OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjonsfoto av et ungt par på en balkong.

Tre veier til boligdrømmen

OBOS gjør veien til boligdrømmen litt kortere – uansett hvor du er i livet. I utvalgte nyboligprosjekter tilbyr vi nå tre boligkjøpsmodeller: OBOS Bostart, OBOS Deleie og OBOS Boligbytte.

OBOS Bostart

Med OBOS Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn ordinær markedspris. Du eier fortsatt boligen, den eneste forskjellen er at den dagen du ønsker å selge, har OBOS retten til å kjøpe boligen tilbake til prisen du betalte for den, justert etter endring i boligprisindeksen til Eiendom Norge. Den prosentvise verdiøkningen boligen eventuelt får fra du kjøper til du selger, får du.

OBOS Deleie

Kjøper du bolig med OBOS Deleie starter du med å eie minst halvparten av boligen selv. Og senere, hvis det passer for både deg og lommeboka, kan du øke din eierandel. Du trenger ikke å øke eierandelen din, men du har mulighet til å gjøre dette én gang i året, inntil du eier hele boligen selv.

OBOS Boligbytte

Når du kjøper ny bolig i et av prosjektene som tilbyr OBOS Boligbytte, kan vi tilby oss å kjøpe din gamle bolig til markedspris, i bytte med den boligen du har valgt deg ut. Din gamle bolig må ha vesentlig lavere verdi enn din nye OBOS-bolig, og må ligge i et sentralt område. Når du kjøper bolig med OBOS Boligbytte vet du med sikkerhet at din nåværende bolig blir solgt – og hvor mye du får for den.