Hopp til innhold

Mange velger OBOS-banken som sin nye dagligbank

De siste ukene har vi ønsket mange nye kunder velkommen til OBOS-banken. Fra kundesenteret vårt meldes det om en økning i henvendelser fra kunder som vil bruke banken som sin nye dagligbank.

Kundebehandler Rikke Tiller

– Vi er glad for at mange vurderer OBOS-banken som et godt alternativ. Noe av det kundene våre er mest fornøyd med er en nettbank som er enkel i bruk, gratis bankkort og rente på lønnskonto, sier bankens administrerende direktør Øistein Gamst Sandlie.

– Vi er en digital bank med gode betingelser på lån og sparing, og scorer som en av landets beste dagligbanker ifølge Finansportalens dagligbanksjekk. Vi skal gjøre alt vi kan for å gi nye kunder et godt hjem i OBOS-banken, forsikrer Øistein.

Rente på lønnskonto

– Det er enkelt å bli kunde hos oss og du trenger ikke flytte alt med én gang, forteller Rikke Tiller, en av bankens kundebehandlere.

– Når du har registrert deg som kunde med BankID opprettes din første brukskonto i nettbanken. Du kan så opprette flere kontoer du har behov for og bestille bankkort. Som OBOS-medlem slipper du årsgebyr på bankkortene dine fra oss, sier Rikke, og fortsetter:

– Deretter bør du flytte lønnskonto til oss. Alt du trenger å gjøre, er å sende det nye kontonummeret ditt til arbeidsgiveren din. Hos oss får nemlig alle OBOS-medlemmer 1,50 % rente fra første krone på brukskontoen sin.

Enkel flytting av betalingsavtaler

Hun forteller videre at betalingsavtaler fra AvtaleGiro enkelt flyttes med noen få klikk i nettbanken.

– Du trenger derimot ikke tenke på eFaktura, som er tilknyttet din BankID. eFakturaene ligger klare i nettbanken når du logger inn for første gang.

Smartklokke, mobiltelefon og datamaskin, alle tre med skjermbilder som viser en innlogget versjon av OBOS-bankens nettbank

Flytte sparepenger og boliglån

Rikke forteller at kundesenteret også besvarer mange spørsmål rundt flytting av sparepenger og boliglån.

– I OBOS-banken får man gunstig rente på innskudd fra første krone. Sparepengene flytter du enkelt med en vanlig overføring fra din tidligere bank til kontonummeret ditt hos OBOS-banken.

– Når du vil flytte boliglånet logger du inn i nettbanken og fyller ut en enkel lånesøknad. Det tar kun noen få minutter og gir oss tilstrekkelig informasjon til å kunne vurdere din søknad.