Illustrasjonsbilde av boliger på Ulven

OBOS Eiendom bygger boliger på Ulven

OBOS Eiendom, ved datterselskapet Ulven Bolig AS, har startet byggingen av 500 boliger på Ulven ved Økern i Oslo. Totalt planlegges det å bygge nærmere 3000 boliger i området.

På Ulven, 5 minutter unna Økern T-banestasjon, er OBOS Eiendom i gang med å forvandle et tidligere lager- og logistikkområde til en ny bydel med boliger. Fra det første prosjektet ble lansert i juni 2018 er det solgt 308 boliger i prosjektene Ulvenparken og Ulven T. I 2024 vil OBOS Eiendom, AF, Betonmast og andre aktører i byggenæringen flytte til Construction City, som blir nærmeste nabo til de nye boligene.

Innflyttingen for de første 342 boligene i Ulvenparken er planlagt i løpet av 2021. I nærheten av boligene etableres det to store parker, samt gatetun med mulighet for aktivitet, opphold og møteplasser. Utadrettet virksomhet er planlagt mot de to torgene og Ulvenveien.

På Ulven bygges det både to- til femromsleiligheter fra 34 til 123 m2, med priser fra 2 976 060 kr. På enkelte fire- og femromsleiligheter legges det til rette for en utleiedel, som man kan leie ut eller benytte som hovedsoverom med eget bad. Flere av toromsleilighetene i Ulven T leveres med en skyvevegg mellom stue og kjøkken slik at man kan utvide stua og få plass til flere gjester rundt et langbord.

Dersom du er interessert i boligene, og ønsker å vite mer om Ulven, gå til www.obos.no/ulven, eller besøk vårt visningssenter i Ulvenveien 82.