Hopp til innhold

Fyll minnebanken med opplevelser i sommer!

Med OBOS-banken får du en enklere bankhverdag så du kan bruke tiden din på ting du liker. I sommer kan du treffe oss på Miniøya, Piknik i Parken, Slottsfjell og Intility Arena. Husk å ta med deg OBOS-bankkortet ditt!

Vennepar på festival i sola

Psst! Vi har fikset ekspressinngang på PiP-fest og Slottsfjell for deg med lønnskonto og bankkort, så du kan fylle minnebanken med unike øyeblikk, i stedet for å stå i kø. Helt uavhengig av hvilken type billett du har så klart!

Bestill bankkort

To mennesker som maler sosialt kunstverk sammen med Art Collective-jentene Nora Kielland og Julie Solberg

Miniøya + OBOS-banken = sant

Møt oss på Miniøya og bli med på historiefortelling og kreativt verksted. Det blir sosialt kunstverk og Do(odle) med Art Collective for de yngste – og rådgivere som er tilgjengelig for de eldste.

I OBOS-banken har vi produkter som passer for hele familien. Snakk med en rådgiver på Miniøya mens barna tegner drømmesedler og hører historien om pengetreet som bare vokste og vokste.

Les mer om Miniøya
Publikum som koser seg foran senen på PiP-fest

Piknik i Parken

Bli med på Norges koseligste festival, PiP-fest! Sofienbergparken i Oslo fylles med musikk og morsomme aktiviteter for store og små. Husk å ta med bankkortet ditt eller vis det frem i Apple Pay – så slipper du å stå i kø.

Les mer om Piknik i Parken
Hovedscenen på Slottsfjell

Slottsfjell

Uansett hvilken type billett du har kommer du rett inn på festivalområdet med OBOS-bankkortet ditt. Med vår ekspressinngang slipper du nemlig å gå 1,5 kilometer ekstra til hovedinngangen. Enklere blir det ikke!

Les mer om Slottsfjell
Fulle tribuner på Intility Arena

Se Eliteseriekamper på Intility Arena

Bli med og heie fra OBOS-banken-tribunen! For OBOS-medlemmer koster det 99 kroner for voksen og 50 kroner for barn (ordinær pris 249/99 kroner). Prisen gjelder på Eliteserie-kamper på Intility Arena.

Les mer om medlemsfordelen