Nærbilde av en kurv med børd fra Åpent bakeri på Kværnerbyen.

Åpent Bakeri til Kværnerbyen

– Vi gleder oss stort til å ønske de første kundene velkommen denne våren, og samtidig bli en del av fantastisk fine Kværnerbyen, sier Hans Thorne, daglig leder i Åpent Bakeri.

Åpent Bakeri er et håndverksbakeri med 16 kafeer i og rundt Oslo. Hver kafé er designet og tilpasset hvert nabolag, og Kværnerbyen med sin unike historie, blir intet unntak når kafeen åpnet til våren.

– Vi er allerede i gang med å tegne og planlegge det nye bakeriutsalget i Kværnerbyen. Som alltid vil vi bruke mye tid på å bli kjent med nabolaget. Dette skal bli et naturlig stopp i hverdagen, og et sted beboerne føler seg hjemme, sier Thorne.

 

Nærbilde av to hender som smører et rundstykke med syltetøy hos Åpent bakeri i Kværnerbyen.

 

Målet til Åpent Bakeri er å skape en levende og lun møteplass med håndverksbakst av høy kvalitet, kaffe fra eget brenneri og mat laget av dyktige kokker.

– Vi føler oss trygge på at beboerne i Kværnerbyen har noe de kan glede seg til, sier Thorne. 

Oppgradert tilbud

– Vi er svært glade for at vi nå får på plass et forutsigbart kvalitetstilbud til de som jobber og bor i Kværnerbyen. Framover vil vi gjøre det vi kan for å komplettere butikk- og serveringstilbudet ytterligere, og vi jobber med en helhetlig plan for å oppgradere tilbudet. Nå gleder vi oss til at Åpent Bakeri skal åpne, sier Thor L. Bareksten, forvaltningsdirektør i OBOS Eiendom.