Hopp til innhold

OBOS Innovasjon

Vi stiller spørsmål ved det etablerte. Vi tør å satse. Hos oss er det greit å feile og å ta en kalkulert risiko. Å dyrke nye ideer gjør at vi er i stand til å levere det neste nye produktet og den neste nye tjenesten kundene våre vil ha.

Foto av Obos-ansatt på byggeplassen til Obos living lab.

OBOS Living Lab

OBOS Living Lab er et levende laboratorium på Vollebekk i Oslo. Her utforsker vi framtidens boliger med utgangspunkt i de som bor der.

Bli bedre kjent med OBOS Living Lab

Noen av våre innovasjonsprosjekter

Boligsalg på nye måter

Da OBOS utforsket ny teknologi, ble resultatet verdens første prototype for kjøp og salg av aksjeboliger - basert på blokkjedeteknologi.

OBOS investerer

... i ting vi tror på. Vi tror på at solenergiselskapet Otovo skal bli best på solceller og kortreist strøm i Norge. Vi tror på at gründerselskapet Catenda vil utvikle en digital standard for hele byggenæringen. Vi investerer fordi vi tror at disse selskapene er med på å forandre verden - til det beste for deg og meg!

OBOS Oppstart

Construction City – en arena for innovasjon og kunnskapsformidling

Sammen med AF Gruppen skal vi skape en internasjonalt banebrytende samhandlingsarena med verdens mest spennende arbeidsplasser innenfor vår sektor. Her skal vi løfte innovasjons- og konkurransekraften til en hel bransje.

Mer om Construction City