouse-leiligheter, til praktiske ettromsleiligheter og toppleiligheter med fire soverom. Her finner du det du er ute etter. 

Kvarteret ligger i et rolig område, men likevel så sentralt at du har kort vei til alt. Enten du pendler til jobben i Oslo, er avhengig av å levere barna i barnehagen eller du ønsker å bo i nærheten av fasilitetene i sentrum. Samtidig får du gangavstand til naturskjønne omgivelser, så her får du det beste av to verdener.

Det blir felles takterrasser, store gårdsrom og fellestorg, med mange steder å oppholde seg ute, sier Fredsvik. 

 

Bilde av en ung mann som vanner planter i en leilighet

 

Et godt kollektivtilbud 

Kvarteret skal bli et nabolag som tar hensyn til miljøet, og Parsellen har ambisjoner om BREEAM Very Good sertifisering. BREEAM er et verktøy for å miljøsertifisere boliger og andre bygninger, og brukes i flere land i Europa.

Du får kort vei til nærmeste bussholdeplass, og togstasjonen tar deg til Oslo S på kun 15 minutter. Tar du toget i motsatt retning er du på Oslo Lufthavn på kun 12 minutter. Det er også fine sykkelveier i nærmiljøet.